arandınız sizisot dedi ki:Eee ne oldu imza kuralları.
Çok sert kurallar gelecek anlaşılan
Evet isot seni aramışlar, görüşmüşler.aydogan dedi ki:arandınız sizisot dedi ki:Eee ne oldu imza kuralları.
Arayan soran yoqVolkan Taş dedi ki:Evet isot seni aramışlar, görüşmüşler.aydogan dedi ki:arandınız sizisot dedi ki:Eee ne oldu imza kuralları.
İsota kim neyi niçin söylemiş ???isot dedi ki:Arayan soran yoqVolkan Taş dedi ki:Evet isot seni aramışlar, görüşmüşler.aydogan dedi ki:arandınız sizisot dedi ki:Eee ne oldu imza kuralları.
Ulasmak isteyenler bayi arkadaslarda numaram var. ))
eee..Devamini yazmayi unuttun galibapesimist dedi ki:büyük resimler koymayalım. Küçücük olsun resim koyacaksanız da.
Hadi isot yine iyisin, izni kopardım pesi'den...pesimist dedi ki:2-3 tane koysun canım 5'ü geçmesin ama
2-3 tane ne :-\pesimist dedi ki:2-3 tane koysun canım 5'ü geçmesin ama
Bi baştan okusan,her şey açıklığa kavuşacak kanumca..elektr10 dedi ki:2-3 tane ne :-\pesimist dedi ki:2-3 tane koysun canım 5'ü geçmesin ama
elektr10 dedi ki:Okudum zaten ama isotla özel görüşmüşler.Ne görüştüklerini, neyin pazarlığını yaptıklarını bilemiyorum
En iyisi SDN duyurularına aç bi konu, imza kuralları şunlardır de olay bitsin 8)pesimist dedi ki:elektr10 dedi ki:Okudum zaten ama isotla özel görüşmüşler.Ne görüştüklerini, neyin pazarlığını yaptıklarını bilemiyorum
Yoo burdan konuşuyoruz.. Sen bi daha oku bence
isot dedi ki:Tamamdir arkadaslar izini kopardik yine ama 5]
Hehe
Pesimist aslında optimist