- Reaksiyon puanı
- 9,165
@Hakkı Alkan Anket sonucuna göre foruma imza özelliği getirecek misiniz? Şu an için görülüyor ki imza özelliğinin foruma gelmesini isteyenler çoğunlukta.
Yanlış konuda paylaşım yaptınız galiba. Paylaştığınız resmin yeri "Ne Dinliyorsunuz?" başlıklı konu olmayacak mıydı?
aynenYanlış konuda paylaşım yaptınız galiba. Paylaştığınız resmin yeri "Ne Dinliyorsunuz?" başlıklı konu olmayacak mıydı?
Anket suresi bitince harekete geçilecektir . Sıkıntı yok@Hakkı Alkan Anket sonucuna göre foruma imza özelliği getirecek misiniz? Şu an için görülüyor ki imza özelliğinin foruma gelmesini isteyenler çoğunlukta.
Farketmez benim için. Çoğunluk ne derse o olsun.@Simsizz1905 Siz de bu konudaki anket için evet diyor musunuz?
Olur mu? Sizin düşünceniz nedir bu konuda? Evet mi hayır mı yani foruma imza özelliği gelsin mi gelmesin mi?Farketmez benim için. Çoğunluk ne derse o olsun.
Anket ne zaman bitecek?Anket suresi bitince harekete geçilecektir . Sıkıntı yok
Dediğim gibi farketmez. Halk ne derse o olsunOlur mu? Sizin düşünceniz nedir bu konuda? Evet mi hayır mı yani foruma imza özelliği gelsin mi gelmesin mi?
Biz halk değil miyiz?Dediğim gibi farketmez. Halk ne derse o olsun
Halk herkesdirBiz halk değil miyiz?
istemeyenler başka kapıya...
Anketi bitirseydin böyle olmazdı? Anket ne zaman bitecek?Dostlar baş başa gidiyor yav :O La kardeş bu imza size netti ?
Her ne kadar gelmesini istesek de gücümüzü adaletli kullanmalıyız Çarşamba bitecek galiba. Yada ben süre koyayı unuttumAnketi bitirseydin böyle olmazdı? Anket ne zaman bitecek?
Forum moderatörüne söyleseydiniz de anketin süresini belirleseydi. Ya da anketi durdursun.Her ne kadar gelmesini istesek de gücümüzü adaletli kullanmalıyız Çarşamba bitecek galiba. Yada ben süre koyayı unuttum
Eşit olmuş acaba bazıları Multi hesap açıp hayıra mı basıyor
Sorun yok sakin, 24-23 eklenmesi yönünde olması için oy verdim.Up up.
Vay be. Anket %50 evet, %50 hayır olarak kalmış. Yoksa hala bu anket sonlanmadı mı?
Bu arada kaç aydır anket sonlanmamış. Bence bunu yetkili birisinin düzenlemesi gerekiyor.Sorun yok sakin, 24-23 eklenmesi yönünde olması için oy verdim.