Amacım yok
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 49
Selamlar ismini vermek istemediğim bir forumdan bu foruma geçtim umarım forumun kullanıcıları beni aralarında görmekten mutluluk duyar herhalde
Hoş bulduk.Hoş geldiniz Shift Delete.Net Foruma.
Technopat'tan mı, Donanım Arşivinden mi yoksa Donanım Haber'den mi geldiniz?Selamlar ismini vermek istemediğim bir forumdan bu foruma geçtim umarım forumun kullanıcıları beni aralarında görmekten mutluluk duyar herhalde
hoşbuldukHoşgeldiniz. Çok eğlenicez ?
söylemesem olurmu?Technopat'tan mı, Donanım Arşivinden mi yoksa Donanım Haber'den mi geldiniz?
Evet burada eğlence trol olabiliyor bazen.Çok gülebilirsiniz. ?Hoşgeldiniz. Çok eğlenicez ?
hoşbuldum!Aramıza hoşgeldiniz
Ona göre tavrımızı alalım ??Technopat'tan mı, Donanım Arşivinden mi yoksa Donanım Haber'den mi geldiniz?
Evet tabi ki öyle.Bu forumun diğer forumlardan farkı Roma İmparatoru(yani ben) olması. ?İyiki gelmişim buraya çok sıcak kanlısınız yahu!
Arada kızdırırız arada güleriz arada tartışırız ama ponçikliğimizden ödün vermeyiz ?İyiki gelmişim buraya çok sıcak kanlısınız yahu!
hoşbuldumSDN ailesine hoş geldin ??
Hoş geldiniz aramızaSelamlar ismini vermek istemediğim bir forumdan bu foruma geçtim umarım forumun kullanıcıları beni aralarında görmekten mutluluk duyar herhalde
Roma İmparatorumuz olmasa diyer forumlar bizi keserdiEvet tabi ki öyle.Bu forumun diğer forumlardan farkı Roma İmparatoru(yani ben) olması. ?
Evet ne zannettin.?Bir de büyük komutanlardan Belisarius var.Yani kimse bizi kesemezius.?Roma İmparatorumuz olmasa diyer forumlar bizi keserdi
Yeni üyemizi teste tabi tutmak isterim. Ponçiklik testine ? ?Arada kızdırırız arada güleriz arada tartışırız ama ponçikliğimizden ödün vermeyiz ?
Sonra kaciyorlar biraz bekleyelim sonra canina okuruz ???Yeni üyemizi teste tabi tutmak isterim. Ponçiklik testine ? ?
Bu ne cesaret, ben adlarını söylemeye korkuyomTechnopat'tan mı, Donanım Arşivinden mi yoksa Donanım Haber'den mi geldiniz?
Yok be direk sıcak suya sokmayalım. Yavaştan yavaştan ısıtırız.Sonra kaciyorlar biraz bekleyelim sonra canina okuruz ???
aldığınız karardan pişman olacaksınızSelamlar ismini vermek istemediğim bir forumdan bu foruma geçtim umarım forumun kullanıcıları beni aralarında görmekten mutluluk duyar herhalde
Kim diyor onu?Özgürlük nasıl yokmuş bu forumda!?Ben hiç bir moderatörün birisine durduk yere ban attığını görmedim.Kafanızdan uydurmayın.aldığınız karardan pişman olacaksınız
gerçekleri söyleyince ban atıyorsunuz, özgürlük yok bu forumda eğer atarsanız ban
Yav he healdığınız karardan pişman olacaksınız
gerçekleri söyleyince ban atıyorsunuz, özgürlük yok bu forumda eğer atarsanız ban
Bir de sen, buradaki herkese boş diyen kişisin.O zaman bu forumda işin ne?Gidin başka bir foruma.Eğer herkese hakaret edecekseniz.aldığınız karardan pişman olacaksınız
Bak kapı orda. Çıkıp gidebilirsin . Arkandan da pek üzüleceğimizi sanmıyorum. Forumu beğenmiyorsan gidebilirsin. Tutan yok (!)aldığınız karardan pişman olacaksınız