İlk Oyunum Google Play de yayınlandı !

BerkerK

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Oyunu indirdim yaklaşık 5 dakika kadar bir süre oynadım 3 kerede sağ veya sol tarafa dönme olayı iyi olmuş kontroller iyi gibi duruyor 1. Bölümü 3-4 defa denedikten sonra gecebildim, fakat 5. Bölümü tek seferde geçmeyi başardım :D artık nasıl bir balsa :D oyun iyi olmuş Başka oyunlarda bekliyorum. Çıktığı zaman yeni bir post açarsanız mutkala oynarım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-07-29-03-21-24.png
    Screenshot_2018-07-29-03-21-24.png
    265.5 KB · Görüntüleme: 511

nmnkra

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Oyunu indirdim yaklaşık 5 dakika kadar bir süre oynadım 3 kerede sağ veya sol tarafa dönme olayı iyi olmuş kontroller iyi gibi duruyor 1. Bölümü 3-4 defa denedikten sonra gecebildim, fakat 5. Bölümü tek seferde geçmeyi başardım :D artık nasıl bir balsa :D oyun iyi olmuş Başka oyunlarda bekliyorum. Çıktığı zaman yeni bir post açarsanız mutkala oynarım.
Selamun aleyküm, oyunu beğenmene çok ama çok sevindim ve bu kadar hızlı bulmana sevindim, çünkü test aşamasında level 1 'i "oyun insin 10sn de çözerim iyi izle" deyip de 5 gün uğraşanları biliyorum :) Yeni oyunlar yapacağım ama önce bu oyunu geliştirmem lazım. Level 5 de ve diğer bölümlerde bir kaç hata buldum ve bugün düzelterek güncelledim. Oyunu güncelleyerek eğelenceye devam et aksi takdirde level 5 de oyuna başlamadan ölürsün :D

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
75 dolar verdin mi ?
Google Play'e :D

ECHOO_44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Benim bildiğim hep 25 dolar dı

Muhtemelen 75$ değil 75 tl dir

---- Mesajlar birleştirildi ----

Dostum oyunu az önce indirdim. Oyunun güzel olmus. Bir sorum olacak oyunu play store koyduktan sonra nasıl para kazanıyorsun? Ve bir soru daha soracam oyunu ne kadar zaman da bitirdin?

Son düzenleme:

nmnkra

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Muhtemelen 75$ değil 75 tl dir

Dostum oyunu az önce indirdim. Oyunun güzel olmus. Bir sorum olacak oyunu play store koyduktan sonra nasıl para kazanıyorsun? Ve bir soru daha soracam oyunu ne kadar zaman da bitirdin?
mesajı geç gördüm kusura bakma, oyunu play store ye koyduktan sonra rreklamlardan para kazanıyorsun oyunu yapmaya 12sinde başladım ve dün bitirdim

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Eline sağlık yüklüyorum şimdi :) 5yıldızı da basıcam.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
O zaman bende şöyle bir öneri yapayım oyun tanıtımı dediğin bu şekilde yapılmaz bir kaç ekran görüntüsü koyman şart ki daha çok kişi çekebilesin konuna ha yapabiliyorsan ekran görüntüsü ile birlite oyunanış videosuda daha iyi olur bu şekilde ufak bir yazı altına link :(

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
İndirdim durduruldu hatası alıyorum bölüme girmeye çalışınca, cihazım sm t280q

nmnkra

Asistan
Reaksiyon puanı
17
yorumunu gördüm ve beni çok mutlu etti sağolasın

evet o hata çok yüklenince oluyor çık gir düzelecektir. Ve profildeki sultan papağanı mı ?

evet o hata çok yüklenince oluyor çık gir düzelecektir. Ve profildeki sultan papağanı mı ?

Son düzenleme:

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
yorumunu gördüm ve beni çok mutlu etti sağolasın

Verisini sildim uygulamanın ama gene olmadı, olsun. Güzel olduğundan eminim.
Hayır, muhabbet kuşum. :)

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Buraya yazıyorum
Android 5.1
Hafıza durumu 650mb boş alan
Cihaz smt280q

nmnkra

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Buraya yazıyorum
Android 5.1
Hafıza durumu 650mb boş alan
Cihaz smt280q
sorun neden kaynaklı bilemedim ama şunu dene

telefon ayarları > uygulamalar > Labirentten Kaçış > Durmaya Zorla > Verileri sil > Önbelleği sil > oyuna gir

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Oyunun bugını buldum

Oyun gelirken ss alıp ona göre oynayıp kazandım.

Son düzenleme:

nmnkra

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Oyunun bugını buldum

Oyun gelirken ss alıp ona göre oynayıp kazandım.
Ahahaha ? ben de ciddi bir bug sandım ☺ tabii kide yapabilirsiniz. Karakteri havadan indirme sebebim havadan görün diye saten. Ama o taktik sadeve 1. Bölümde işe yarar ?

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Arkaplanda müzik kurtlar vadisine benziyor. :)

ECHOO_44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Şuana kadar ne kadar para kazandın?
Ve ne zamandan beri bu tarz işlerle uğraşıyorsun yani program yapmayı öğrenmeye ne zaman başladın?

nmnkra

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Şuana kadar ne kadar para kazandın?
Ve ne zamandan beri bu tarz işlerle uğraşıyorsun yani program yapmayı öğrenmeye ne zaman başladın?
Parayı reklamlardan kazanıyorsun ve bu oyunumda reklam yok, ama zikirmatik uygulamamda var ve ondan 46 kuruş kazandım :D. Aslında ben yazılımla 2 senedir uğraşıyorum ama şöyle; 2 sene önce java öğrenmeye çalıştım ama sıkılıp bıraktım,sonra php öğrenmeye çalıştım sıkılıp bıraktım ve son olarakta site kodlamayı öğrenmeye çalıştım ve sıkılıp bıraktım yani bu dönemde bir şey öğrendiğim sayılmaz ama yazılıma GENEL OLARAK 2 sene önce başladım. Daha sonra 1 sene önce unity ile tanıştım ve birşeyler yapmaya çalıştım ama beceremedim ve google play hesabı pahalı geldi ara verdim yaklaşık 1 ay önce bir ağabey sağolsun hediye olarak google play hesabı aldı ve daha azimli öğrenmeye başladım ve şuan kendime yetecek kadar öğrendim ve 2 uygulama 1 oyun yaptım öğrenmeye de devam ediyorum ve unity den sıkılmadım çünkü bir şeyler yapabildiğini görmek insanı mutlu ediyor. Eğer sen de başlayacaksan ve yazılım bilgin var veya yok farketmez yardımcı olabilirim. Ülkemize yazılım geliştiricisi lazım :)

Adsız.png

Oyuna merket sistemi geliştiriyorum. Muhtemelen yarın biter :). Tam kullanıma sunmadan önce birden çok kişi test etmeli (bunu yeni tecrübe ettim :) ) ve sizleri de test ekibine almak istiyorum, katılabilir misiniz?

Son düzenleme:

ECHOO_44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Parayı reklamlardan kazanıyorsun ve bu oyunumda reklam yok, ama zikirmatik uygulamamda var ve ondan 46 kuruş kazandım :D. Aslında ben yazılımla 2 senedir uğraşıyorum ama şöyle; 2 sene önce java öğrenmeye çalıştım ama sıkılıp bıraktım,sonra php öğrenmeye çalıştım sıkılıp bıraktım ve son olarakta site kodlamayı öğrenmeye çalıştım ve sıkılıp bıraktım yani bu dönemde bir şey öğrendiğim sayılmaz ama yazılıma GENEL OLARAK 2 sene önce başladım. Daha sonra 1 sene önce unity ile tanıştım ve birşeyler yapmaya çalıştım ama beceremedim ve google play hesabı pahalı geldi ara verdim yaklaşık 1 ay önce bir ağabey sağolsun hediye olarak google play hesabı aldı ve daha azimli öğrenmeye başladım ve şuan kendime yetecek kadar öğrendim ve 2 uygulama 1 oyun yaptım öğrenmeye de devam ediyorum ve unity den sıkılmadım çünkü bir şeyler yapabildiğini görmek insanı mutlu ediyor. Eğer sen de başlayacaksan ve yazılım bilgin var veya yok farketmez yardımcı olabilirim. Ülkemize yazılım geliştiricisi lazım :)

Ekli dosyayı görüntüle 46540

Oyuna merket sistemi geliştiriyorum. Muhtemelen yarın biter :). Tam kullanıma sunmadan önce birden çok kişi test etmeli (bunu yeni tecrübe ettim :) ) ve sizleri de test ekibine almak istiyorum, katılabilir misiniz?

Tabiki test ekibine katılmak isterim. Daha ayrıntılı anlatabilirmisin tam olarak nasıl test edeceğim?

Ileride eminim çok iyi işler yapacaksın.

Bende 1-2 hafta önce yazılımlar ilgilenmeye başladım aslında bende önceden biraz bakmıştım ama araya sınavlar felan girince bırakmıştım. Şimdi ise pyhton öğrenmeye çalışıyorum ufak tefek şeyler yapıyorum bildiklerinden. Ben unity bilgisayarım olmadığı için kullanamıyorum python nu da telefondaki pydroid uygulaması ile yapıyorum.

Sen para kazanmak istiyorsan youtube da para kazanabilirsin. Bu yazılım öğrenmek isteyen herkes youtube ba bi göz atmıştır.

nmnkra

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Tabiki test ekibine katılmak isterim. Daha ayrıntılı anlatabilirmisin tam olarak nasıl test edeceğim?

Ileride eminim çok iyi işler yapacaksın.

Bende 1-2 hafta önce yazılımlar ilgilenmeye başladım aslında bende önceden biraz bakmıştım ama araya sınavlar felan girince bırakmıştım. Şimdi ise pyhton öğrenmeye çalışıyorum ufak tefek şeyler yapıyorum bildiklerinden. Ben unity bilgisayarım olmadığı için kullanamıyorum python nu da telefondaki pydroid uygulaması ile yapıyorum.

Sen para kazanmak istiyorsan youtube da para kazanabilirsin. Bu yazılım öğrenmek isteyen herkes youtube ba bi göz atmıştır.
youtube kanalım var da pek yürütemedim. Yazılım videoları mı yapayım ?

test işini özelden anlatacağım

forumda ki Mesaj kutuna bak

Son düzenleme: