Imei hakkında

bekmezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yurt dışından s2 getirtsem e250 imesi çaktırsam olur mu? ne gibi sorunlar olur olursa? e250 kendi eski telefonum evde yatıyor yani imei sonradan düşmez?
android uygulamara girsem telefonu s2 mi e250 mi olarak görür yani bu uygulama yüklenemez der mi?
orijinal imeiyi bir yere kaydetsem baktım ki e250de sorun var sonradan kendi imesini kaydetsem ve pasaporta kaydettirsem olur mu?

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sorun olmaz güncelleme yaparken yada rom atarken dikkat edersen sorun olmaz.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yurt dışından s2 getirtsem e250 imesi çaktırsam olur mu? ne gibi sorunlar olur olursa? e250 kendi eski telefonum evde yatıyor yani imei sonradan düşmez?
android uygulamara girsem telefonu s2 mi e250 mi olarak görür yani bu uygulama yüklenemez der mi?
orijinal imeiyi bir yere kaydetsem baktım ki e250de sorun var sonradan kendi imesini kaydetsem ve pasaporta kaydettirsem olur mu?

Pasaport imkanın varsa direk pasaporta kaydettir imeile nie uğraşıyorsun he e250 imei atıcam diyorsan illa at bir sorun olmaz herkes böle yapıyor zaten.

bekmezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun olmaz güncelleme yaparken yada rom atarken dikkat edersen sorun olmaz.
rom root gibi işlerle ilgilenmeyeceğim jb yüklensin yeter bana. güncellerken dikkat edin demişsiniz nasıl olacak bu? wifi üzerinden güncellerim güncelleme yaparken sorun olur mu?

by_gokhsin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1-2 Ay İçerisinde Note 2 (32 Gb)v. Almayı Düşünüyorum Araştırdım Biraz ve Türkiye'de Yok 32 GB v. ve Yurtdışından Alacağım(İran-Irak'tan).IMEI Konusunda Bir Problem Çıkar Mı? Yoksa 1-2 Ay İçerisinde Note 3 Çıkabilir Mi? Şimdiden Teşekkürler.