Şunlar;
Ryzen 9 7900x3D
RAM 32 GB
SSD: 1 TB, yazma 7500 mb/sn, okuma 6300 mb/sn
GamePower Skadi Square 360 ARGB 360mm Cpu Sıvı Soğutma (böyle bir soğutucu alınır mı?).
Bütçe: 130 bin TL.
Hazır sistem olacak.
Son düzenleyen moderatör:
SSD'yi 980 PRO olarak tercih edebilirsiniz. Daha uzun ömürlüdür. 2-3 yıldır kullanıyorum okuma yazma hızında düşüş olmadı.Merhaba arkadaşlar. Bu sistemi almayı düşünüyorum, değişiklik yapacağım.![]()
Şunlar;
Ryzen 9 7900x3D
RAM 32 GB
SSD: 1 TB, yazma 7500 mb/sn, okuma 6300 mb/sn
GamePower Skadi Square 360 ARGB 360mm Cpu Sıvı Soğutma (böyle bir soğutucu alınır mı?).
Bütçe: 130 bin TL.
Hazır sistem olacak.
Aynen beyaz olucakSSD'yi 980 PRO olarak tercih edebilirsiniz. Daha uzun ömürlüdür. 2-3 yıldır kullanıyorum okuma yazma hızında düşüş olmadı.
Sıvı soğutucu olarakta Game Power markasını önermiyorum. Malzeme kalitesi bakımından güven vermiyor.
Daha uygun fiyata bellekler tercih edilebilir ancak o sitede seçenekleriniz kısıtlı.
Toplama sistem olarak bir setup kurmaya çalışayım. Eğer daha uyguna denk gelirse size yazacağım. Kasanız beyaz mı olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle daha hesaplıya geliyor. Bazı ürünler yurtdışından gelecek. Diğer türlü bütün parçaları Türkiye'den toplamaya çalışsanız, sistem toplamanız 150 bini geçer.
Önerdiğim sistemi bir inceleyin. Beğenmediğiniz bir parça olursa bakarız.Aynen beyaz olucak
Teşekkürler