hocam genpa yada vb den degilde aldıgım yerde samsung un kendi garantisi dendi15 haneyi düzgünce yazdığınıza eminseniz.
satın aldıgınız yer ile görüşmeniz lazım.
normal de resmi ürünlerde ithalat yolu ile kyadedilen cihaz olarak çıkması lazım.
fakat iyi niyetli düşünürsek, ürün stoklara yeni gelmiş ise sisteme yansıması henüz olmamış olabilir.
cihazın içinden Genpa yada vb tip garanti belgesi çıkmadımı ?
yav kardeşim anlamıyorum sizi telefonuna mesaj mı geldi kontrol ediyorsun mesela telefonunuz 1 hafta kapanacak diye mesaj mı geldi? ayrıca VATAN'dan bahsediyorsunuz
yav kardeşim anlamıyorum sizi telefonuna mesaj mı geldi kontrol ediyorsun mesela telefonunuz 1 hafta kapanacak diye mesaj mı geldi? ayrıca VATAN'dan bahsediyorsunuz
Sen onun avukatı mısın peki?bu isyanınız niyedir anlamış değilim ???
insan kendi aldıgı cihazı kontro ledemezmi ?
siz vatan ın avukatımısınız ??
yani kaçak mal olamazmı araya birisi sızdırmış olamazmı ?
birileri garantili ürünü çalıp oraya spot ürün koyamazmı ?
yani bunca ihtimal var iken sizin bu tavrınız çok gereksiz.
adam almış çihazını içi rahat etsin diye bakmıştır.
hani vatan dan bahsediyoruz ya
garantili resmi ürünün imei nosu kontrol edildiğinde
kayıt bulunamadı demesi öyle hafife alınacak bir durum değildir.
insanlara öyle kafanıza göre estirmeyin.
arkadaş paylaşım yapıyor fikir danışıyor.
tavıra bak !!
yokböyle bir forum anlayışı...
Sen onun avukatı mısın peki?
Bence git onların ürün girdiği pc lerde internet var orda yanlarında kontrol ettir yaparmı yapar ordaki çakallar Bana Led diye Depoda var bitane kalmış deyip açıklardan birini gösterip buna benziyo diye Lcd tv göndermişlerdi Faturada da Led olmasına rağmen ayrıca aynı anda yanında uydu alıcıda almıştım iyice sıfır gibi sarıp sarmalamışlar dı analamdım açtım teşhir ürün evde.. ikisinide değiştirdim.. yaparmı yapar bunlar...
Mrblar
Bugun iitibari ile Vatan bilg dan S3 edindim hiç birsey yapmadan (acmadan hatta) direkt olarak kutusunun üzerinde yazan imei den sorgulama yaptım ama sorgulama bulunamadı yazıyor . Ne yapmalıyım
Tskler