ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 259
İmamın biri çıkıyor "peygamber Çanakakkalde savaştı" diyor sonra herkes ona inanıyor. Bu kadar saf mısınız yahu? Bedir Savaşı'nı kaybeden ve şu an vefat etmiş olarak mezarında yatan peygamber 1000 yıl sonra çıkıp Çanakkaleye mi gelmiş? Bu tür mucizler peygamberler hayattayken olur öldükten sonra değil.
Mustafa Kemal'in ve yiğit Anadolu çocuklarının kazandığını zaferi başkalarına mal etmeyin. Bu zaferi biz kendi bileğimizle kazandık!!!! O savaşta şehit düşmüş askerler mezarlardan kalıp gelseler hepinizin suratına tükürürdü!
Savaşlarda Müslümanların safını tutan peygamberimize söyleyelim de, Filistin'de İsrail'e, Irak'ta da ABD'ye karşı Müslümanların yanında olsun...
TBMM'nin açılışına gelen Mustafa Kemal'i bir imam karşılar ve "dua etmeden girilmez" der. Mustafa Kemal ise imamı eliyle itekleyip "çekil önümden, bu vatan senin duanla değil, Mehmetçiğin süngüsüyle kurtarıldı" der...
http://forum.shiftdelete.net/din-kulturu-ve-ahlak-bilgisi/75120-resulullah%5Bsav%5Defendimiz-canakkalede.html
Üstteki linkini verdiğim konuya cevaben yazılan bu yazıyı görünce şok oldum.
Atalarımız Yüce Önder Atatürk ün komutasında savaştı çanakkale'de ama aslanlar gibi savaşmalarının bir başka sebebi de manevi yönden çok iyi hazırlanmalarıydı.Onlar savaşırken geri dönmeyi düşünmediler ve şehit mertebesine ulaşabilmek için Allah yolunda müslüman bir ülkeyi korumak adına savaştılar ve şehit oldular.
Böylesine bir konuyu bile laik anti laik çatışmasına çeken zihniyete ne demel?
Dinden imandan bahsedenler yobaz oluyor bu zihniyete göre.Atatür'ün bir imanı iteklemesinden ve ettiği hakaretten bahsediyor bunu da abileri anlatmıştır ona sanırım.
Komplexli bir mmillet oluyoruz bu zihniyet yüzünden bütün Avrupa dinine sarılarak toplumsal çöküşü engellemeye çalışırken Türkiye mizde bu zihniyetin mensupları Din diyene Allah diyene ,içinde Atatürk'ün geçtiği cevaplar veriyor.Ve bundan rahatsız oldugumuzu düşünüyor aksine Yüce önder Atatürk bize onur ve gurur verir.Biz cevabın içinde öne sürülen ismin,Atatürk olmasına değil de,bizim bundan rahatsız olacağımızın düşünülmesinden rahatsız oluyoruz.
Atatürk ilk sahiplenenin değildir!!Atatür şucuları veya bucuların himayeseinde de değildir.Atatürk ,Türkiye'dir Atatürk Anadoludur..
Yüzde 99 u müslüman olan bir ülkede Çanakkale Zaferinde Peygamber Efendimiz'in manevi desteğini belirten bir yazıya Cevap olarak bu hakaret dolu mesajı ve bu mesaja gereken müdahaleyi yapmayan ilgili moderatörü kınıyorum.
Bir de Alllah Allah nidalarıyla savaşıp şehit olan atalarımızın mezarlarından kalkınca bizlerin yüzüne tüküreceğini söylemiş.
Kim kimin yüzüne tükürmüş ya da 5 yılda bir kim kimin yüzüne tükürüyor orası açık.
Peygamberin elçiliğine iman etmiş,Atatürk'ün liderliğine kanaat getirmiş,hem namazını kılan hem de Atatürk ilkelerini hayatına yansıtan birisi olarak;
Forumda bu tür hakaret içeren yazıların yayınlanmamasını
Bu ve benzeri mesajların sahiplerinin uyarılmasını
Rica ediyorum.
Ateist yazar,düşünce özgürlüğü dersiniz,imamlar aşağılanır(dolayısıyla islam) düşünce özgürlüğü dersiniz,Ayrımcılığa yönelten mesajlara,düşünce özgürlüğü dersiniz.
Biz bir haberi yanlış başlık altında açınca ''ceza aldınız'' diye mesaj yollarsınız.Ki bu ceza almama sebep olan mesaj da bir orman yangını haberiydi.
Her geçen gün kendi kabuğunu kırıp gelişen SDN artık bizlere malolmuştur.SDN yi SDN yapan ne editörleri ne de başka bir özelliğidir.SDN yi SDN yapan ''BİZLER''iz.
Ve o ''BİZ''ler bu gibi hakaretlere,ve sistemli görüş misyonerliğine sessiz kalınırsa Terk-i Diyar eyleriz.
Haa ister ''çok da umurumda ''diyip geçersiniz ya da bu gibi isteklerin altına olumlu destekleri görüp ''şapkanızı önününe koyarsınız.''
''müşteri kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim''
(Allah ALlah neden bunu yazdım ki şimdi ben)