İlginizi çekecek siteler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANNE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
22.jpg

Anlık istatistik bilgileri öğrenmek ister misin? Güncel dünya nüfusu, bugünkü ölümler, doğumlar, üretilen ve tüketilen gıda miktarı ve birçok şey www.worldometers.info/tr adlı sitede.

An itibari ile bu yıl sigara bağımlılığı kaynaklı ölümlerin sayısı 1.408.500 :(

18.jpg

Mimari çılgınlıklar, deha ürünü minik objeler, akıllara zarar mobilyalar, T cetvelini sihirli değnek gibi kullanan mimarlar, yaratıcılığın dibine vuran tasarımcı beyinler, hayatı kolaylaştıran teknolojik ıvır zıvırlar, usta ellerden çıkmış web siteleri ve daha bir sürü dizayn harikası...

Geleceğin mimarlarından olacağım!? diyorsan www.dizaynlog.com adlı adrese uğramanuz gerekiyor!

Son olarak bu adresi de ziyaret edebilirsiniz. Harika tasarımlar mevcut.

29.jpg

www.cooltext.com adresine tıklayarak ilginç fontlarda yazı yazabilirsiniz. Butonlar ve logolar hazırlayabilirsiniz.

32.jpg

Küçükken neler izledik, neleri taklit ettik bir hatırlayalım. anime.realfiesta.com adresindeki eski çizgi filmleri gördüğünde çok eğleneceksiniz.

aylinegeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Facebook benim için öyle bir hal aldıki resmen elim kolum oldu, cep telefonunu da mail adresilerimi de, messenger'ı da bir kenara bıraktırdı çünkü zaten herkese ok çabuk şekilde ulaşabiliyorum en önemlisi de anı hızda cvp alıyorum. Babalar günü de yaklaşırken bu yılki hediyemi de facebooktan kazanıcam, en azından bunun için uğraşıyorum. Facebookta Philips Türkiye'den En Baba Kampanya'ya katılarak babamın fotosunu en çok kişiyle paylaşıp 500TL değerindeki ödülleri kazanmaya çalışıyorum, böylece facebook sayesinde babalar günü hediyemi de halletmiş olucam, çok yaşa sen facebook :)

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Facebook benim için öyle bir hal aldıki resmen elim kolum oldu, cep telefonunu da mail adresilerimi de, messenger'ı da bir kenara bıraktırdı çünkü zaten herkese ok çabuk şekilde ulaşabiliyorum en önemlisi de anı hızda cvp alıyorum. Babalar günü de yaklaşırken bu yılki hediyemi de facebooktan kazanıcam, en azından bunun için uğraşıyorum. Facebookta Philips Türkiye'den En Baba Kampanya'ya katılarak babamın fotosunu en çok kişiyle paylaşıp 500TL değerindeki ödülleri kazanmaya çalışıyorum, böylece facebook sayesinde babalar günü hediyemi de halletmiş olucam, çok yaşa sen facebook :)

Yani.???
Bu siteler beni ilgilendirmiyor mu demeye çalıştın.