• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İlk Nick Name iniz Neydi

Hesabımı ilk zamanlarında kardeşimdeydi o yüzden anlamsızdı.
1-) kucukaga
2-) Rookie
3-) Mert0 (kendi adım)

1- RiseofTech
2- AlteredTech

7 Ağustosu bekliyorum, yüksek ihtimalle değiştiricem:)

İnternet ortamına ilk 2003 yılında başladım ve aşağıdaki nickleri kullandım, ilk sosyal ortamım Mırc Sohbet ondan sonra Mynet Sohbet bir süre oplukta yaptım :)

1-SanseT
2- EsaR
3-SorGuC
4-Sisduman
5-denizzined
6--zineddeniz

Varsa burda eski dönemlerde Mırc Sohbette Zurna.net - Mynet Sohbet'de Şehirler kanallarında opluk yapmış olanlar hatırlayanlar eski günleri yad ederiz, Raiden'i hatırlayanlar varmı :)

Bir de yanlış hatırlamıyorsam oyunda yeniydim diye parantez ile caylak yazmıştım.
katil_kerim_gurses(caylak)

Sdn forumda 3 tane multi hesabım vardi. Ço...k önceden
1-Vesselâm
2-Dert_etmez
3-Dreamer_Butterfly
Bundan sonra adminle irtibata geçip yeni hesabımı vesselam hesabımın üzerine ekledik. ?
Sonra da
4- Dreamer_butterfly15
5-Toprak_kokusu ? bu da en sevdiğim
Kimse banlamasin Haa o zamanlar o mevzu kapandı. O hesaplar da gitti. Bu ifşa üzere Banlanirsam birde ??

SDN'de ilk ve son nick'im hiç değişmedi, ve öyle de kalacak inşaallah.

Ama sanal ile tanıştığım 2002 yılında Fenomen ile başladım.
Sonra MiM ile devam ettim... Ki bu nickim hala çok az uğrayabildiğim bazı sitelerde devam eder.
YoLCu ise ara bir uğrayıp çay kahve faslından sonra çıktığım sitelerdeki ismimdi.
Çok nadiren uğrayabildiğim DH'de ise |SeÇKiN|'dir.

Toprak Kokusu resmin üzerini mi boyadın, başka bir resim mi koydun anlayamadım. Ama önceki ufaklık çok tatlıydı :)