Python 3.8.2
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 558
Resmini atın. Edit:
Tuşlu da olur.Dokunmatik soruyorsanız, LG L3
Ekli dosyayı görüntüle 110329
Samsung GT-E1205Y.Resmini atın. Edit:
Ekli dosyayı görüntüle 110328
Reklamını hatırlıyor musunuz bunun ?![]()
Çoğu kişi bilmez bunu. Turkcell Maxi Plus 5...
Evet gerçekten havalı bir reklamdı parçalar eriyor tekrar birleşiyor falanReklamını hatırlıyor musunuz bunun ?
İlk ay 200 mb internet hediyesi vardı galiba xDEvet gerçekten havalı bir reklamdı parçalar eriyor tekrar birleşiyor falan.
Onu tam hatırlamıyorum ama telefonun kutusu bile hala elimde.İlk ay 200 mb internet hediyesi vardı galiba xD
.Reklamını hatırlıyor musunuz bunun ?
O 3310 ile meşhur değilmiydi yılan oyunu?Gençler bilmez. NOKIA 5110. Yılan oyunuyla meşhurdu.
Heralde 399 tlye 2000 müzikli avea müziği verdikleri için almıştım.İlk dokunmatik telefonum Avea İntouchEkli dosyayı görüntüle 110333
(Valla arayüzü ile beni ozamanlar büyülemişti)
İlk tuşlu telefonun nokia 5110
Ekli dosyayı görüntüle 110334
Şuan ne kullanıyorsunuz hocam?Ekli dosyayı görüntüle 110335İlk telefonum General mobile discovery. İlk çıktığında almıştım süperdi şuan çöp (şuanda 4. telefonumu kullanıyorum ilk telefondan bir parça bile kalmadı elimde)
Şuan Samsung galaxy a5 2017 kullanıyorum.Donanım olarak gayet yeterli.Pugb vs. oynatıyor.Sadece ekran kasa oranı günümüze göre geride.Şuan ne kullanıyorsunuz hocam?
İlk telefon derken tuşlu telefon mu yoksa akıllı telefon mu soruyorsun ?Resmini atın. Edit:
Ekli dosyayı görüntüle 110328
Benimde galaxy mini 2 tam bir tost makinesiydi 5s'in ön kamerası tost makinesi diyordum ???Galaxy Grand Prime Plus nam-ı diğer Tost makinesi ?