İlluminati.org

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şu rihanna, katy perry dinlediğimden beri bu illuminatiyi çok duymaya başladım.Biri bana tam olarak anlatabilir mi bu illuminatiyi ? Bir de bu illuminati.org sitesine girince ctrl+a yaparsanız bir geri sayım çıkıyor.Michael sikkofield blogunda görmüştüm sanırım tam hatırlamıyorum.O geri sayım nedir sizce ? Yeni bir saldırı, klip falan mı yoksa :DBen de mi ünlü olacam sayım bitince :D Böyle imzalayacam anlaşmayı, ellerimle üçgen yapacam zengin olacam :D Şu işin detaylarını anlatır mısınız ?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben de tesadüf geçenlerde şu videoları gördüm :P

[video=youtube;DK4JOlVf4DM]http://www.youtube.com/watch?v=DK4JOlVf4DM[/video]
[video=youtube;8hSvacxqR1o]http://www.youtube.com/watch?v=8hSvacxqR1o[/video]

amaçlarının da şu olduğunu düşünüyorum; her şeyin arkasında olabileceklerini ve çok büyük bir güç olduklarını insanlara gösterme ve yüreklerine korku salma gayreti. bu amacı da şöyle hayata geçiriyorlar. istem dışıymışcasına tamamen profesyonel olarak video ve filmlere bu simge ve işaretleri sıkıştırarak yapıyorlar, sonra da plan gereği tespit ettirerek "vay bee, olaya bak, adamlar her yerde" dememizi sağlıyorlar.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
illuminati.org sayfasının kaynağından bir alıntı;
if (countdown < 0) { document.getElementById("countdownTimer").innerHTML = "Sorry, you are too late.";
Süre sıfıra gelince çıkacak olan bu: Sorry, you are too late.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bunlar 2 yolla çalışır.
1. Şan-şöhret-para-şehvet gibi olgular ile insanların ruhunu ele geçirerek
2. Korkutarak, biz her yerdeyiz her şeye gücümüz yeter diyerek

---------- Post added at 02:44 ---------- Previous post was at 02:42 ----------

Walt Disney logosunu arayıp bulun ve bakın W'da Y'de ve i'nin noktasında ne var, bir araya getirince ne oluyor. İlk bulan yazsın.

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben de tesadüf geçenlerde şu videoları gördüm :P

[video=youtube;DK4JOlVf4DM]http://www.youtube.com/watch?v=DK4JOlVf4DM[/video]
[video=youtube;8hSvacxqR1o]http://www.youtube.com/watch?v=8hSvacxqR1o[/video]

amaçlarının da şu olduğunu düşünüyorum; her şeyin arkasında olabileceklerini ve çok büyük bir güç olduklarını insanlara gösterme ve yüreklerine korku salma gayreti. bu amacı da şöyle hayata geçiriyorlar. istem dışıymışcasına tamamen profesyonel olarak video ve filmlere bu simge ve işaretleri sıkıştırarak yapıyorlar, sonra da plan gereği tespit ettirerek "vay bee, olaya bak, adamlar her yerde" dememizi sağlıyorlar.

Buna karşı birde belgesel yapmışlar. İzleyince bayağı inandırıcı geliyor. Doğruluğunu bilemem ama arka planda birşeyler döndüğüne iyicene kanaat getirdim...

Bu arada şu açtığım konuya bir göz atsana [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]: Müzik Sektörü Şeytana mı Hizmet Ediyor?

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben yardımcı olayım size, sorduğum soruya cevabı kendi yaptığım resim ile vereyim.
vYTJtYg

Küçükken hep Walt Disnep sanırdım. 666'yı içine gömmek için Y'yi P de yaparlar...

---------- Post added at 03:01 ---------- Previous post was at 02:51 ----------

Comic Con organizasyonu için ne diyeceksiniz? Sizce insanları bu hale sokmaları masum bir hareket mi, yoksa şeytana hizmet mi?
http://www.google.com.tr/search?hl=...&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

Kimin neye hizmet ettiğini anlamak için; her zaman tek gözlere ve üçgen piramitlere dikkat edin derim :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
[video=youtube;shW0_QR4jVU]http://www.youtube.com/watch?v=shW0_QR4jVU&amp;feature=related[/video]

Bu da türkçe bir video burda da az çok anlatılıyor.Ya o kadar sanatçı öyleymiş böyleymişte kim bunları böyle yapan isim verin bana isim :D Bir de justin bieberde bu örgüte girmiş sonra annesi mi ne çıkarmış ama bulaşmıyormuşta yani iyi kötü demiyormuş hakkında.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
pff coco colayida aynaya tutun bari. Youtube da username 666 diye aratın. Hepsi saçmalık bana göre.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
666 birinini kçından uydurdugu diğerlerininde kafa yordugu 999 amuda kalkmış hali,
999 kıyamaeti temsil edermiş 1999 da kıyamet kopacakmış sonra bunu 06/06/06 yılında deccalin geleceğini bildiren rakammış 2 ye ne oldu 06/06/2006 hanı üç 6 yan yana değil. ya saçma bunlar kafanızı yormayın 13 rakamıda hırıstiyanlar için ugursuz bizim içindemi uğursuz olsun yani. istanbulun fethi 1453 . 1+4+5+3=13
Hz.Muhammetin Doğum Yılı 671 6+7+1=13 yanı görünen köy klavuz istemez rakamlarla kafa yormayın derim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Lafı gediğine koydun kardeşim. Hatta söyle bir huyum vardır benim hani bir bilmece filan sorarlar bir sayı tut filan yada ne bilim bir resimde sayı yazmam gerekir hep 13 rakamını kullanırım hristiyanlar için uğursuz olan bir sayı benim için en hayırlı olan sayıdır.

Reaksiyon puanı
68
şu 666 olayı biraz karmaşık. Hiç bir fikrim yok. 13'üde hristiyanlar için uğursuz olduğunu bilirim. Bizde batıl inançtan öteye gitmez. Bu sayı uğursuz, tek sayı, kara kedi, merdiven altı, ters ayakkabı ve daha onlarcası...

Buna benzer bir konu daha vardı orayada yazmıştım. Çok fazla takmayın herşeye kuşkuyla yaklaşırsınız herşeyde 666 arasınız ne bilim göz ararsınız, üçgen ararsınız, kim ilimünati, kim mason, kim hristiyan nasıl açlışırlar, kimdirler, nerdedirler türdeki bilgileri bilin. Çünkü bugün yarın gelir herşeyimizi elimizden alınca kimdirler bunlar demeyelim. ama tüm hayatınızı bu saçmalığada ayırmayın. Çok şükür hakk olan bir dinimiz var ve bu topraklarda bu dinin ortasında doğmak bize verilen en büyük mükafatlardan biridir. Bazen düşünüyorumda o topraklarda doğsaydım... boşverin düşünülmesi bile kötü...

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Illuminati Almanya'da Adam Weishaupt tarafından 17.yy'da kurulan bir gizli örgüttür. Dan Brown'ın Melekler ve Şeytanlar isimli eserinde daha önceden kurulduğu iddia edilse de resmi tarih kayıtları böyle der. İlk Illuminati içierisnde bolca mason barındırsa da tamamen masonik bir yapılanma değildi,biraz daha farklıydı ve o zaman için masonlara göre daha az tehlikeliydi. Robert Anton Wilson isimli yazara göre ismi Kuran'daki "Nurlananlar" ifadesine göndermedir. Illuminati resmi olarak kapansa da kimilerine göre faaliyetlerini underground olarak sürüdürmektedir.

Masonluk ise biraz daha farklı. Masonluğun kökeni "Assasin's Creed"'den ismine aşina olduğumuz "Tapınak Şövalyeleri"ne kadar gidiyor. Hz.Süleyman'ın Kudüs'te yaptırdığı mabetin duvarcı ustası Hiram Abiff'in yolundan gidiyorlar. Abiff sanırsam Kuran'da büyü ile uğraştığı için lanetlenen adamın ismiydi. Ayetleri tam olarak hatırlamıyorum,lanetlenip lanetlenmediğini bile bilmiyorum. Abiff galiba bir pagan. Masonlar ise aralarına alacakları adamda bir yaratıcı inancının olması gerektiğini söylüyorlar. Fakat ayinlerinde neler yaptıkları belli değil. Kimilerine göre masonluk aynı zamanda bir din.

Masonlar ve Illuminati hakkında birçok komplo teorisi var. En çılgınlarından biri ise Dünya'nın Dünya Dışı Varlıklar tarafından tehdit edildiğine herkesi inandırmak. Ya da 2012'de kıyametin kopacağına dair söylentileri yayıp sahte Mehdiler,Mesihler türetmek. Blue Beam projesi hakkında yazılanlar daha da ilginç. Onun dışinda 2.Dünya Savaşı'nın çıkması -ki mantıklı bir teori-nı sağlamaları,Karındeşen Jack cinayetlerinin siyasi bir komplo olduğu,11 Eylül olaylarının kendileri tarafından planlandığı ya da planlanmasa da bilindiği,30lıu yıllardaki ekonomik krizin kendileri tarafından çıkarıldığı vs. bir çok iddia var. Ki daha da ilginci "korku paranoyası" teorisi ki "Bütün Dünyayı biz kontrol ediyoruz" mesajı vermek amacıyla her olayda kendilerinin parmağı olduğuna insanları inandırma planları olduğu da söyleniyor.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Zaten esasen yapılması gereken Hakk'a sığınmaktır. Ancak neyin ne olduğunu da bilmek gerekir. Bileceksiniz ki bunların oyunlarına gelmeyesiniz. Siz bunları ne kadar saçma görsenizde onlar bu simgeleri/sayıları "biz her yerdeyiz, herşeye gücümüz yeter" demek için kullanıyorlar... Bazı şeylerin farkında olalım artık.

İnanın bıktım şu kafa yapısından: "Saçma sapan işlerle uğraşıyorsunuz." Zamanında nelerin saçma diye dışlandığını düşünün bakalım.

Genelde bu tür yorumlar belirtenler hayatlarının içerisinde onlara yer verdikleri için saçma gelir. Örn Rihanna, Katy Perry vs. çok seven birisi doğrudan saçma olduğunu söylecektir şaşırmam. Bol bol p0rn0 izleyen biri saçma diyecektir, Death Metal/Black Metal dinleyen birisi saçma diyecektir (Garip, pop sanatçılarının dolandıra dolandıra verdikleri mesajı açık açık söyleyebiliyorlar) vs. vs. bu örnekler çoğaltılabilir.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
konuyu açan arkadaşa iyi gelecek bir tavsiyem var number 23'ü izle :)
çok iyi gelecektir emin ol.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ki daha da ilginci "korku paranoyası" teorisi ki "Bütün Dünyayı biz kontrol ediyoruz" mesajı vermek amacıyla her olayda kendilerinin parmağı olduğuna insanları inandırma planları olduğu da söyleniyor.

Aynı şeyi söyledim bende, bu işaretler/simgeler ile "biz her yerdeyiz, gücümüz herşeye yeter" mesajı vermeye çalışıyorlar, insanların kendilerinden korkmasını sağlamak istiyorlar. Neden? {Onu da önceki mesajların birinde açıkladım} çünkü bu adamların istediklerini almak için izlediği 2 yol var:
1. şan şöhret para makam mevki şehvet zevk gibi olgular ile insanları ele geçirmek (kısaca imanınızı yok etmek, ki gayet başarılılar. Dünyada kaç müslüman olduğu, olanların ne kadar ibadet ettiği ortada...)
2. korkutarak ele geçirmek (onlardan korkmaya başlarsanız istediklerini vermiş olursunuz, bu korku sizi imanınızdan uzaklaştırır)

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
666 birinini kçından uydurdugu diğerlerininde kafa yordugu 999 amuda kalkmış hali,
999 kıyamaeti temsil edermiş 1999 da kıyamet kopacakmış sonra bunu 06/06/06 yılında deccalin geleceğini bildiren rakammış 2 ye ne oldu 06/06/2006 hanı üç 6 yan yana değil. ya saçma bunlar kafanızı yormayın 13 rakamıda hırıstiyanlar için ugursuz bizim içindemi uğursuz olsun yani. istanbulun fethi 1453 . 1+4+5+3=13
Hz.Muhammetin Doğum Yılı 671 6+7+1=13 yanı görünen köy klavuz istemez rakamlarla kafa yormayın derim.
6+7+1 =14 ? mu bana mi oyle geldi :P gerci 13+1 olarak yine baglantisi var ya neyse :P 1 in anlamini bulmak lazim net ispat etmek icin yinede :D

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 08:58 ----------

birde bunu bence illumatimidir her ne haltsa onlar degil boyle yapiyolar diye aslinda buna inandirilmaya calisildigini iddia edenler uyduruyo. simgeler heryerde kullanilir mesela goz goz gormek izleniyorsunuz gibi bir ifade etmek istenilen heryerde kullanilir bazilari bu tarz simgleri tarikat ve mafya tarzi orgutlere mal ederek aslinda kendileri olusturuyolar onlarin gucu herseye yeter mesajini menim gordugum kadariyla.

...
yada alt /veya ikinci teori olarak da bunlar okadar guclu ki bu insanlari da kendi mesajlarini farkinda olmadan yaymaya yonlendiriyolar zombiler gibi diye bi anlam/teoriden de bahsedilebilir :P

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
571 olacaktı 6 lara kafayı takınca yanlış yazmısım : )

---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 09:26 ----------

6+7+1 =14 ? mu bana mi oyle geldi :P gerci 13+1 olarak yine baglantisi var ya neyse :P 1 in anlamini bulmak lazim net ispat etmek icin yinede :D

birde bunu bence illumatimidir her ne haltsa onlar degil boyle yapiyolar diye aslinda buna inandirilmaya calisildigini iddia edenler uyduruyo. simgeler heryerde kullanilir mesela goz goz gormek izleniyorsunuz gibi bir ifade etmek istenilen heryerde kullanilir bazilari bu tarz simgleri tarikat ve mafya tarzi orgutlere mal ederek aslinda kendileri olusturuyolar onlarin gucu herseye yeter mesajini menim gordugum kadariyla.

...
yada alt /veya ikinci teori olarak da bunlar okadar guclu ki bu insanlari da kendi mesajlarini farkinda olmadan yaymaya yonlendiriyolar zombiler gibi diye bi anlam/teoriden de bahsedilebilir :P
....

Reaksiyon puanı
68

yok onu bende gördüm. Arkadaş karıştırmış. 5+7+1=13 olacak. Zaten sonuca 13 yazmış sadece ufak bir yanlışlık.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ufak yanlısımız 100 yıl ileri attı yaa : ) 6 lara kafayı taktık yaa bakk 666 nın laneti işte : )

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim dogum gunum de 13 une geliyo :P bazen 13 ugursuz geliyo bazen ugurlu :P
duruma gore degisiyo. birde bu 21 +3 olayi var ilginctir sadece bana uzel bi ugursuz sayi oldugunu zannediyodum konuyla alakali nette bicok sey varmis :D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bilmediğiniz şey hakkında yorum yapınca ya komik duruma düşersiniz ya acınacak hale...

En güzeli bu konularda duyduklarınızla değil araştırma yaparak bilgi sahibi olmaktır...

Ancak bizim halk araştırma konusunda hayli zayıf bir halktır...

Öncelikle illuminati nedir ne değildir bu konuda doğru dürüst bilgi sahibi olmadan hemen saçma sapan şeyler komplo teorileri vs diyerek kestirip atmak sağlıklı bir tutum değil...

Siz bilmiyorsunuz diye bu oluşumlar yok mu zannediyorsunuz?

Dünyada her şey KOMİK YAZI, KOMİK VİDEO, KOMİK RESİM değil!

Ancak ülkemizde gençlik KOMİKLİK bataklığında saplanmış kalmış!

Hiç bir şeyi ciddiye almıyor! Her önüne geleni tiye alıyor gülüyor!

Yazıklar olsun böyle içi kof bir gençlik yetiştiren eğitim sistemine!

Şu bilgi çağında araştırma yapmaktan yoksun hayatta tek gayesi KOMİKLİK olan gençliği bu hale getirenlere!

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben şu Katy Perry'nin ruhumu şeytana sattım lafına gıcık kaptım ya kim o şeytan ? Sana kim gelip dedi ruhunu bize sat ünlü olacan paran olacak ? Merak ediyorum kimler bunlara anlaşma imzalattırıyor hani belge nerde ne belgesi ? Bu işin başındakiler kimler merak ediyorum ??

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu şarkıyı çok severdim ama klibi bir tuhaf :)

[video=youtube;XDRisX1OwfQ]http://www.youtube.com/watch?v=XDRisX1OwfQ[/video]

ShekiLizmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
reklam gibi olmasında bu illüminati ile ilgili şimdiki vericegim blog sahibi arkadasımız psikopat derecesinde arastırmıs alın okuyun yanlız cokk uzun cümleler kurmus derinlemesine toplasan 500 sayfa bi kitap olur yani detaylı bilgi

http://michaelsikkofield.blogspot.com/ gercekten girin okuyun cok degişik bilgiler var inanamayacaksınız.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yok öyle olaylara tabi ki inanmıyoruz ama adamlar bir örgüt kurmuş tüm medyayı yanlarına almışlar e halkı da hipnotize ediyorlar.Halkta araştırmıyor aaa böyleymiş diyor geçiyor.