Mikail_Ebrinç
Profesör
Bence bu toplasınbekliyorum toplamanı
Kardeşim LPX Serisi çöp. Xmp aç bakayım mavi ekrangitde araştır konuş.
Bence bu toplasınbekliyorum toplamanı
Kardeşim LPX Serisi çöp. Xmp aç bakayım mavi ekrangitde araştır konuş.
fiyatını görmemiştim biraz pahalı bu sistemi alırsanız daha iyi oluryani iyimi toplamışım ?
arkadaşın bütçe görsen konuşursun 9300 veya 8500 civarı![]()
monitör dahil o kadar ediyor zatenfiyatını görmemiştim biraz pahalı bu sistemi alırsanız daha iyi olur
TF7D2NP4 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
freanks yükselt dene bakayım. hop şak mavi ekranBende mavi ekran falan yok arkadaşımda da lpx var ondan da sorun yok.
aynı sistemi toplamamı mı istemişdiniz burun onu da toplayayıım hemenmonitör dahil o kadar ediyor zaten
xmp açık zaten. Belli bir oc den sonra bütün ramler mavi ekran verir.freanks yükselt dene bakayım. hop şak mavi ekran![]()
şimdi benim neler ile neleri değiştirmem gerekiyor ?freanks yükselt dene bakayım. hop şak mavi ekran![]()
zaten ders için bilgisayarım çok kötü bilgisayar alıcam ama bari oyuncu alıyım dedimşimdi benim neler ile neleri değiştirmem gerekiyor ?
anakart desen çöp ramde çöp R5 3500X fiyatına i5 10400f varL6SEBYJ5 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
bende var kardeşim crucial örnek. 3600Mhz CL14 Corsair lpx le overlock yapmayı hız aşırtma bile yapamazsın.xmp açık zaten. Belli bir oc den sonra bütün ramler mavi ekran verir.
ben nerde yanL6SEBYJ5 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
TheFreaky bana ram ve anakart ne önerirsinanakart desen çöp ramde çöp R5 3500X fiyatına i5 10400f var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende var kardeşim crucial örnek. 3600Mhz CL14 Corsair lpx le overlock yapmayı hız aşırtma bile yapamazsın.
cU7tdq.png (1920×1080) (hizliresim.com)
ya sen çıldırtıcak mısn insanı adam diyor ki benim attıklarımı9n aynısı olsun ilk attığıma bakanakart desen çöp ramde çöp R5 3500X fiyatına i5 10400f var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende var kardeşim crucial örnek. 3600Mhz CL14 Corsair lpx le overlock yapmayı hız aşırtma bile yapamazsın.
cU7tdq.png (1920×1080) (hizliresim.com)
türkçe değil mi bu forum ?ben nerde yan
1 hafta geçti hemö arkadaş glb türkçe anlamıyorJAHO-9660S/Intel i5 9600K/MSI RTX 2060 VENTUS XS 6G OC 6G/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA o fiyata bu tarz birşey de düşüebilirsin fakat monitör dahil değil sanırım