Ilk kez iphone alacağim yardim.!

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Note 3 bekle :D hey Allahim adam iphone diyor

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Hocam ilk kez iphone almayı düşünüyorum kısaca amatörüm ios konusunda :)

amator kullanicidan kastim telefonu face twitter instagram kurup nete girecem diyorsan. cok profisyonel kullanmayacaksan
iphone 4. ama jailbreak yaparim tema degistirim birsiru uygulama yuklerim ios a fark atarim
diyorsan 4s ve ustu senin isini gorur

iphone 4ios 5.1.1. ile iphone 4 oldukca iyidir. ios 7 2 ay sonra aramiza girmesiyle telefon artik yavasliyacak. isteklere cevap vermeyecek. 4s alacaksan suan icin ustunde 6.1.2 versiyonu olanlardan tercih et. jb nedenile. bircok sey yapmak isteyeceksin. jb den sonra ios un farkini anlarsin jb sizde kuanilmaz.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Alabildiginiz kadar yuksek modeli alin. 4 son senesini yasiyor ancak optimizasyon vs. Derken daha 2 sene aktifligini koruyacaktir. Ama son model her zaman iyidir.

feyyazhizli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amator kullanicidan kastim telefonu face twitter instagram kurup nete girecem diyorsan. cok profisyonel kullanmayacaksan
iphone 4. ama jailbreak yaparim tema degistirim birsiru uygulama yuklerim ios a fark atarim
diyorsan 4s ve ustu senin isini gorur

iphone 4ios 5.1.1. ile iphone 4 oldukca iyidir. ios 7 2 ay sonra aramiza girmesiyle telefon artik yavasliyacak. isteklere cevap vermeyecek. 4s alacaksan suan icin ustunde 6.1.2 versiyonu olanlardan tercih et. jb nedenile. bircok sey yapmak isteyeceksin. jb den sonra ios un farkini anlarsin jb sizde kuanilmaz.
Hocam jailbreak yapmam face twitter internet benim işimi görür zaten telefondan beklentim herhangi bi uygulamada kasma yapmasın ram derdiyle uğraşmıyım stabil olsun yeterli benim için çok program kullanmıcağımdan dolayı bataryasıda beni 2 gün rahat çıkarır :)

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
4s işini fazlasıyla görür bende 4 vardı sattım bana yavas geliyor artık

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kanka xperia z al kime önerdiysem aldı ve sıfır pişmanlık duydular