Ekto02
Profesör
Merhaba Ben Uzun Süredir MacBook Air Cihazını Kullanıyorum 8 GB Ram İle M1 İşlemci Versiyonunu Almıştım Şimdi İse Ev Kullanımına Yönelik Bir iMac Satın Almak İstiyorum Fakat Kararsız Kaldığım Bir Konu Var MacBook Air Cihazımı 8 GB Ram İle Yeter Düşüncesi İle Zamanında Almıştım Fakat Bir Yerden Sonra Cihazda Windows Kullanmaya Başladım Gerek Çift İşletim Sistemi Açıkken Gerek Çok Fazla Uygulama,Sekme İş Yüküne Girince Ufak Kasılmalar Yaşadım
Soruma Gelicek Olursam iMac'in 8GPU 8CPU Versiyonunda Touch ID Özellikli Klavye Ve Fazladan Port+Ethernet Gibi Avantajlar Var Fakat Onun Yanı Sıra 8CPU 7GPU Versiyonunda 16 GB Ram Alabiliyorum Sizce 8GPU 8CPU 8GB Ram'mi Alınmalı Yoksa 8CPU 7GPU 16GB Ram'mi Tercih Edilmeli Performans Açısından Ram'in Daha Önemli Olduğunu Düşünüyorum.
Tekrardan Tavsiye Veren Ve Yardımcı Olan Herkese Teşekkürler.
Soruma Gelicek Olursam iMac'in 8GPU 8CPU Versiyonunda Touch ID Özellikli Klavye Ve Fazladan Port+Ethernet Gibi Avantajlar Var Fakat Onun Yanı Sıra 8CPU 7GPU Versiyonunda 16 GB Ram Alabiliyorum Sizce 8GPU 8CPU 8GB Ram'mi Alınmalı Yoksa 8CPU 7GPU 16GB Ram'mi Tercih Edilmeli Performans Açısından Ram'in Daha Önemli Olduğunu Düşünüyorum.
Tekrardan Tavsiye Veren Ve Yardımcı Olan Herkese Teşekkürler.