İlk Tasarımım Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum

mortalrocky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
iframe gerekmedikce kullanma..ilk tasarımın olduğu için bunları maruz görebiliriz ama bence biraz siteleri gez oradaki tasarımlara renklere çizgilere bak Photoshop Tutorials - HV-Designs.co.uk buradaki tasarımları inceler ve uygularsan senin için daha iyi olur internetteki kanaklara bak sana yardımcı olacaklardır..

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
haps arkadaşım sürekli konuşuyon
sürekli ona buna sallıyon ama yaptığın hiçbişeyi görmedik
sadece eleştirmek kolaydır, yaptığın eleştirilere uygun birşeylerin var mı yoksa sadece yazabiliyon mu gerçekten merak ediyorum açıkçası :dirol:

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
evet aykut ileride daha iyilerini yapacaksın ona şüphe yok ( mecbur yapmalısın yoksa böyle olmaz ) :)

Luka

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Üzerinde baya bi çalışıp geliştirmen gerekir.

emnimax

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yeni başlamış birisi için iyi bir çalışma, ama yine de biraz geliştirmen lazım diye düşünüyorum :)
Bi de benim siteme bak sn yorum yap :)
ismail karaca - ANA SAYFA :)

bu sıtede hıc bı tasarım emegı yok arakdaslar tr.gg sadece ıcıne kod ekleyıp yayınlanan bı sıte

tasarım baslı basına bı sanattır bu sıtede senın bı kalemın yokkı sadece kod yapıstırmıssın olmus bıtmıs.

bence ılk arakdasın yaptıgı gıbı bıraz ozgun olmaya calıs.

Arkadaşlar bir süre önce başladığım web tasarım kursunda kurs bitirme projesi olarak yaptığım çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim.Projem daha tam anlamıyla bitmedi fakat görüşlerinizi almak istiyorum.Malum final haftası pek fazla vakit ayıramadım projeme sizlerin görüşleriyle yardımlarıyla biraz daha geliştirmek istiyorum bana göre %50 si bitmiş halini

Suwps.com

Adresinden görebilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum yeni hedefim asp ve php öğrenip daha iyi projeler yapmak.

(Reklam yapmak amacım yok.Ama projem bittikten sonra reklam yapabilirim. :yes: )

senın sıtene gelınce arkadasım gercekten tasarımın ınanıyorum bıraz daha photoshop calısırsan cok guzel bı calısma cıkarırsın ama daha cok yol kat etmen gerekır bunuda solemek zorundayım ve bı arakdas orda solemıs kesınlıkle iframe kullanma bunun nedenını ılerde deneyımınle anlarsın biz soleneyelım hadı herkese kolay gelsın.

winston

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hani bunun CSS'si falani filani (: Bu tarz işlere kalkışmadan önce bi dön dolaş hani (; bakın, esinlen v.s. PHP ve Javascript gibi "script dilleri" her daim işini görür, alanın kodlamaysa tasarımı başka birine bırak ya da belirli template'ler kullan.Tasarım zekadan ziyade yaratıcılık ister.WEB, blog gibi kavramlari derinlemesine kavra, daha sonradan icraata gec (:

Smashing Magazine arada bir gir bakın..Check Browser Compatibility, Cross Platform Browser Test - Browsershots zilyon tane sitenin beta sürümlerinin güncel sürümlerinin ekran görüntüleri var, bildiğin web page muzesi, esin kaynağı, ilham perisi :P

videoKAP - Çevrimiçi Video İndirici < bu da benim nacizane sitem (:

Scorpius

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Renk konusuda değişikliğe gidebilirsin...

İçeriği biraz doldurabilirsin...

Sitenin uzantısının pek akılda kalıcı yanı yok..

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yeni başlayan biri için güzel çalışma olmuş.. fakat .. geliştirmen lazım siteyi :)

TEC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aykut5855 sonuçta bişeyler yapabildiğini bu işi öğrendiğini kanıtlamışsın ama yeşilmidir nedir o renk sencede çok ezik kalmıyormu? renkler ve konstrast ile ilgili yazılar okumanı web sayfa tasarımları hakkında bilgi edinmek için bol bol farklı temalar işlenen sitelerde gezmeni öneririm, web tasarımcısı olmak zor iştir, umarım sıkılmadan usanmadan devam edersin. diğer arkadaşım gösterdiğin site hazır kalıplardan alınmış üstünde isimlerle oynama yapılmış bir site, tasarım namına hiçbirşey yapmamışsın, benim siteme bakın demen yersiz olmuş bence... saygılar.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
ben front page programı ile çok profesyonel bir site yapmıştım ama şimdi sitenin ismini unuttum neyi diye :D 5 sene geçti aradan, arkadaşlara şunu tafsiye ediyorum front page programını bilmiyenler bir an önce başlasın iyi öğrensin çok güzel web sayfası yaacaklarına inanıyorum, ayrıca ben front page ile uğraşa bezdim artık bir yere kadar sitede güncelleme yaparken he yükleme yapıyordum benim açımdan biraz zor oluyordu, ben artık blog sitelerin vermiş olduğu ücretsiz alanlarından yararlanıyorum istediğim gibi haber ekleyip güncelleyebiliyorum buda benim site blog sitesidir ama güncelleme bakımından süperim |||<<< WwW.UyduSat24.EU.TT >>>|||

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
iframe kullanmak yerine sabit yerleri siteye include ile eklemek daha iyi. frame her zaman problem yaratır.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Romantic: Üye oldum forum bir kaç yorum yaazacağım dedim ne yapmaya çalışsam "sadece administratörler yapabilir diyor"

Yeni bir üye bu kadar da dışlanmaz ki canım :)