Inca Mouse Ani Dönüş Sorunu

PatatesAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar 2 gün önce Inca IWS-530 marka Klavye Mouse setini aldım. Masaüstünde herhangi bir sorun olmasada Cs Go, Cod MW3 gibi fps oyunlarında crooshair'ım aniden sağa yada sola kayıyor. Sorun faredemi yoksa bilgisayardamı.
Şimdiden teşekkürler

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sorun mousede. Aldığın yere geri götürmen en iyisi olacaktır veya en basitinden önceki mauseni çöpe atmadıysan biraz onunla takıl, sorunun nerde olduğunu anlayabilirsin.

PatatesAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler.
Peki 80 tlye yada daha ucuza güzel bi set önerirmisiniz ? Kablosuz tercihimdir çünkü küçük bi kardeşim var klavye ve mousemi çekip kabloları kopartabiliyo.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorun mouse da degil yani tam olarak dogru bir aciklama degil. Sorun mouse pad ya da kullandigin yuzeyde. hangi mouse u alirsan al buna uygun mouse pad secimi yapman lazim. bazi pahali mouselar bu ayari kendi yapabiliyor.

PatatesAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece fps oyunlarında olan bi sorun. Diğer oyunlarda bi sorun yok. Civ 5 ve Age of Empires 2 HD de denedim mis gibi ama cs go ya girdiğim zaman mouseyi sağa doğru çeksem bile sıklıkla sola doğru aniden kayıyor. Mouse pad kullanmıyorum. Uygun bi mouse pad alıp tekrar denerim olmassa iade etmeye gidecem.