İlk ITOPYA Alışverişim.

~ KaanCK ~

Profesör
Reaksiyon puanı
1,591
Merhabalar,
Geçenlerde ITOPYA üzerinden bir kasa sipariş vermiştim. Ve hemen kargoya verildi. Önerim alabilirseniz veya ITOPYA'da indirim varsa oradan almanız. Kaliteli bir kargo şirketi ile çalışıyorlar. Ve oldukça güvenilirler.

Kargo Firması : UPS Kargo
Siparişimin tarihi : 22/04/2020

Satın aldığım ürün;

Bugünde Termal Macun siparişi verdim kendilerinden.
Termal macun;
Terma macun İletkenliği : 8w/mk

Reaksiyon puanı
6,396
Merhabalar,
Geçenlerde ITOPYA üzerinden bir kasa sipariş vermiştim. Ve hemen kargoya verildi. Önerim alabilirseniz veya ITOPYA'da indirim varsa oradan almanız. Kaliteli bir kargo şirketi ile çalışıyorlar. Ve oldukça güvenilirler.

Satın aldığım ürün;

Termal macun;
Kasa gerçekten güzel inşallah gelir

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Merhabalar,

Satın aldığım ürün;

Termal macun;

Hayırlı olsun:)

~ KaanCK ~

Profesör
Reaksiyon puanı
1,591

~ KaanCK ~

Profesör
Reaksiyon puanı
1,591
Teşekkür ederim. Ama gerçekten iyi bir firma. En kısa zamanda kargoya veriyorlar gerçekten. Hatta bence sokağa çıkma yasağı girmeseydi araya daha çabuk verirlerdi.
Özeri şekliniz biraz garip geldi. Yani memnun olan da var, olmayan da var sonuçta.
Hayırlı olsun.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Hayırlı olsun. Zaten bildiğime göre gecikmeler kasa toplandığında oluyor. O da normaldir diye düşünüyorum, parçaları bir araya getirmek vs hemen mümkün olmayabilir. Kabul edilebilir bir sürede kargolandığı sürece sorun yok. Zaten yıllardır göz önünde olan hemen hemen her sistem tavsiyesinde bir şekilde yer bulan bir firma. Alışveriş yapmanın bir sakıncası yok, güle güle kullanın.

~ KaanCK ~

Profesör
Reaksiyon puanı
1,591
Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun. Zaten bildiğime göre gecikmeler kasa toplandığında oluyor. O da normaldir diye düşünüyorum, parçaları bir araya getirmek vs hemen mümkün olmayabilir. Kabul edilebilir bir sürede kargolandığı sürece sorun yok. Zaten yıllardır göz önünde olan hemen hemen her sistem tavsiyesinde bir şekilde yer bulan bir firma. Alışveriş yapmanın bir sakıncası yok, güle güle kullanın.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Hayırlı olsun. Kasaya baktımda kablolama bölümünden hdd ve Güç kaynağı yuvasının önü kapalımı ney. Nasıl yapmışlar şu kasayı?