Öncelikle merhaba;
Ben olayı en baştan anlatıyım sonradan taksit taksit bir anlatııp sıkıntı yaratmıyayım
Samsung galaxy gio cihazımı aldıkdan 2 ay sonra root konusu vs. hoşuma gitti ve ihtiyacım olduğu için problemsiz rootladım.Rom konusuna merak saldım ve bodoslama bir şekilde dalış yaparak simpligio romunu yükledim ve yüklediğim dakikalardan sonra memnundum iyi güzel gidiyordu ama bi terslik farkettim arkadaşım beni arıyordu ama bana çağrı gelmiyordu ayarlardan sinyal gücüne bakıyım derken birde ne göriyim imei adresim : 0000000 yazıyor o an bi panik içinde eve gittim ve orjinal 2.3.3 rom yükledim düzelmedi bende aldığım yere götürerek garentiye göndermeyi talep ettim ordaki kız bana demezmi : ne zaman oldu ben : gece oldu kız : nasıl oldu peki gece ben : vahi indi herhalde
o an böyle bir komik olay yaşadım konu dışına çıktım tekrar dönüyorum. Cihazıma 1 hafta sonra tekrardan kavuştum imei adresi ilk aldığım imei adresi yani orjinal imei adresi + sürümü 2.3.6 olarak güncellemişler sürüm 2.3.6 olmasından çok rahatsız oluyordum ama bu sefer orjinal rom yüklemeye bile korkuyordum araştırmalarımda ben rom yüklerken bir ayrıntıyı atlamışım efs klasörü yedeklememişim dediğim gibi konuya direk daldım :/ 2.3.6 sürümü rootladım ama efs klasörünü bulamadım yok öyle bir klasör yok araştırdım orjinal romlarda öyle imei sıkıntısı olmazmış bende güvenerek 2.3.3 orjinal rom yükledim rootladım root olmadan yapamıyorum da
işte bakındım tekrardan ama bir türlü efs klasörü yok ben bu klasörü nasıl temin edebilirim ? nerden bulabilirim ? değişik romlar yüklemek istiyorum droidgio gözüme kestirdim yüklemek istiyorum ama imei yedekleyemiyorum efs klasörü yok
bende size danışmaya karar verdim yardımlarınızı bekliyor olucağım.
Ben olayı en baştan anlatıyım sonradan taksit taksit bir anlatııp sıkıntı yaratmıyayım

Samsung galaxy gio cihazımı aldıkdan 2 ay sonra root konusu vs. hoşuma gitti ve ihtiyacım olduğu için problemsiz rootladım.Rom konusuna merak saldım ve bodoslama bir şekilde dalış yaparak simpligio romunu yükledim ve yüklediğim dakikalardan sonra memnundum iyi güzel gidiyordu ama bi terslik farkettim arkadaşım beni arıyordu ama bana çağrı gelmiyordu ayarlardan sinyal gücüne bakıyım derken birde ne göriyim imei adresim : 0000000 yazıyor o an bi panik içinde eve gittim ve orjinal 2.3.3 rom yükledim düzelmedi bende aldığım yere götürerek garentiye göndermeyi talep ettim ordaki kız bana demezmi : ne zaman oldu ben : gece oldu kız : nasıl oldu peki gece ben : vahi indi herhalde