İlk Oyunum - Babosh Mayhem

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Dostlar uzun zamandır aklımda bir oyun yapma fikri vardı ancak hayata geçiremiyordum. Bu sefer gerekli şevki bulup harekete geçmeyi başardım ve ilk oyunumu çıkardım.

Oyunum klasik bir platformer olmakla birlikte çok sıradan olmaması için 6 tane sonu içinde bulunduruyor. Oyun içerisindeki parkta ya güzel bir yürüyüş yapabiliyoruz ya da silahı elimize alıp pata küte gidebiliyoruz ancak bu oyunun sonunu tabi ki etkiliyor. Oyun temelli bir hikaye barındırmasa da sonlar aracılığıyla bize seslenebiliyor. Ayrıca oyunun içerisinde 1 adet easter egg'de var :)
İlk deneyim olduğundan biraz amatörlük olsa da elimden geleni yaptım umarım beğenirsiniz.
Not: Oyun ücretsiz. Hemen indir'e bastıktan sonra bağış amaçlı para atabilirsiniz ancak diğer yandan "Hayır, beni indirme bölümüne götür" yazan linke tıklayarak oyunu ücretsiz indirebilirsiniz

Link ; Babosh Mayhem by gndmrEmre

Dipnot;Oyunu Gamemaker Studio ile yaptım, müzikler ve bazı arkaplanlar hariç her şey el yapımı.
Umarım beğenirsiniz, herhangi bir "bug" ile karşılaşırsanız yazmaktan çekinmeyin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç sıkıntı keşfedip güncellememi yayınladım...

Son düzenleme: