İlk Kendi Uygulamam AppStore'da

abdulalim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonuç olarak bazı eksiklikleri var ama, daha sonra geliştirilirse tutabilir. Üstünde duracak mısın yoksa başka uygulamalara mı yöneleceksin @abdulalim ?

eksiklik demeyelim extra ozellikler diyelim. bu uygulama hep gelismeye devam edicek, baska uygulamar yapiyorum suan zaten eszamanli olarak

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=349887]abdulalim[/MENTION] Xcode'u yükledim. Biraz kurcalayayım dedim, hiçbir şey yapamadım :( Pek birşey de beklemiyordum ama. Nereden başlayayım? Basit bir not alma uygulaması, boyama oyunu vs. En kolay yolu nasıldır? Bilgi verirsen ona göre şeedicem de :)

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şöyle güzel bir özdemir asaf uygulaması yapma gibi bir fikrin olur ise arayüzde yardımcı olabilirim.

abdulalim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@abdulalim Xcode'u yükledim. Biraz kurcalayayım dedim, hiçbir şey yapamadım :( Pek birşey de beklemiyordum ama. Nereden başlayayım? Basit bir not alma uygulaması, boyama oyunu vs. En kolay yolu nasıldır? Bilgi verirsen ona göre şeedicem de :)

dun dedigim gibi biraz objective c ogrenmen lazim once, not alma basit gibi gozukuyo mesela ama bu notlari kaydetmek icin veritabi (coredata, veya sqllite) bunlarin ogrenmek lazim. google'dan bak bakalim turkce dersler ve videolar da vardir az da olsa baslangic icin iyi gelir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

izin alırız gerekli yerlerden. Çokta iyi tutacağına eminim. Saçma sapan güzel söz uygulamaları var. Arayüzler çok zayıf. Uygulama konusunda ışık var bence sende. Yarım bırakma. Ellerine sağlık.

tesekkur ederim. uygulama acisindan eski calistigim yerlerde zaten 20 kadar uygulama yaptim :) sen izinleri al o zaman tasarimda senden uyuglama benden yapariz :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=349887]abdulalim[/MENTION] email adresini versen oradan ayrıntılı birşekilde bana anlatabilir misin rica etsem? Soru-Cevap şeklinde. Az önce kurcaladım,birşeyler yaptım.Label,navigation bar vs. kod yazmadan. Ama abidik gubidik şeyler çıkıyor. Öncelikle iyi bir icon lazım. Arayüzüde iyi oldu mu hiçbir sorun kalmaz. Bende fikir bol zaten :) Hadi bakalım,önümüz açık. Sonra yine kurcalayacağım.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dun dedigim gibi biraz objective c ogrenmen lazim once, not alma basit gibi gozukuyo mesela ama bu notlari kaydetmek icin veritabi (coredata, veya sqllite) bunlarin ogrenmek lazim. google'dan bak bakalim turkce dersler ve videolar da vardir az da olsa baslangic icin iyi gelir

tesekkur ederim. uygulama acisindan eski calistigim yerlerde zaten 20 kadar uygulama yaptim :) sen izinleri al o zaman tasarimda senden uyuglama benden yapariz :)
Tamamdır anlaştık. :)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
cok sagol Ömer. 1 yili askin dedigim once anadolu universitesinde sonra bir sirkette calistim zaten 20 kusur uygulama yapmisligim var appstore'da. bu kendim icin yaptigim ilk uygulamam. bende bu uygulamayi yapana kadar gunluk yazmiyordum ama yaparken yazmaya basladim ve hos bi duygu aslinda :) ucretsiz konusunu ilerde dusunucem ama bugun yada yarin promo kodlar yayinlicam burdan da. iyi dileklerin icin de ayrica tesekkur ederim

evet aynen. bulundugum konum bilgilerinden cektigim bir bilgi
Güzel bir uygulama olmuş eline sağlık, giriş için bir parola belirleme olsa mesela ilk girerken parola belirlersin ikinci üçüncü girişte o parolayla devam edersin çünkü telefonu arkadaşın yada kız arkadaşın elinden alırsa okuyabilir istenmeyen şeyleri :)

fyodor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=349887]abdulalim[/MENTION] arka planda kullandığın defter efektini nasıl yaptın? Arkaplan resmi mi yoksa çizim mi?

fyodor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=349887]abdulalim[/MENTION] hayır hayır onu demiyorum. Sayfanın arka planındaki resim mi?