İmkan Varken, Telafi Etmeli...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13

Kaynak: Gelen Kutum ^^

Bu e-postayı tam silicekken birden durdum "bir bakayım yahu neymiş bu?" dedim ve çok hoşuma gitti. Sitede arattım bulamadım açıldıysa chimera hujamı mutlu etmiş olurum. :D

Düşünebilene çok şey ifade ediyor bence şu kısacık hikaye... ^^

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
süper bir anlatım ve çok anlamlı bir hikaye (anlayana) çok teşekkürler mavinokta ^^

MusabBinUmeyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok güzelmiş kardeşim eline sağlık ve mail atana :)

imkan varken fırsatı kaçırıp uğraşmamak gerekir boşa

carpe diem 24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu kurabiye hikayesi gibi hergün bisürü yaşanıyo hayat anlaşılmamakla anlaşımya gayretle geçiyo yani ben 35 senemin çoğunu bununla geçirdim diyebilirim ama anladımki yeni bu sene hemde ne salağım la ben :((((( karşındakinin anladığı kadar sen istediğin kadar anlat dur

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
evt güzel anlatılmış .. anlayana güzel bi ders aslında.. teşekkürler ..

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu bir tesaüf müdür bilmem ama pc nin başına oturmadan önce kaçırmak üzere olduğumu hissettiğim bir fırsat üzerine düşünüyordum..çaba sarfetsem mi acaba diye..

sen bana öm attın bu konuya bak dedin...girdim ve fırsatı kaçırmamaya, en azından denemeye karar verdim..

eline sağlık mavişim...

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
İnsan en büyük pişmanlıkları yaptıkları değil, yapmadıkları için yaşıyor genelde. Yapılan çoğu şeyin telafisi oluyor ama, yapılmayan, işin mekaniğinden dolayı telafi de edilemiyor haliyle.

He bir de adam kadının arkasından "Ulan böyle otlakçıları da uçağa alıyorlar ya, pes!" dememiştir inşallah.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
ben teşekkür ederim hepinize arkadaşlar zaman ayırdığınız için... ^^ hakikaten çok hoş bir hikaye. ^^

carpe diem 24 canımın içi üzme beni... :(

fish'im herşey kader kısmet... ;)

ahaha Alengirli hocam yine yapacağını yaptın tebrik ederim. ^^ Ben de şaşırmıştım hayret ciddi ciddi bir mesaj yazmış diye... :) Bence adam kalan son kurabiyesini yarıya bölüp payşacak kadar ince bir ruha sahip. En azından hikayede bize öyle empoze edildi. (:

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Böylelerini hadi uçağa aldılar(kargo misali alınır) ama Vip almış birde,hayret edesim geldi :)
Hikayeyi daha önce okumuştum gerçekten çok güzel bir hikaye.En son isteyeceğim şey kadının çantasında o kurabiyeleri gördüğü anki ruh hali içerisine girmek...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Kriptograf dedi ki:
En son isteyeceğim şey kadının çantasında o kurabiyeleri gördüğü anki ruh hali içerisine girmek...
Kesinlikle katılıyorum! Çok fena bir durum olmalı. ;(

must

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler paylaştığın için.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bende okumadım önceden klasil forward başlıklarına benziyordu tam yatacakken yahu bi bakıım dedim.. Güzel bi şeymiş... Teşekkürler

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
resim15co5px7.jpg

Evet maalesef bu çok doğru ...