Hayret o lokmalar akpnin fırınlarında üretildi. O cami bizim projemizeydi.Üstüne yatıyor algı bu resmen algı demiyonuz. Hem Onun yerine adam akıllı bi tatlı dağıtsaymış lokma da ney deseydi baklava şöbiyet fln vardı. Demiyorsunuz
Hahahaha alemsin özkan hocam ?? tamam o zaman duyurulur sevgili arkadaşlar ona göreHee sayi iyi hatırlattın.
Şimdi baktım proje 2018 yılında eski yönetim tarafından başlatılmışYani gene bir projeye çökme var...
Hahahaha alemsin özkan hocam ?? tamam o zaman duyurulur sevgili arkadaşlar ona göre![]()
Dert bu mu gerçekten! Nerede Trt ? Ya A haberiniz ? Peki star show şu bu..
Projenin mimarı dediğiniz elemanın AK partiden belediye başkanı adayı olduğunu biliyor muydunuzİstanbul seçimini iki defa kaybetmeyi hazmedememiş olacaklar ki iftiraya başlamışlar. Ak parti yine algıya devam ediyor...
Ekli dosyayı görüntüle 165408
Şimdi sen bu adama ak partili değil mi diyorsun? Eleman ak partili. Ak partililer hâlâ seçimi kaybetmeyi yediremediğinden boş tweet atmış. Her zamanki gibi.
Ak parti ne yapıyorsa yanlış yapıyordur acı gerçek bu. Ülkede yeterince cami yok mu? İptal etse ne olacak? Seçimi kaybeden eleman öyle lanse ediyor ki sanki yaptıkları camiyi yıkmaya gelmişler...Biz adamın AKP'li olup olmadığını tartışmıyoz ki
Camii projesi neymiş ne yapılmış ! 2018 yılında Camii projesi nasıl planlanmış proglanmış sonuç olarak nasıl yapılmış ?
Senin ulaştığın sonuç ney. Hee bu adam AKP'li ise KESİN YALAN SÖYLÜYORDURDoğrusu ney onu söyle o zaman ! Doğru yok Ekrem Başkan ne diyorsa odur...
Ak parti ne yapıyorsa yanlış yapıyordur acı gerçek bu.
Seçimi kaybeden eleman öyle lanse ediyor
Burası laik bir cumhuriyet. Devletin dini olmaz. Ülkede yeterince cami ve imam hatip var. Bana din düşmanı dersin diye söyleyeyim İmam Hatip mezunuyum. Sen neye dayanarak bu ülkenin en köklü partisine din düşmanı diyorsun? Akp gibi dini kullanarak milleti sömürmediler diye mi?islam düşmanı cehape kuran kursu ve lojman yapımını iptal ettirmiş alın işte herşey çok güzel oldu.
2014'te Kartal CHP tarafından yönetiliyordu. Aday adayı olsa bile AKP kaybetmiş. Istanbul seçimini karıştırma diyorsan bu da yeter. Zaten ak partinin tüm organları İBB'ye algı yapıyor.OK.
Herşey Güzel oluyor deyip geç işte bende ne uğraşıyorsamEkrem Başkan ne diyorsa doğrudur
Sorgulamaya gerek yok.
Kim o seçimi kaybeden eleman öyle lanse ediyor dediğin ? Mimarı kast ediyorsan aday olmamış ADAY ADAYI OLMUŞ ! Ayrıca Kartal belediyesi ne alaka Büyük Şehir konumuz !
Burası laik bir cumhuriyet. Devletin dini olmaz. Ülkede yeterince cami ve imam hatip var. Bana din düşmanı dersin diye söyleyeyim İmam Hatip mezunuyum. Sen neye dayanarak bu ülkenin en köklü partisine din düşmanı diyorsun? Akp gibi dini kullanarak milleti sömürmediler diye mi?
Zaten ak partinin tüm organları İBB'ye algı yapıyor.
Büyükçene meydan , kur'an kursu , Lojman , taziye evi, bodrum kat ve otopark olması lazım. Bunların hiç biri yapılmadı diyor.
Vatan hainleri nasıl bunları yapmazlar diyecek söz bulamıyorum.
Avrupa da incil ile halka konuşmaya çıkan bir başbakan görmedim ben.
İlk olarak parti tutmuyorum. İkinci olarak incil olayı farklı olaylar benzer değil. Yemin olayı farklı. Diğer olayın amacı farklı. ?Sen gerçekten Avrupayı ve dünya siyasetini takip etmiyon o zaman
Avurpada Merkel'in partisinin adı ney mesela ?
Alman Hristiyan Demokratlarİngilterede iktidar Muhafazakar parti. Sen Türkiye'de Müslüman Demokratlar diye parti kurabilir misn ? LİNÇ EDERLER DİREK. Veya içinde islam din Müslümanlık andıran kelime geçen bir şey söyle hemen dini siyasete alet ediyor derler. İbadetini yapan namazını kılan orucunu tutan adama bile dini siyasete alet ediyor diyorlar bu ülkede
Veya bazılarıda çıkar Laik bir ülkedeyiz ne yapıyonuz siz der direk bunun laiklik ile ne alakası varsa. Veya Avrupada neredeyse bütün evlilik törenleri Klisede olur papazlar nikah kıyar ! Kimse çıkıp bunlar geri kafalı bunlar cahil bunlar anti Laik diyor mu ?
Bizde 1 tane siyasetçi veya ünlü birisi gitsin camii de nikah kıysa imam huzurunda kıyamet koparırlar...
Bak mesela Almanya'da Vekiller neye karşı yemin ediyor ! İncil'e
![]()
Sen Gel Türkiye'de Kur'an a el basım yemit et bakalım edebiliyon mu ? Hemen başlarlar bağırmaya...
ABD'de de başkan İncile el basarak yemin ediyor.
![]()
Benim en garibime giden İngilterede Siyasiler yemin ederken Majesteleri Kraliçe 2. Elizabeth''e, varisleri ve haleflerine sadık kalacağına da yemin ediyor. Düşünün İngilteredesin ve Kraliçe ve varislerine sadık kalmaya yemin ediyonAma kimsenin umrunda değil.
Not: Sonuç olarak Gerek Avrupada gerek Amerika'da çoğu ülkede siyasetçiler dinlerine bağlıdır ve dinlerini istediği gibi yaşar yaşamak istemeyende yaşamaz kimse kimseye KARIŞMAZ. Çoğu iktidarda şuan SAĞ muhafazakar milliyetçi partilerdir tüm dünyada. Bir bizim ülke de iktidar sağ muhafazakar olmasına rağmen biraz değişik nedense ! Nedeni bilinmeyen bir şekilde hemen YASAK HEMŞERİM YASAK moduna giriyor bazıları. Avrupada mesela siyasetçiler günah çıkarmayada gider papaz ile hain de yapar en ufak bir eleştiri gelmez. Trump Beyaz Saray'da dua ediyordu tüm siyasiler kiliseye gider hainlere katılır resmi bayramlara katılır hiç sıkıntı olmaz Avrupa'da. Ama konu Türkiye oldumu koşunn vurun abalıya oluyor. Diyanet işleri başkanının dua etmesinden bile rahatsız olanlar var. Düne kadar Cumhurbaşkanı eşi kapalı olamaz yakarız bu ülkeyi modunda olanlar vardı.
İlk olarak parti tutmuyorum. İkinci olarak incil olayı farklı olaylar benzer değil. Yemin olayı farklı. Diğer olayın amacı farklı. ?
Alman anayasasında laiklik var mı peki? Bak bakalım dünyada kaç ülke yasasında laiklikten bahsediyor. Avrupa ülkelerinin çoğu laik bir anlayışla yönetilse de bunu yasalaştırmamış. Ha laik olsalar bile, onlar kutsal kitapla konuşma yapıyor bizimkiler ülkeyi sömürüyor. Tabii sen olanların farkında değilsin, yakında ekmek alamayacağız sen bu hükümetin avukatlığını yapmaya devam et.Sen gerçekten Avrupayı ve dünya siyasetini takip etmiyon o zaman
Avurpada Merkel'in partisinin adı ney mesela ?
Alman Hristiyan Demokratlarİngilterede iktidar Muhafazakar parti. Sen Türkiye'de Müslüman Demokratlar diye parti kurabilir misn ? LİNÇ EDERLER DİREK. Veya içinde islam din Müslümanlık andıran kelime geçen bir şey söyle hemen dini siyasete alet ediyor derler. İbadetini yapan namazını kılan orucunu tutan adama bile dini siyasete alet ediyor diyorlar bu ülkede
Veya bazılarıda çıkar Laik bir ülkedeyiz ne yapıyonuz siz der direk bunun laiklik ile ne alakası varsa. Veya Avrupada neredeyse bütün evlilik törenleri Klisede olur papazlar nikah kıyar ! Kimse çıkıp bunlar geri kafalı bunlar cahil bunlar anti Laik diyor mu ?
Bizde 1 tane siyasetçi veya ünlü birisi gitsin camii de nikah kıysa imam huzurunda kıyamet koparırlar...
Bak mesela Almanya'da Vekiller neye karşı yemin ediyor ! İncil'e
![]()
Sen Gel Türkiye'de Kur'an a el basım yemit et bakalım edebiliyon mu ? Hemen başlarlar bağırmaya...
ABD'de de başkan İncile el basarak yemin ediyor.
![]()
Benim en garibime giden İngilterede Siyasiler yemin ederken Majesteleri Kraliçe 2. Elizabeth''e, varisleri ve haleflerine sadık kalacağına da yemin ediyor. Düşünün İngilteredesin ve Kraliçe ve varislerine sadık kalmaya yemin ediyonAma kimsenin umrunda değil.
Not: Sonuç olarak Gerek Avrupada gerek Amerika'da çoğu ülkede siyasetçiler dinlerine bağlıdır ve dinlerini istediği gibi yaşar yaşamak istemeyende yaşamaz kimse kimseye KARIŞMAZ. Çoğu iktidarda şuan SAĞ muhafazakar milliyetçi partilerdir tüm dünyada. Bir bizim ülke de iktidar sağ muhafazakar olmasına rağmen biraz değişik nedense ! Nedeni bilinmeyen bir şekilde hemen YASAK HEMŞERİM YASAK moduna giriyor bazıları. Avrupada mesela siyasetçiler günah çıkarmayada gider papaz ile hain de yapar en ufak bir eleştiri gelmez. Trump Beyaz Saray'da dua ediyordu tüm siyasiler kiliseye gider hainlere katılır resmi bayramlara katılır hiç sıkıntı olmaz Avrupa'da. Ama konu Türkiye oldumu koşunn vurun abalıya oluyor. Diyanet işleri başkanının dua etmesinden bile rahatsız olanlar var. Düne kadar Cumhurbaşkanı eşi kapalı olamaz yakarız bu ülkeyi modunda olanlar vardı.