IMDB'de Bulamadığım Film !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anfy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
MİRAS diye belki bileniniz vardır bir yerli film mevcut. Bugün Grieexte film arşivime bakarken bu filmin bilgilerinin olmadığını fark ettim bilgilerini indirmeyi denediğimde bu filmi bulamadı. Belki programdandır diye siteden bizzat kendim aradım. Oyuncu isimlerinde bile arattım oyuncuların geçmişinde böyle bir film yok :blink:

İlk defa IMDB de bir film bulamadığım oldu. Her şeyin bir ilki vardır dedikleri bu olsa gerek :)

Burada filmi izleyememiştim. Beyazperde puanıda pek iç açı değil sanırsam hiç izlemem :) Merak edenler için beyazperde linki;
http://www.beyazperde.com/film.asp?id=3875

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
afedersin...Grieex programı alanında en iyilerden mi? kullanayım mı tavsiye eder misin?

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Alanında en iyi demek bana düşmez tabi ama daha önce 1-2 benzeri program kullandım. İçlerinden en hoşuma giden ve kullanışlı bulduğum bu oldu. Bana göre artılarını sorarsanda;
+kullanımı basit
+ara yüzü sade ve kullanışlı
+yerli malı :)
+benzeri programlardan dosya alabiliyorsun vs.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
ya sen cevap yazmadan bir göz attım da Türkçe olması kullanmak için çok güzel bir sebep.yamayla değil orjinali türkçe:)

Teşekkürler ben arşivlemek için yola çıkmadım ama 120 nin üzerinden film indirdim.E madem bu akdar indirdim arşivliyelim bari:)

Teşekkürler cevap için...

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Yararım olduysa ne mutlu bana :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Bir sorum daha var.

şimdi bu program elimde olan filmlerin isimlerini mi istiyor yoksa filmin dosyasını mı istiyor?

yani elimizdeki filmlerin isimleriyle mi bir arşivleme çalışması olacak yoksa filmler dosyalarıyla mı o programda yer alacak.

neden soruyorum ,çünki beim filmler harici diskte bulunuyor da.yani filmlerin pc ye transeferi mi söz konusu..

Programı kurcalamaya başalayacağım birazdan bu soruların cevabını öğrenebilirim ama hali hazırda kullanan biri varken sorayım dedim:)

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İki şekilde de yapman mümkün yani ister tek tek isimleri yazarsın istersen hariciyi takar onun üzerindeki dosyaları gösterirsin. Fakat illa pc ye atman gerekmiyor film dosyasını neredeyse oradan göstermen yeterli.
Hatta filmlerin bulunduğu klasörü gösterdiğinde alt klasörleri ile beraber tarayıp tüm video dosyalarını birer film olarak listeye ekleyebiliyor. 2 cdlik çift dosyalı filmleride bu durumda iki film görüyor demek yani :) Yinede bu yöntemi tavsiye ederim.

İstediğin şekilde listeye ekledikten sonra internet film bilgilerini indirebilirsin. Toplu ve tek tek seçenekleri mevcut onuda denersin artık :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Teşekkür ederim.:)Çok sağol bilgiler için.