IMG-Doğuş ve Beşiktaş'ın dev işbirliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
IMG-Doğuş Grubu ortaklığı, Beşiktaş Spor Kulübü ile önemli bir işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Beşiktaş'ın yenilenecek stadı da dahil olmak üzere, siyah-beyazlı kulüp pazarlama faaliyetlerinde, IMG-Doğuş ortaklığıyla birlikte hareket edecek.
besiktas3_SS6QJ.jpg

IMG-Doğuş Grubu ortaklığı, Beşiktaş Spor Kulübü ile önemli bir işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Beşiktaş'ın yenilenecek stadı da dahil olmak üzere, siyah-beyazlı kulüp pazarlama faaliyetlerinde, IMG-Doğuş ortaklığıyla birlikte hareket edecek.

Küresel spor, moda ve eğlence şirketi IMG ile Doğuş Grubu ortaklığı, Beşiktaş Sportif AŞ ile işbirliği anlaşması imzaladı.

İşbirliğinin içeriğinde, Beşiktaş'ın yeni stadyum projesinin tasarımı ve geliştirilmesi, stadyumun yönetimi ve farklı ticari faaliyetlerle ilgili kullanılması var. Anlaşma kapsamında, Doğuş-IMG ortaklığı, Beşiktaş'a ait sponsorluk, reklam ve loca gibi ticari hakların satışı konusunda işbirliğine gidecek.

Projeyle ilgili bilgi veren beşiktaş başkanı fikret orman, stat inşaatını kendilerinin yapacağını, stat içindeki localardan, restoranlara pekçok konuda ımg'den destek alacaklarını söyledi.
​
IMG Başkanı Michael Dolan ise anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beşiktaş gibi köklü bir tarihi olan kulüple işbirliği anlaşması imzaladık. IMG'nin özellikle pazarlama konusunda küresel çaptaki deneyimini, Beşiktaş Kulübü ile paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Haydi Bismillah :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Kartal Yuvası için Abdullah Kiğılı'dan yardım, stad ve pazarlama için Ferit Şahenk'in ekibinden yardım. :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Beşiktaş toparlayacak inşallah.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Madem stadı kendiniz yapıyorsunuz o zaman bunların pazarlanması çok mu zor?
Bende sandım stadıda bu IMG-Doğuş yapacak.
Neyse Hayırlısı Olsun Beşiktaşa.