İlhan Parlak FenerBahce'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RuNaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
19 Ocak 1987 tarihinde Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'nde dünyaya gelen İlhan Parlak, futbolculuk kariyerine Kayserispor altyapısında başladı. Kayserispor altyapı takımlarında oynayan İlhan Parlak, 2004-2005 sezonundan itibaren, Kayserispor A Takımı formasını giymeye başladı. Forvet ve Forvet arkası mevkilerinde görev yapan İlhan Parlak, 2005-2006 sezonunun 32. haftasında, Kayserispor formasıyla Sivasspor'a 15. saniyede attığı golle tarihe geçmiştir. Türkiye ümit ve genç milli takımlarında 32 maçta forma giyen, 1 metre 81 santimetre boyundaki genç yetenek, yüksek top tekniği ve yere sağlam basan bir futbolcu olarak bilinir. Bir dönem Real Madrid'le da adı anılan İlhan Parlak, Kayserispor'dan sonra bu sezon Fenerbahçe'de forma giyecek.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=7975

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bir Fenerli olarak bize gelmesine üzüldüm.. çünkü fenerde forma şansı bulabilecegini sanmıyorum...

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
emubaltaci dedi ki:
bir Fenerli olarak bize gelmesine üzüldüm.. çünkü fenerde forma şansı bulabilecegini sanmıyorum...

abi cekişme olsun göstersin kendini şimdi kadrolar sağlam 11 kişi olarak kurulmuyor saglam en az 20-25 kişi üzerinden kuruluyor

DHeMLy-CHaY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok yerinde transferler yapıyor fenerbahçe.Son bombayıda patlattığımız zaman süper olacak.