İlluminati

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fringescience

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar
Özellikle YouTube üzerinde izlediğim klip analizi, deşifre ve şarkıyı tersten çalma videolarından sonra meraklandım :D Böyle okuduğunuz ya da bildiğiniz İlluminati hakkında yazılmış, tarihini, kuruluşunu, amaçlarını anlatan bir kitap var mı? Merak ettiğim için soruyorum.
Teşekkürler

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Saçma sapan bir örgüttür kendisi.Yeni dünya düzeni kurcaklarmış falan filan.Birçok oyunda ve filmde kendilerini tanıtıp insanların akıllarına giremeye çalışıyorlar.Bununla ilgili en büyük bilgiyi internette bulabilirsin.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
İzlediğin videoların hangileri olduğunu bilmiyorum ama YouTube'daki videoların içeriklerinde fazlasıyla yalan yanlış bilgi var. Doğru kısımlar da var ama şöyle söyleyeyim çoğu videonun içeriğinin %80i yalan oluyor. Yani öyle her duyduğuna inanma. Araştırmak istiyorsan öncelikle Tapınak Şövalyeleri ile başlaman gerekiyor.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlluminati, Masonlar tarafından oluşturulmuş gizli bir örgüttür. Örgütün üyeleri Kabbala isimli kitaba bağlıdır. Bu kitap Tevrattan çok daha önce bazı din adamları tarafından uydurulmuş ve Yahudi ırkının üstünlüğünü savunan bir kitapdır. Daha sonra Tevratta bu şekilde değiştirilmiştir. Bu değiştirilmiş inanca göre diğer insanlar (Yahudi ırkından gelmeyen) Yahudilerin kölesidir. Dünyaya onlara hizmet etmek için gönderilmişlerdir. Fakat diğer insanlar daha sonra bu sistemi ele geçirmiş ve üstünlüğü kaldırmışlardır. Bu örgüt 4000 yıldan eski bir inancı savunmaktadır. Bu uğurda insanları köle olduklarına inandırmak için pek çok yerde sembollerini gizlemişlerdir. Bugün herkes tarafından tanınan pek çok ünlü sanatçı bu örgüte hizmet etmektedir.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Illuminati dünyanın en bilinen "gizli" örgütüdür. Sağa sola üçgen, göz falan saklıyorlarmış; bizler etkileniyormuşuz o gözlerden. Herkes kendi görüşüne göre yeni bir dünya düzeni kurmak isterken bu adamlardan ne isterler anlamadım gitti, bırakın onlar da heves etmiş ne var yani? :)

fringescience

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İzlediğin videoların hangileri olduğunu bilmiyorum ama YouTube'daki videoların içeriklerinde fazlasıyla yalan yanlış bilgi var. Doğru kısımlar da var ama şöyle söyleyeyim çoğu videonun içeriğinin %80i yalan oluyor. Yani öyle her duyduğuna inanma. Araştırmak istiyorsan öncelikle Tapınak Şövalyeleri ile başlaman gerekiyor.

YouTube üzerinde "klip analizi" "backmasking" "deşifre" gibi aramalar yaparsanız pek çok ilgili videoya ulaşabilirsiniz. Ama beni en çok meraklandıran bu video oldu:
http://www.youtube.com/watch?v=h7Ti6T5uPRA

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Benzer konu dün kapatıldı yeniden açmayalım. konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...