- Reaksiyon puanı
- 57
Benim ilk iPhone'um, iPhone 7 Plus sizinki ne?
Yorumlara bekliyorum
Yorumlara bekliyorum
Son düzenleme:
Aynen, benimde ilk iPhone deneyimim bu cihazdı. Halen çalışır durumda evde yatmakta.
Biri 2013, biri 2019 telefonu.Ben kendi paramla hiç almadım sadece bir kez 2019 da halam vermişti yedek telefon olarak 5s onu cihazı garantiye gönderince kullanmak zorunda kalmıştım beni kanser etmişti.
Sonrasında ilk maaşla Galaxy a30 almıştım bir oh çekmişim yani böyle bir mutluluk yok sanki taş devrinden şimdiye geldim o kadar fark oldu resmen.
Hâlâ anlamakta güçlük çekiyorum insanlar nasıl kullanmış o telefonu para verip hâlâ anlayabilmiş değilim.
Sadece ondan değil mesaj yazması da çok zordu o ekranda yani baya eziyetti.O zamanlar tabi ios da şimdiki gibi gelişmiş arayüz özellikleri sunmuyordu.Bilemedim yani baya kötü bir deneyimdi benim için.Biri 2013, biri 2019 telefonu.
Kardeşimde Samsung note 2 vardı bende 5s, kamera kıyaslaması yapıyorduk 5s daha iyiydi.Sadece ondan değil mesaj yazması da çok zordu o ekranda yani baya eziyetti.O zamanlar tabi ios da şimdiki gibi gelişmiş arayüz özellikleri sunmuyordu.Bilemedim yani baya kötü bir deneyimdi benim için.
Bende de note 2 vardı çok güzel telefondu ama taşıması sıkıntı diye satmak durumunda kalmıştım.Kardeşimde Samsung note 2 vardı bende 5s, kamera kıyaslaması yapıyorduk 5s daha iyiydi.
şuan Samsung harici diğer tüm androidler Samsung’un 6-7 sene önceki hali gibi, geriden takip ediyorlar, Samsung hala ön kamerada iPhone un gerisinde.
Benim de olmadı çok büyük bir kayıp değil bana göre.Benim hiç iPhone'um olmadı. Çok ayıp bir durum.
Benim hiç iPhone'um olmadı. Çok ayıp bir durum.
çokta büyük bir kayıp değil, şuan Android'le yoluma devam ediyorum.Benim hiç iPhone'um olmadı. Çok ayıp bir durum.
İphone 2G modelini kullandım. Sonra devamı geldi.Benim ilk iPhone'um, iPhone 7 Plus sizinki ne?
Yorumlara bekliyorum
6s plusBenim ilk iPhone'um, iPhone 7 Plus sizinki ne?
Yorumlara bekliyorum