Zlenfy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
küçükken ilk oynadığınız oyunu ve şimdi oynadığınız oyunları yazarsanız sevinirim
İlk oynadığınız oyun geçen gün de açılmıştıküçükken ilk oynadığınız oyunu ve şimdi oynadığınız oyunları yazarsanız sevinirim
ilk oynadığım oyun flash oyunlardan bir tanesi (büyük ihtimal ateş ve su) şimdi oynadığım oyun TF2küçükken ilk oynadığınız oyunu ve şimdi oynadığınız oyunları yazarsanız sevinirim
Adam hayata geç atılmış aga beGta Vice City
PUBG Mobile
Gta vice city şua da da indirmek isterim ama üşeniyorum.Adam hayata geç atılmış aga be
şimdi?Küçükken ilk oynadığım oyun yandan bi top fırlıyodu böyle çarptırarak puan falan kazanıyoduk o
Ama hatırladığım Need For Speed Underground
İlk oynadığım oyun Adobe flash oyunu idi adını unuttum şuan pubg vs takılıyoruzküçükken ilk oynadığınız oyunu ve şimdi oynadığınız oyunları yazarsanız sevinirim
ilk oyun galiba gta sa yada vice citydi yada cs 1.6 şimdi cp2077 ve witcher 3 tekrar başladımküçükken ilk oynadığınız oyunu ve şimdi oynadığınız oyunları yazarsanız sevinirim
Ben bilgisayar oyunu için demek istemiştim ama ilk mobil'de oynadığım oyun minecraft pe 0.8.1 di5 yaşındayken Subway surfers , Asphalt 8 oynardım şimdi 11 yaşındayım pubg,among us ve Asphalt 8 oynuyorum
Ben Nedense Bitirdiğim oyunları silerim ama outlast 1 i bitiremimiştim sinirlendim sildimİlk GTA VC oynamışımdır
Şuan Kingddom Come ve Metro 2033 ü 2. defa bitiriyorum
Ben outlast 1 i oyunda korkudan dolaptan çıkamayınca silmiştimoutlast 1 i bitiremimiştim sinirlendim sildim
ben tünel'de sıkışıyorum chris walker var'ya beni sürekli tünel'de yakalıyodu geçemediğim için sildim yoksa korkum yok outlast'tanBen outlast 1 i oyunda korkudan dolaptan çıkamayınca silmiştim
5 yaşındayken Toshiba marka bir bilgisayarım vardı 2007 modeldi hiç bir oyunu kaldırmazdi 2 gün önce sattım o bilgisayarı ? şimdi bazı oyunları kaldıran bir bilgisayarim var ama hala mobil oyunlar oynuyorumBen bilgisayar oyunu için demek istemiştim ama ilk mobil'de oynadığım oyun minecraft pe 0.8.1 di
Küçükken ilk NFSU 2 oynadım, sonra GTA SA diye gider. Şu anda sadece EU4 oynuyorumküçükken ilk oynadığınız oyunu ve şimdi oynadığınız oyunları yazarsanız sevinirim
Mobil de herhalde Angry Birds falandır benim hala zevkli.Ben bilgisayar oyunu için demek istemiştim ama ilk mobil'de oynadığım oyun minecraft pe 0.8.1 di