İmama Hakaret Serbest(!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
İmamın biri çıkıyor "peygamber Çanakakkalde savaştı" diyor sonra herkes ona inanıyor. Bu kadar saf mısınız yahu? Bedir Savaşı'nı kaybeden ve şu an vefat etmiş olarak mezarında yatan peygamber 1000 yıl sonra çıkıp Çanakkaleye mi gelmiş? Bu tür mucizler peygamberler hayattayken olur öldükten sonra değil.

Mustafa Kemal'in ve yiğit Anadolu çocuklarının kazandığını zaferi başkalarına mal etmeyin. Bu zaferi biz kendi bileğimizle kazandık!!!! O savaşta şehit düşmüş askerler mezarlardan kalıp gelseler hepinizin suratına tükürürdü!

Savaşlarda Müslümanların safını tutan peygamberimize söyleyelim de, Filistin'de İsrail'e, Irak'ta da ABD'ye karşı Müslümanların yanında olsun...

TBMM'nin açılışına gelen Mustafa Kemal'i bir imam karşılar ve "dua etmeden girilmez" der. Mustafa Kemal ise imamı eliyle itekleyip "çekil önümden, bu vatan senin duanla değil, Mehmetçiğin süngüsüyle kurtarıldı" der...

http://forum.shiftdelete.net/din-kulturu-ve-ahlak-bilgisi/75120-resulullah%5Bsav%5Defendimiz-canakkalede.html

Üstteki linkini verdiğim konuya cevaben yazılan bu yazıyı görünce şok oldum.

Atalarımız Yüce Önder Atatürk ün komutasında savaştı çanakkale'de ama aslanlar gibi savaşmalarının bir başka sebebi de manevi yönden çok iyi hazırlanmalarıydı.Onlar savaşırken geri dönmeyi düşünmediler ve şehit mertebesine ulaşabilmek için Allah yolunda müslüman bir ülkeyi korumak adına savaştılar ve şehit oldular.

Böylesine bir konuyu bile laik anti laik çatışmasına çeken zihniyete ne demel?

Dinden imandan bahsedenler yobaz oluyor bu zihniyete göre.Atatür'ün bir imanı iteklemesinden ve ettiği hakaretten bahsediyor bunu da abileri anlatmıştır ona sanırım.

Komplexli bir mmillet oluyoruz bu zihniyet yüzünden bütün Avrupa dinine sarılarak toplumsal çöküşü engellemeye çalışırken Türkiye mizde bu zihniyetin mensupları Din diyene Allah diyene ,içinde Atatürk'ün geçtiği cevaplar veriyor.Ve bundan rahatsız oldugumuzu düşünüyor aksine Yüce önder Atatürk bize onur ve gurur verir.Biz cevabın içinde öne sürülen ismin,Atatürk olmasına değil de,bizim bundan rahatsız olacağımızın düşünülmesinden rahatsız oluyoruz.

Atatürk ilk sahiplenenin değildir!!Atatür şucuları veya bucuların himayeseinde de değildir.Atatürk ,Türkiye'dir Atatürk Anadoludur..

Yüzde 99 u müslüman olan bir ülkede Çanakkale Zaferinde Peygamber Efendimiz'in manevi desteğini belirten bir yazıya Cevap olarak bu hakaret dolu mesajı ve bu mesaja gereken müdahaleyi yapmayan ilgili moderatörü kınıyorum.

Bir de Alllah Allah nidalarıyla savaşıp şehit olan atalarımızın mezarlarından kalkınca bizlerin yüzüne tüküreceğini söylemiş.

Kim kimin yüzüne tükürmüş ya da 5 yılda bir kim kimin yüzüne tükürüyor orası açık.

Peygamberin elçiliğine iman etmiş,Atatürk'ün liderliğine kanaat getirmiş,hem namazını kılan hem de Atatürk ilkelerini hayatına yansıtan birisi olarak;

Forumda bu tür hakaret içeren yazıların yayınlanmamasını
Bu ve benzeri mesajların sahiplerinin uyarılmasını

Rica ediyorum.

Ateist yazar,düşünce özgürlüğü dersiniz,imamlar aşağılanır(dolayısıyla islam) düşünce özgürlüğü dersiniz,Ayrımcılığa yönelten mesajlara,düşünce özgürlüğü dersiniz.

Biz bir haberi yanlış başlık altında açınca ''ceza aldınız'' diye mesaj yollarsınız.Ki bu ceza almama sebep olan mesaj da bir orman yangını haberiydi.

Her geçen gün kendi kabuğunu kırıp gelişen SDN artık bizlere malolmuştur.SDN yi SDN yapan ne editörleri ne de başka bir özelliğidir.SDN yi SDN yapan ''BİZLER''iz.

Ve o ''BİZ''ler bu gibi hakaretlere,ve sistemli görüş misyonerliğine sessiz kalınırsa Terk-i Diyar eyleriz.

Haa ister ''çok da umurumda ''diyip geçersiniz ya da bu gibi isteklerin altına olumlu destekleri görüp ''şapkanızı önününe koyarsınız.''

''müşteri kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim''
(Allah ALlah neden bunu yazdım ki şimdi ben)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Atatürk'ün öyle bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. Bunu yazan üye resmen zırvalamış.

mpKrunsull

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence hikayenn dogru payı var ama ATATÜRK kısmı haksız..

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar wadpro gibi şahısların amacının bozgunculuk yapmak huzursuzluk çıkarmaktan başka bir şey değil bence bunlara fazla itibar gösterilmemeli.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Forumda provakatörlük yapanların nedense tanıdık kişiler veya onlarla bağlantılı olabileceğini düşünüyorum.

Sistemli çalışıyorlar..

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
wadpro mudur nedir gördüm bikaç mesajını okudum valla direk defolsun gitsin bunun gibileri ya bu şerefsizin teki be . amacınız ne ulan ? misyonere saygı duyulur bunlar gibi ..lere duyulmaz

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bildiğin provakatörler bunlar..
bunun için üyeler..forumun tadınıda kaçırıyorlar..
elemanın yazdığınına gelince
Atatürk eğer öyle bir davranışta buluncak bir insan olsaydı zaten Atatürk olmazdı ;)

Rorschach

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Habire bu başlıkları açıp duruyorsunuz. Farklı seslere bu kadar tahammülsüzseniz forumda ne işiniz var? Kusura kalmayın ama bana Madımak otelinin önünde toplaşanları hatırlattınız.

Beyler, nedir bu öfke, bu hazımsızlık, bu panik havası?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar, hakaret yerine uygun cevapları verirsek daha hoş olacak..
Gerçi istedikleri cevap değil fitne gibi geldi bana..Salyangoz satmak

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Habire bu başlıkları açıp duruyorsunuz. Farklı seslere bu kadar tahammülsüzseniz forumda ne işiniz var? Kusura kalmayın ama bana Madımak otelinin önünde toplaşanları hatırlattınız.

Beyler, nedir bu öfke, bu hazımsızlık, bu panik havası?

Madımak da nerden aklına geldi:)şizofren belirtiler var sen de tavsiyem bir doktora görünmen.

Ayrıca Madımakın ETÖ ile bağı ortaya cıktı olay yargıda.

Bak amacına ulaştın konuyu dagıttın yine:)

Tıpkı evrim geçirdigine inandıgınız maymunlar gibi daldan dala atlıyorsunuz:D

Bu da hakaret sayılmaz sonucta sizi atalarınıza benzettim...:razz:

konsolos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nereyi açsam ateistler var. en çok da ekşisözlükte.

sadece buraya has değil.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ekşidekiler hatun kapmak için ateist takılıyo :mrgreen:

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Madımak da nerden aklına geldi:)şizofren belirtiler var sen de tavsiyem bir doktora görünmen.

evrim diyene maymun imalı hakaretlerde bulunmak ancak senin terbiyeni, yarın öbür gün inandığın-öyle olduğunu düşündüğün bir konuda bu imaların binde biri yapıldığı zaman "vay efendim inancıma küfrediyorlar", "din elden gidiyor" diye ağlamak da ikiyüzlülüğünü gösterir. müslümanlıkta var mı böyle bir şey, sanmıyorum.

SAYGI İSTİYORSAN SAYGI GÖSTERECEKSİN, tek taraflı davranmayıp, herkesin fikrine saygı gösterin. dünyanın 6 günde yaratıldığına inananlarla dalga geçmeyip, maymunlarla ortak atadan geldiğimizi söyleyen teoriyle dalga geçiyorsun, üstelik bunu da maymunlarla (ve diğer canlılarla) ortak atadan gelme fikrinden cahilce bihaber, "maymunlar direkt sizin atanız" gibi terbiyesiz ve dengesizce bir ima ile yapıyorsun.

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ekşidekiler hatun kapmak için ateist takılıyo :mrgreen:

ekşide ateist görünce kapılan hatunlar kimlermiş, biraz spesifik örnek ver istersen, belki işimize yarar, biz de ateist takılır, sırf bu sayede götürürüz hatunları.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
evrim diyene maymun imalı hakaretlerde bulunmak ancak senin terbiyeni, yarın öbür gün inandığın-öyle olduğunu düşündüğün bir konuda bu imaların binde biri yapıldığı zaman "vay efendim inancıma küfrediyorlar", "din elden gidiyor" diye ağlamak da ikiyüzlülüğünü gösterir. müslümanlıkta var mı böyle bir şey, sanmıyorum.

SAYGI İSTİYORSAN SAYGI GÖSTERECEKSİN, tek taraflı davranmayıp, herkesin fikrine saygı gösterin. dünyanın 6 günde yaratıldığına inananlarla dalga geçmeyip, maymunlarla ortak atadan geldiğimizi söyleyen teoriyle dalga geçiyorsun, üstelik bunu da maymunlarla (ve diğer canlılarla) ortak atadan gelme fikrinden cahilce bihaber, "maymunlar direkt sizin atanız" gibi terbiyesiz ve dengesizce bir ima ile yapıyorsun.

Biz güzel güzel cevaplar vermeyi de denedik olmadı.Eee baktım ne desem boş ben de iltifat ettim neden hakaret olarak algıladınki?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bence hikayenn dogru payı var ama ATATÜRK kısmı haksız..
katılıyorum, hatta ekliyorum. Bence o imam Atatürk hakkında katli vacip kararı veren kadıların tarafındadır da o yüzden o muameleye maruz kalmıştır ( eğer gerçekten varsa böyle bir durum )

Daha geçen gün açıkladı atamın manevi kızı o ezan dinlemeye bayılırdı diye.

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Ata sözünden rahatsız olmanız onlarıda inkar ettiğiniz anlamınamı geliyor?

Cevap veremediğiniz yada işinize gelmeyen noktalarda saygı bekliyorsunuz, büyük harflerle saygı istiyorsan saygı göster diyorsunuz ama aynısını sizden önce bizler söylüyoruz!

Ayrıca inançsız birisi olarak inananların mekanına girip safsatalarınızı kanıtlamak için çaba sarfediyorsunuz yani arı kovanına çomak sokuyorsunuz sonrada arının sizi sokmasını haksızlık olarak görüyorsunuz akabinde savunduklarınızıda inkar ediyorsunuz, bu çabanız niye neden kendinizi yoruyorsunuz inanmıyorsanız inanların arasına girmek tartışmak zorunda değilsiniz, ayrıca biz atalarımızı inkar etmiyoruz sizler neden inkar ediyorsunuz maymunlardan geliştiğini ispatlamaya çalışan sizler değilmisiniz maymunlar dile gelse şu tavırlarınızı görse ne yapardılar acaba merak ediyorum ayrıca evrim geçirdiğini söylediğiniz maymunların anası babası yada geldiği yer neresi oda merak edilesi bir konu.

Ayrıca şurada cevap var.

ahlatt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar wadpro gibi şahısların amacının bozgunculuk yapmak huzursuzluk çıkarmaktan başka bir şey değil bence bunlara fazla itibar gösterilmemeli.

bu konuda benimda arkadaştan farklı bir düşüncem yok:img-music:

ahlatt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
katılıyorum, hatta ekliyorum. Bence o imam Atatürk hakkında katli vacip kararı veren kadıların tarafındadır da o yüzden o muameleye maruz kalmıştır ( eğer gerçekten varsa böyle bir durum )

Daha geçen gün açıkladı atamın manevi kızı o ezan dinlemeye bayılırdı diye.

sanırım arkadaşımızın biraz yakın tarih araştırmaya ihtiyacı var burda yazanlar hakkında yorum yapamayacağım. Ne günlere kaldık ya:angry::angry::angry::angry::ph34r:

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sanırım arkadaşımızın biraz yakın tarih araştırmaya ihtiyacı var burda yazanlar hakkında yorum yapamayacağım. Ne günlere kaldık ya:angry::angry::angry::angry::ph34r:

Sizde forum kurallarını araştırın biraz, flood yapıyorsunuz.
Ayrıca inanın bende size yorum yapamayacağım.

Ayrıca buda dikkatimi çektiki konuyu madımak olayına taşıyanlar madımak için verilen cevaba değilde maymun kısmına cevap vermişler.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ama bu kadarı da fazla. Bu kadar da terbiyesizlik olmaz ki!... Kırmızı kısımlar tahammül edilecek cinsten değil.

Yarabbi senin habibine hakaret edenleri sana havale ediyorum. Yarabbi onlara lanet et! Bizi de elimizden bir şey gelmediği için affet!