iMac Pro’nun satışa sunulacağı tarih açıklandı! iMac Pro fiyatı?

Bu konuyu okuyanlar

ismail çakmak

Asistan
Katılım
6 Temmuz 2016
Mesajlar
110
Reaksiyon puanı
13
Puanları
18
Yaş
26
iMac-Pro.jpg

Apple tarafından bugün iMac Pro fiyatı ile satışa sunulacağı tarihi açıklandı. Cihazın 5K ekranı performansı çok dikkat çekmekte. Cihaz ile gelişmiş grafik ve video düzenleme, sanal gerçeklik oluşturma gibi zor işler için tasarlanmış. Profesyonel kullanıcılar için tasarlanmış cihaza iş istasyonu demek mümkün.

Apple’nin Donanın Mühendisliği Başkan Yardımcısı John Ternus; “iMac Pro ileriye doğru atılmış büyük bir adımdır. Daha önce böyle birşey olmadı” sözlerini dile getirdi.
iMac-Pro-fiyati.jpg

iMac Pro satışa sunulacağı tarih ve iMac Pro fiyatı
Apple bugün iMac Pro’nun 14 Aralıkta satışa sunulacak. iMac Pro fiyatı konusuna değinecek olursa ABD’de 4999 Dolar’lık fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Türkiye fiyatı konusunda hayla resmi bir açıklama malesef yok.
iMac-Pro-gorseli.jpg

iMac Pro’nun teknik özellikleri
Hepsi bir arada gri renkli masaüstü bilgisayar, 27 inç 5K ekran çözünürlüğüne sahip. Bilgisayarda 18 çekirdeki İntel Xeon işlemci ve 4 Terabayta kadar çıkan SSD modelleri mevcut. Aynı zamanda 128 GB RAM’a kadar çıkabilen cihazda 16GB’ta kadar çıkan grafik belleği bulunuyor.

Dört adet Thunderbolt 3 portu bulunan iMac Pro 2 adet 5K ekranı sabit olarak 60Hz veya 4 adet 4K erkanı 60Hz’de çalıştırabiliyor. Diğer teknik özelliklere gelecek olursak; 1080p ön kamera, stereo güçlü hoparlörler, dört adet mikrofon, 802.11ac Wi-Fi bağlantısı ve Bluetooth 4.2’ye sahip. Ayrıca, dört tane USB-A 3.0 portu, 10 Gigabit Ethernet portu, bir tane SD kart yuvası ve bir adet 3.5mm kulaklık girişine sahip. Aynı zamanda iMac Pro’da siri sesli asistanının da olması bekleniyor.

iMac Pro hakkında herşey için “İşte size yeni iMac Pro’nun tüm özellikleri!” haberimizi inceleyebilirsiniz.
Kaynak: iMac Pro'nun satışa sunulacağı tarih açıklandı! iMac Pro fiyatı? | AppleLobi
 

ismail çakmak

Asistan
Katılım
6 Temmuz 2016
Mesajlar
110
Reaksiyon puanı
13
Puanları
18
Yaş
26
İnşallah en kısa sürede hepimizin daha iyi iMac Pro'ları olur. :)
 
Üst