INCA IM-300NX Modem Port Açma

pezzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam beyler. Modemimde port açmaya çalışıyorum ama bi türlü beceremedim. Önceki modemimde çok rahat açıyordum ama incanın modem arayüzü biraz sorunlu. Şimdi ben port yönlendirmeden açacağım portları yazdım kaydettim sonradan kontrol ettim kapalı görünüyordu, modemin güvenlik duvarını kapat dediler kapatıp denedim yine olmadı. Yardımcı olurmusunuz?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Selam beyler. Modemimde port açmaya çalışıyorum ama bi türlü beceremedim. Önceki modemimde çok rahat açıyordum ama incanın modem arayüzü biraz sorunlu. Şimdi ben port yönlendirmeden açacağım portları yazdım kaydettim sonradan kontrol ettim kapalı görünüyordu, modemin güvenlik duvarını kapat dediler kapatıp denedim yine olmadı. Yardımcı olurmusunuz?
c3h3h.jpg

Ayarların buna benzer şekilde yaptıysan çalışması lazım
smiles20.gif

pezzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=11245]desperado[/MENTION] hacı aynısını yapıyorum ama yine kapalı görünüyor deli olacam 2 haftadır aynı şeyle uğraşıyorum.

c3yrf.png

pezzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada bi port sitesinde tarattım timeout(blocked) diyor portun yanında modemin güvenlik duvarınıda kapattım, pc deki güvenlik duvarındada port açtım sorun ne anlamadım.

c3yzz.png

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
@pezzo burada mısın bilmiyorum ama ben şu ingilizce yazılımı modeme atınca düzeldi....

http://yadi.sk/d/YRKyVN6haSUs

inca'nın sistesinde haziran 2012 TR yazılımıda var istersen sen onu deneyebilirsin. Niye sen ingilizce yazılım attın diyorsan ben başka sorunlar yaşadığım için ingilizce yazılım atmak zorunda kaldım ama sorunlarım düzeldi.