adnantadik
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
merhabaler ı phone 5s kullanıyorum cihazın imei klonlanmış diye mesaj geldi ne yapabilirim ? faturası var ve garantisi devam etmekte cihazın.
Onu yaptım servis sadece tek hat için kullanıma açıyor ve ben sadece tek hatla kullanmak istemiyorumFaturası varsa servise başvuracaksın, faturanı isteyecektir, diğer gerekli tüm işlemleri onlar yapacaktır.
Yapılacak başka birşey yok. Bu tip işlemlerde hep böyledir sadece senin servise ilettiğin numara icin kullanıma açılır.Onu yaptım servis sadece tek hat için kullanıma açıyor ve ben sadece tek hatla kullanmak istemiyorum
Anladım peki btk ya başvursam faturamla beraber bişey değişmez miYapılacak başka birşey yok. Bu tip işlemlerde hep böyledir sadece senin servise ilettiğin numara icin kullanıma açılır.
Hic sanmıyorum eskiden de böyleydi sadece tek hatta acıyorlardı cihazı ama şuan ne durumda bilmiyorum.Anladım peki btk ya başvursam faturamla beraber bişey değişmez mi
Tamam çok teşekkür ederimHic sanmıyorum eskiden de böyleydi sadece tek hatta acıyorlardı cihazı ama şuan ne durumda bilmiyorum.