İmeim Klonlandı

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
İmei numaranız klonlandı telefonunuz 30 günde kapanacak die mesaj geldi baktım gelen mesajdaki imei ile benim imei farklı nasıl oluyo bu

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
sim kartını son 1 ay içerisinde başka bir telefona taktıysan gelen mesaj o telefona ait klonlama mesajıdır. imei.tk.gov.tr adresinden imei numaranı girerek gelen mesajdaki numarananın hangi telefona ait olduğunu bulabilirsin. Dikkate almana gerek yok.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Eğer elinizde varsa faturanızdaki, cihazın kutusu üzerindeki barkod etiketindeki, cihazın batarya yuvasındaki etiketteki ve telefonunuzun sistem içinde kayıtlı olan #06# tuşlayarak ekrandan görüntüleyebildiğiniz (Android telefonlarda, Ayarlar > Telefon hakkında > Telefon Kimliği menüsünden ulaşabilirsiniz) imei numaralarını kontrol edin.

http://imei.tk.gov.tr/tr/imeisorgu.php
bu adresten de kayıtlı olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

İmei numaralarınız birbiri ile uyuşuyor ve sms'te ki imei numarası ile uyuşmuyorsa sıkıntı yapmanıza gerek yok. Ya yanlışlıkla gönderilmiştir ya da daha önce sim kartınızı taktığınız telefondan dolayı bu sms'i almışsınızdır.

Benzeri bir sms bana da gelmişti. Aylar geçmesine rağmen herhangi bir sıkıntı olmadı.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
6600 var ona gelmiş garantisi yok zaten telefon alacam

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Yok ya çok eski zaten nerden baksan 6 7 yıldır var