İllistratör'de arkplan rengini nasıl değiştirebiliriz?Acil!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İllistratör programında arkplan rengi hep beyaz oluyor.Bir kartvizit yapacağımda ya logo yapacağımda ben nasıl değiştrebilirim o tüm sayfanın rengini?

Document Satup'dan değiştiriliyormuş ama akplan değiştiği için renkler aslını göstermiyor... PS deki gibi dğeiştiremyormuyuz???

sawyer_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeş sana pratik bi yok söyleyim ozman ben şöle yap a4 boyutnda bir sayfa ile çalışıyorsan onun kdar bir dikdörtgen oluştur ve onu sayfaya göre tam ayarla sonra o diktörgen nesneyi seçip ctrl+2 ye bas ve kilitle nesneyi bu şekilde çalışmanı oluştur...

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Kardeş sana pratik bi yok söyleyim ozman ben şöle yap a4 boyutnda bir sayfa ile çalışıyorsan onun kdar bir dikdörtgen oluştur ve onu sayfaya göre tam ayarla sonra o diktörgen nesneyi seçip ctrl+2 ye bas ve kilitle nesneyi bu şekilde çalışmanı oluştur...

Aynen öyle normal sayfanı aç. Kartvizit boyutların ne kadar olacaksa M ye basıl ona göre bir dikdörtgen oluştur. Rengini ver CTRL + 2 ile kilitle. Çalışmanı yap.

Deniz Han

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Illustrator programının detaylı rehberi var mı acaba sitede?

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ya illistratörde ben çok eksik gördüm. :D Uyuz oldum. Photshoptaki bazı özellikleri illistrare aktarsalar süper olcak.. Mesela silgi..Silme işlemi vb... Bir nesneyi çaprazlama olarak silemiyorum yani bumudur? :S Hani bir telefon üretirler süper olur ya ama bakarsın bir özellkten kısarlar keşke şuda olsa dersin ya. ama yinede süperdir o telefon.. bunun gibi bir şey..