İmamoğlu'nun Torpil ile Çalışan aldığı İddia Ediliyor

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bu konu dünden beri çoğu yerde dönüyor. İBB'den bir açıklama gelir diye konu açmak istemedim ama bu saate kadar gelmediyse demek ki doğru. ( Normalde anında cevap gelirdi sözcülerden veya Tweet atılırdı. Cevap gelmeyip üstüne söz konusu kız sosyal medya hesaplarını kapatmış demek ki doğru. )

İBB’de yaşanan torpil skandalı gün yüzüne çıktı. Daha önceden de bir çok kez Ekrem İmamoğlu ve ailesi ile bir araya gelen ve CHP Gençlik Kolları üyesi olan Miss Turkey 2017 finalisti Özge Türkyılmaz’ın İBB’de Ekrem İmamoğlu tarafından kariyer danışmanı olarak işe alındığı, kendisine özel oda tahsis edildiği iddia edildi.

1598713958327.png

1598714022676.png

Her Fırsatta liyakat diyen bizim dönemimizde adam kayırma torpil ile iş gelme olmayacak partilileri belediyeye giremiyecek diyen Ekrem İmamoğlu'nun geldiği nokta.

1598714104290.png

Kızın çalıştığı yer için aranan şartlar. ( Kız daha Lisans mezunu bile değil ) 3 yıl tecrübe yok hiçbir şartı sağlamıyor ama TORPİL oldumu özel odası oluyor insanların.
1598714205920.png

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ekrem İmamoğlu nedir ne değildir iki gün sonra belgesiyle açıklar, diğer çarşaf çarşaf açıklanan torpillere ses çıkmazken, kovulurken onlar nitelikliydi diye ağlıyorsunuz ama.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Ekrem İmamoğlu nedir ne değildir iki gün sonra belgesiyle açıklar, diğer çarşaf çarşaf açıklanan torpillere ses çıkmazken, kovulurken onlar nitelikliydi diye ağlıyorsunuz ama.
Açıklasın öyle konuş istersen . Ama başka zaman anında açıkma yapılırken 1-2 geçmesi ve ses seda gelmemesi ilginç. ( Ama yaa açıklayamazsa =? Gerçekten Torpil ile aldıysa iki laf edecen mi ? Yoksa AKP alıyorsa bizde alırız abi deyip konuyu kaldırıp kapayacan mı çok merak ediyorum. )

Hani meydanlarda sözler verildi ben burada ike torpil olmayacak adam kayırılmayacak liyakat sistemi olacak Partili hiç kimse bir yere torpille gelemiyecek deniyordu ya hani. ( Ama CHP gençlik kollarından bir isim torpil ile bak hak etmediği yere gelebiliyor. ) Hatta odasından FOTO atıyor.

Aynı Ulaşımı ucuzlatacam deyip Yüzde 35 zam yapılması gibi ama Olsun HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUYOR deyip geçip gidelim en iyisi.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,767
@OzkanK. orada bir dur İmamoğlu seçim vaadinde öğrenci aylık abonman 50 tl olacak demiş. 40 tlye indirildi ve indirildiği sırada mazbatasını almamıştı seçim yenilenecekti ve yenilendi. 50 tl yaptı mı sonra. Demek ki vaadini yerine getirmiş.

Bir de bu kız torpilliyse ve İmamoğlu çarşaf çarşaf belgeyle bu kız torpilli değildir diye açıklamıyorsa bu durumu eleştirmeyen kişi kendini muhalif olarak tanımlamasın.

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
Aldığım duyumlara göre belediye de çalışanların üstüne geliniyor. Akp zamanında belediye de çalışan işçilerle uğraşılıyor. Ufak ufak işten çıkartılıp yerine tanıdık kişilerin gelmesi planlanıyor. Ben daha önceden de söylemiştim. Bu işler Türkiyede böyle yürür. Hangi parti iktidar olsa kendi kadrosunu göreve sokuyor. Yalanın bini bir para. Görevden uzaklaştırmak isteyen bir insan bahanesini de bulur. Zor değil yeter ki istesin

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Açıklasın öyle konuş istersen . Ama başka zaman anında açıkma yapılırken 1-2 geçmesi ve ses seda gelmemesi ilginç. ( Ama yaa açıklayamazsa =? Gerçekten Torpil ile aldıysa iki laf edecen mi ? Yoksa AKP alıyorsa bizde alırız abi deyip konuyu kaldırıp kapayacan mı çok merak ediyorum. )

Hani meydanlarda sözler verildi ben burada ike torpil olmayacak adam kayırılmayacak liyakat sistemi olacak Partili hiç kimse bir yere torpille gelemiyecek deniyordu ya hani. ( Ama CHP gençlik kollarından bir isim torpil ile bak hak etmediği yere gelebiliyor. ) Hatta odasından FOTO atıyor.

Aynı Ulaşımı ucuzlatacam deyip Yüzde 35 zam yapılması gibi ama Olsun HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUYOR deyip geçip gidelim en iyisi.
Torpil her yerde var yapacak birşey yok, kötü birşey tabiki ama başa kim gelirse gelsin a partisi b partisi ayırmıyorum hepsinde torpil var.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Torpil her yerde var yapacak birşey yok, kötü birşey tabiki ama başa kim gelirse gelsin a partisi b partisi ayırmıyorum hepsinde torpil var.
Bu bir savunma veya aklanma söylemi mi :)
Neden o zaman muhalefete oy versin millet herşeyi aynı yapacaksa. Sabah akşam torpil var adam kayırmaca var partililerini dolduruyorlar belediyeye deyip aynısını sen yaptı mı ne farkın kalıyor ?

Kız istenilen bölüm mezunu değil. ( Daha lisans mezunu bile değil 3. sınıf öğrencisiymiş galiba ) 3 yıl tercübe arıyorlar oda yok. CHP gençlik kolları üyesi ve Ekrem Başkanın tanıdığı olması yetiyorsa daha belediyede böyle ise ilerde iktdar veya Cumhurbaşkanı olursa ne olacak demek. ( Seçim meydanlarında kesin bir dille bizde böyle birşey olmayacak yapmayacaz deniyordu çünkü. Aynı ulaşımı ucuzlatacaz deyip yüzde 35 zam yapılması veya Suyu düşürecez deyip yüzde 35 zam istenmesi gibi her şey seçilene kadarmış demek ki.

Son düzenleme:

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Allah aşkına deneyimi olsa ne olur ki..
Zaten yapacakları iş temel atmama töreni.
Herşey çok güzel olacak ya hani, çalışanlar da güzel olmalı demek ki. :D