Rehber Ilginç Bilgiler Ve Komplo Teorileri Kanalı (Halil Bakmış)

Bu konuyu okuyanlar

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Çinli Adam 550 Yıl Nasıl Yaşadı?​



...256 yaşındaki adam uzun yaşamın sırrını 550 yaşında birinden öğrendiği ortaya çıktı. Peki Çinli adam 550 yıl nasıl yaşadı? Time dergisine haber olan bu ilginç konuyu sizler için araştırdık, işte uzun yaşamın sırrı... (kaynaklar videonun hemen başında gösteriliyor)
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Uzaylılar Geldiğinde Ne Olacak?​


Uzaylılar... Diyelim ki uzaylılar gerçekten var! Peki ziyaretimize gelen bir uzaylı uygarlığı ile ilk etkileşimimiz nasıl olurdu?
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

ÜNLÜ KAHİNLERİN 2022 KEHANETLERİ - 2022 Türkiye ve Dünya Kehanetleri​



Ünlü Kahinlerin 2022 kehanetleri. Baba Vanga, Nostradamus, Azerbaycanlı Şaman, Muhyiddin İbni Arabi, Shipton Ana, Alois Irlmaier kehanetleri tek videoda. 2022'de neler olacak? Bu kahinlerin kehanetlerini arka arkaya dinlediğinizde ortaya çıkan tabloya büyük resme inanamayacaksınız!
 

Alex4883

Doçent
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
628
Reaksiyon puanı
255
Puanları
63
Yaş
23
HAYATTA KALMA KİTİM İNCELEME (KENDİN YAP) Zombi Apocalypse Survival Kit



Hayatta kalma kitim inceleme videomuz ile sizde kendiniz hayatta kalma çantası hazırlaya bilirsiniz! Zombie Survival Kit diye geçen bu kutuda hayatınızı kurtaracak bir çok ürün bulunuyor. Hayata kalma çantası nasıl yapılır? Çantanın içinde neler olması gerekir? Hayatta kalma senaryolarına uygun ihtiyaçları karşılamak üzere tasarladığım kutu. Mesela Zombie apocalypse survival kit oldukça pahalı fiyatlara satılıyor. Bu video ile çok ucuz fiyatlar ile sizlerde hayatta kalma kiti yapımı hakkında detaylı bilgi sahibi olacaksınız. Benim survival kit malzemelerim neler? Survival kit nasıl yapılır, hayatta kalma kiti nasıl hazırlanır bunu inceleyeceğiz. Hayatta kalma kiti yapımı hakkında ne biliyorsunuz ? Hayatta kalma çantam içindekiler neler ? Bu teneke kutu içine o kadar çok eşya sığdırdım ki ben bile şaşırdım. Bu survival kit aynı zamanda bir deprem çantası hatta diğer adıyla afet çantası olarak da isimlendirebiliriz. Herhangi bir afet sırasında (deprem gibi) ya da post apokaliptik bir senaryoda hayatı idame kiti ile hayatta kalabilirsiniz. Peki sizin hayatta kalma çantanızda neler var?
Ben yapsam MRE Mini bir first aid ve ateşli silah ekledim tabikide tanto bıçağı ile
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

2022 istanbul depremi olacak diyen İmam Rabbani gerçek değil!​



İmam Rabbani 2022 Kehanetlerinde 27 Mart 2022 İstanbul depremi yaşanacak diyor. Zamanda yolculuk yapan El Serhendi Efendi yani İmam Rabbani 2022 kehanetleri ne yazık ki gerçek değil! 2022 Türkiye ve dünya kehanetleri serimizin 5. bölümünde imam rabbani kehanetlerini araştırdık...

Önceden paylaştığımız kehanet videolarında genelde kahinlerin yazılı eserleri ya da söylemleri yani kanıtlanabilir eserleri bulunuyordu. Bu videomuzda konu olan kehanetler ise tamamen kurgu, işin ilginç tarafı ise yazılı kehanetler kadar popüler olması ve inanan insanların fazla olması çünkü daha öncede dediğim gibi gerçekten olayın aslını araştıran pek fazla mecra bulunmuyor yada araştıranlar gerçekleri paylaşmıyor!!!
 

Aakons

Asistan
Cezalı
Katılım
3 Aralık 2021
Mesajlar
371
Reaksiyon puanı
108
Puanları
43
Yaş
25
Ya şöyle şeyler paylaşmayın ya
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Yunanistan'da Yeraltından Gelen Gizemli Sesin Sırrı Çözüldü.​


Yunanistan Selanik'te yeraltından gelen ve sadece gece duyulan gizemli sesin sırrı çözüldü. Gizemli ses 5 haftadır geceleri bölgede duyuluyor. Garip ve ürkütücü ses Selaniklilerin kabusu oldu.

Aralık ayından bu yana neredeyse 5 haftadır her gece Selanik'te duyulan tuhaf ses, kent sakinlerini ürkütmeye devam ediyor. Kent halkı, bu gizemli sesi şehrin birçok mahallesinde duyulabilen ancak en çok Kifisias ve Akropoleos yollarının buluştuğu bölgeden gelen 'sağır edici şekilde ürkütücü, hatta uhrevi gizemli bir ses' olarak tanımlıyor.
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Müştak Baba 2022 Kehanetlerine göre 2022 yılında neler olacak?​


Müştak baba Osmanlının son demlerinde yaşamış bir bilge ve aynı zamanda bir şair.

Kadiri tarikatına üye olduğu için de İslamcılar tarafından tutulan bir kahin. Hatta diğer kahinlerin düpe düz yalan olduğunu Müştak Babanın gerçek ve tarih vererek kehanette bulunduğunu savunan çok insan var. Tabi böyle düşünmelerinin başlıca sebebi de 1830’lu yıllarda bulunduğu kehanet.

Bu kehanette

1923 yılında Ankarada bin yönetici olacağını söylüyor. Başta Sultan varken ülkenin başkentini Ankaraya taşıyacaklar diyor.

Büyücülük yaptı iddaasıyla 1830’larda idam edildi. Şair Müştak Baba temeli sayılara dayanan ve geleceği öğrenmeye yardımcı olduğu iddaa edilen EBCED ilminde ustalaştığı iddaa ediliyor.
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Hiç düşündünüz mü Zombiler bizler miyiz?​


Zombi deyince herkesin aklına filmlerde gördüğümüz ölmüş ama bundan haberi olmayan bir parça et için oradan oraya koşturan karakterler geliyor. Yani kısaca yürüyen ölüler. Peki ya hiç düşündünüz mü Zombiler bizler olamaz mıyız?

Doğduğumuz andan itibaren başlıyor her şey. Şanslıysanız ailenizden bir ev düşebilir yâda bir araba bir iş ama yine de bu sistemden kurtuluşun yok. Kapitalist sistemin dişlilerinden biri olacaksın.
Ailelerimiz daha ilkokul sıralarından itibaren iyi bir okul kazanmamız gerektiği, kazanamazsak maaşı iyi olan bir sigortalı bir iş bulamayacağımızı bizlere empoze etmeye başlarlar.
“Oku da adam ol, bir mesleğin olsun, aç ta açıkta kalma” derler.

Daha adam olmanın ne anlama geldiğini bile kavrayamadan 25 yılımızı ders çalışmak ve adam olmayı öğrenme yolunda harcarız.
Sonrasında nasıl olduğunu fark etmeden aslında yüzyıllardır süre gelen kölelik sisteminin içerisinde buluruz kendimizi. Evet kölelik. Modern kölelik de diyorlar ama zombi teorisine baktığımda bana daha çok zombileşmiş insanlar daha doğru bir tanım gibi geldi.
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

2030 ve 2045 Yıllarında Başımıza Daha Neler Gelecek?​


Artık herkes 2020 yılından beri bir şeylerin yapılmaya çalışıldığının farkında. Bildiğiniz gibi Time dergiside 2030 yılına bir geri sayım sayacı başlattı. Tam bunlar üzerine teoriler üretilirken, Elon Musk rusya şubesi gibi biri çıkıp 2011 yılından beri Proje 2045 adında bir projenin üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Üstelik bu projeyi 4 farklı etaba ayırmışlar her etap için bitiş tarihi belirlemişler. Projenin ilk etabı tamamlanmış. Son etap ise isminden de anlaşılacağı gibi 2045 yılında son bulacak. Peki tüm bunlara bakınca nelerle karşılaşıyoruz? 2030 ve 2045 yıllarında başımıza neler gelecek?
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Bu Kripto Para Sizi Dolandırmak İçin İcat Edildi​


2009'da bitcoin'in piyasaya sürülmesinden bu yana kripto para madenciliği yapıyorlar. Kripto para birimleri ilk başlarda önemsenmese de yavaş yavaş pizza satın almak için bile kullanılan finansal para sistemine dâhil oldu. Bu büyük teknoloji dünya hükümetleri için bir cehennem, adeta hız treni yolculuğu gibi çok hızlı gerçekleşti.

Eğer en başından beri bu gemideysen şanslısın, muhtemelen şuan çok zenginsin, eğer 2010 yılında 10 bitcoin satın almış olsaydın en fazla 1 dolar öderdin. Bugün bu bitcoinler neredeyse yarım milyon dolar değerinde olurdu.

Bunun gibi istatistikleri her yerde görmüşsünüzdür. Aslında bunlar, bu kripto para çılgınlığını yarattı. Yatırımcılar büyük getiriler arıyor, tıpkı ABD de altın hücumda olduğu gibi. Bu altına hücum meselesini bilmiyorsan videoda onuda anlattım çünkü bu konuyla gerçekten bağlantılı.

Bu videoda zengin olma hayali ile dolandırmak üzere inşa edilen bir kripto para sistemini araştırdık. Kripto para yatırımı güvenilir mi? Bu Kripto Para yani Altcoin Sizi Dolandırmak İçin İcat Edildi. Bu kripto para dolandırıcılığı ile 175 ülkede milyonlarca insanı dolandırıldı.
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Şeytanın Çekirdeği Kendisine Dokunan Herkesi Nasıl Öldürdü?​


Bilim adamlarını Şeytanın Çekirdeği'nden bu kadar korkutan nedir? Şeytanın çekirdeği, üçüncü atom bombasının kalbi olacaktı. Nükleer enerji, atomun çekirdeğinden elde edilen bir enerji türüdür. Peki insanlar bu enerjiyi nasıl kullandı? Şeytan çekirdeği kendisine dokunan herkesi nasıl öldürdü?

Dünyada insanlar olduğu sürece savaş hep vardı. İnsanlık yıllar sonra uçan arabalar kullanan gelişmiş bir uygarlık olmayı hayal ederken, şuanda incir çekirdeğini doldurmayacak küçük anlaşmazlıklar sebebiyle birbirlerini öldürüyorlar. Bu önümüzdeki on yılda da değişmeyecek insanların içsel bir parçası gibi görünüyor. Rusya Ukrayna savaşı buna örnek olabilir.

Muhtemelen insanlar tarafından insanlar üzerinde gerçekleştirilen en yıkıcı şiddet eylemi ikinci dünya savaşında Japonya’nın Hiroşima ve Nagazaki şehirlerine atılan atom bombalarıydı. Bu kitlesel yıkıma neden olan silahlar sırasıyla küçük çocuk ve şişman adam kod adını verdiler ve onlar 200.000 civarında can aldı. Bu iki bomba ikinci dünya savaşının sona ermesinde rol aldı.

Bu bilinen bir gerçek ama daha az bilinen bir şey var ki bu ölümcül ikili dünya hala savaştayken neredeyse bir üçlü olduğu. Küçük çocuk ve şişman adam Japonya ya atıldıktan sonra, Manhattan projesinin yapıldığı yer olan Los Alamos ulusal laboratuvarında, son rötuşlar başka bir atom bombasına yapılıyordu.
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Sıradaki Yeni Pandemi? Bu Ölümcül Virüs 4 Milyon Yıldır Donmuş​


Sıradaki yeni pandemi bu mu? Ölümcül virüs 4 milyon yıldır donmuş halde bekliyor. Küresel iklim değişikliği nedeniyle küresel ısınma her geçen gün artıyor. Buzullar hızla eriyor, permafrost tabakasındaki virüs ve bakteriler hızla gün yüzüne çıkıyor.

Eğer dünyadan izole bir şekilde hayat sürmüyorsanız, iklim değişikliğinin bugün insanlığın karşı karşıya olduğu en güncel tehlikelerden biri olduğunu biliyorsunuzdur. En yaygın olarak tanımlanan semptomlar arasında sık sık yoğun kuraklıklar, sıcak hava dalgaları, yaşanan fırtınalar, ısınan okyanuslar nedeniyle eriyen buzullar yaygın olarak rapor ediliyor. Şuanda yaşadığımız ağır kış da bunun etkilerinden biri. Ancak iklim değişikliğinin daha az aşina olabileceğiniz büyüleyici bir zincirleme etkisi, permafrost...

Permafrost dünya yüzeyinin yaklaşık %11’ini kaplayan donmuş topraktır. Bunların çoğunluğu Amerika tarafında Kanada’nın önemli bölgeleri ve Alaska , Rusya tarafında Sibirya…
Kutuplar iki kat daha fazla ısınıyor. Buzulların erimesi yeni virüsler veya yeni mutasyonlar için açık kapı mı? Peki gerçekten buzullar erirse ne olur? Patojenlerin yani hastalık yapıcı bakteri ve virüslerin yeniden aktive olarak insanlar arasında salgınlara neden olabilir?
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Nükleer Füze Fırlatılırsa Olacaklar?​


Nükleer felaket senaryoları gerçek olur, bir nükleer bomba ülkenize atılırsa, hatta nükleer savaş çıkarsa neler yaşanır? Nükleer füze fırlatılırsa olacaklar ve hatta hükümet nasıl tepki verir bunu anlamak için varsayımsal bir kıyamet senaryosu oluşturduk.

Varsayımsal kıyamet senaryomuzda nükleer füze hedefi olarak Türkiye’yi seçtik. Varsayımsal düşman olarak da Kuzey Kore yi seçelim mesela. Kuzey Kore kıtalar arası balistik füzeye sahip hatta her fırsat bulduğunda boşa sallayıp gövde gösterisi yapmayı da ihmal etmeyen bir ülke bildiğiniz gibi. Kim Jong-un nükleer bombaları tam hıza ulaştıklarında saniyede yaklaşık 6 km hızla seyahat etme kabiliyetine sahip olduğu iddia ediliyor. İstanbul’a ulaşması nükleer bombaya ve diğer faktörlere bağlı olarak yaklaşık 30 dakika gibi belki de daha az bir süre alacaktır.
Ben videoda anlattım ama bu konu altında sizlerinde farklı görüşlerini merak ediyorum? Sizce neler olur?
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Ufologların Sırrı Çözülememiş Gizemli Kaybolması​


Uzaylılar tarafından kaçırılan ufo araştırmacılarının yani ufologların ilginç ve gizemli ortadan kaybolma hikayeleri “Kaybolan UFO Avcıları” videomuzda. Bu üç ufo araştırmacısının tek ortak noktası uzay ve uzaylılara olan merakıydı. Gizemli bir şekilde bir anda ortadan kayboldular. O tarihten beri onları ne gören nede duyan oldu…

Son yıllarda ünlü UFO avcıları Max Spiers ve Gaurav Tiwari’nin ölümleri, birçok kişinin "bizim dünya dışı araştırmacılarımızın öldürülüp öldürmediğini" sormalarına neden oldu.

UFO teorisyeni Max Spiers, konferans için gittiği Polonya’da hayatını kaybetmiş ölmeden önce ‘eğer bir şey olursa araştırılmasını istediğini’ arkadaşlarına söylediği açıklanmıştı.

Aynı şekilde Gaurav Tiwari evinde boğularak hayatını kaybettiği ortaya çıkmış fakat hiçbir kanıt bulunmamıştı. Daha sonra polis hayranlarını sakinleştirmek için intihar etti dedi.

Ancak ufologları içeren gizemli vakalar yeni bir şey değil ve bazen bu insanlar basitçe ortadan kaybolabiliyor. Nadiren bir kaçı hikayeyi anlatmak için geri döndü ama hepsi o kadar şanslı değilmiş ki bazıları hiç geri dönmedi ve arkalarında büyük bir gizem bıraktı. Tıpkı Kaybolan UFO avcılarıyla ilgili üç şüpheli ve ilginç hikayeyi araştırırken göreceğimiz gibi…

Sırayla üç ufolog ve teorisyen Frederick Valentich, Granger Taylor ve Bruno Borges in ilginç ve gizemli ortadan kaybolma hikayelerine yer verdik. Bu araştırmacı insanlar kaybolduktan sonra bir daha geri dönmediler.
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

27 Mart 2022’de İstanbul Deprem mi Olacak mı? Sosyal Medya Gündemi​


27 Mart 2022'de deprem mi olacak? 27 Mart Pazar günü büyük İstanbul depremi mi olacak? El Serhendi Efendi yani İmam Rabbani 2022 Kehanetlerinde 27 Mart 2022 İstanbul depremi yaşanacak diyor...

27 Mart 2022 Büyük İstanbul depremi kehaneti için araştırmalar hız kazandı. Dönem dönem Büyük Marmara Depremi ile ilgili bazı isimlerden korkutan açıklamalar geliyor. Şimdi de gündemde 27 Mart İstanbul depremi kehaneti konuşulmaya başlandı. Peki, 27 Mart 2022'de deprem mi olacak? 27 Mart Pazar günü büyük İstanbul depremi mi olacak? Sorusunun yanıtını arıyor. AFAD'ın en son paylaştığı verilere göre 2021'de 23 bin 753 deprem meydana geldi. 2022'de de sarsıntılar devam ediyor.

Bu videomuzda konu olan kehanetler ise tamamen kurgu, işin ilginç tarafı ise yazılı kehanetler kadar popüler olması ve inanan insanların fazla olması çünkü daha öncede dediğim gibi gerçekten olayın aslını araştıran pek fazla mecra bulunmuyor yada araştıranlar gerçekleri paylaşmıyor!!!

27 Mart 2022 Büyük İstanbul depremi kehaneti 1500 yılında yaşamış El Serhendi Efendi isimli bir kahinin kehanetidir. Kehanete göre 27 Mart 2022'de İstanbul'da büyük deprem oluyor...

Aynı Kahin bu yıllarda tüketim vergisi ve organize şiddet benzeri kehanetlerle de bulunmuştur. Kehanete göre 27 Mart 2022’de İstanbul’da büyük deprem oluyor ve nüfus 6 milyona düşüyor. Yine aynı kehanette İstanbul’da 13 temmuz 2037'de deprem oluyor ve 70 bin kişi daha hayatını kaybediyor.

Tabi burada bir parantez açmak lazım. İmam Rabbani ile aslında konunun bir alakası yok ama nasıl olduysa konu onada bağlanmış. Hatta çok daha ileri safhalara ulaşmış. Videoda zaten ayrıntılı olarak bunlardan bahsediyoruz.

İşin özü şu; Deprem her an olabilir. Belki 3 dakika sonra belki 1 saat sonra. Türkiye bir deprem ülkesi. Her dakika bir yerlerde bir deprem oluyor. Bundan korkmak yerine depreme hazırlanmak. Depreme uygun yapılar yapmak yada en azından bir deprem çantası hazırlamak bize çok şey kaybettirmez aksine kazandırır. Umarım bundan sonra yaşanacak depremlerde çok daha az kayıplar ile atlatılabilir. Bunun örnekleri dünyanın birçok yerinde mevcut. Niye japonya gibi güçlü depremleri kayıpsız atlatamayalım ki...
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Gerçek hayattaki süper kötüler Joker den daha korkunç​


Joker'den daha korkunç yaşamış gerçek suçlular var hayatta. Bu adam Joker ve John Wick karışımı bir insan. Gerçek hayattaki kötülerden biri Alexander Solonik'in Rus yeraltı suç dünyasında kötü şöhretli bir tetikçinin ilginç ve gerçek hikayesi. Joker ve John Wick karışımı ilginç bir insan...

1980’lerin başında Alexander Solonik polis teşkilatına katıldı. Fakat onun çevresi normal bir polisin çevresi gibi değildi. Onun içinde korkunç bir insan vardı. Sovyet ordusunda eğitim almış, eğitimi gereği olağanüstü derecede korkusuzdu. Aynı zamanda bir nişancı olarak yetenekleri insanüstüydü hatta bazıları onun hikayelerini dinlediğinde gerçekte var olduğundan şüphelenmesine neden oluyordu. Özel kuvvetlerde suçlularla baş etme konusundaki doğal yeteneğiyle ayırt edildi, ancak daha sonra bazı özellikleri ortaya çıkmaya başladı. Solonik aşırı şekilde şiddete düşkün hatta sadizm denilebilecek düzeyde şüphelilere karşı zalimlik sergiliyordu. Tabi bunun sonucunda polis teşkilatından atıldı ve daha önce yaptığı mezar kazıcılığı görevine geri döndü. Ancak daha sonra anlaşıldı ki Joker gibi son derece saplantılı bir süper insan olma fikri solonik in düşünceleri arasındaymış.
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Türkiye'de Meleklerin Yaşadığı söylenen 50 Bin Kişilik Yeraltı Şehrini biliyor musunuz?​


Türkiye de Meleklerin Yaşadığı Yeraltı Şehri. 50 bin kişilik yeraltı şehri Anadolu da anlatılan en eski şehir efsanesi. Cinlerin ve meleklerin savaşı mı yoksa Uzaylılar mı inşaa etti bu yeraltı komplekslerini...

85 m. derinlik, çağdaş bir havalandırma sistemi, binlerce kişinin yaşayabileceği bir kompleks, mükemmel bir savunma sistemi; Ve bunların ne zaman, niçin yapıldığı belli değil. bilinmeyeni genelde hep gökte veya bir başka boyutta ararken gelin yere inelim… Yerin üstü kadar altı da tılsımlı Kapadokya’da! Öyle ki, balonlara binip gökyüzüne, vadilere yürüyüp doğa mucizelerine, yeraltı şehirlerine inip tarihin gizemine dokunabiliyorsunuz. Kapadokya’da asırlık yolculuklardan dik çıkmış yüzlerce peribacasının yanında, kökü bir ağaç gibi derinlere inmiş 36 tane de yeraltı şehri bulunuyor. Derinkuyu Yeraltı Şehri ise bu şehirlerin en büyüğü!

Bu yer altı şehirleri hakkında çeşitli gizemler mevcut farklı teorilerde üretiliyor. Bu videomuzda bu muhteşem yer altı şehirlerinin efsanesinden ve üretilen teorilerinden bahsederken şu ana kadar ortaya çıkartılabilen arkeolojik çalışmalara da değineceğiz. Gözümüz hep uzaya dönük ama dünyamızın içindeki bilinmeyenler de hala uzay kadar karanlık ve çözümsüz.

Bu garip yerlerin birer mühendislik şaheseri olduğunu söylersek abartmış olmayız. Bir kere havalandırma sistemi ve mantığı mükemmel. Evet kayaların normalin altında bir kırılganlığa sahip oldukları doğrudur ama yeraltı kentlerini gördüğünüzde bunun yeterli bir açıklamadan çok uzak olduğunu görürsünüz. Çünkü modern araçlar gerekmektedir. Günümüzdeki modern teknolojinin çizgisinde olan maden ocaklarının hiçbirisi böylesine mükemmel ve hatta konforlu değildir…
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Üçüncü Göz Tehlikeleri ve Açma Belirtileri​


Üçüncü göz tehlikeleri ve açma belirtileri. 3. Göz Açılırsa Ne Görülür Nasıl Açılır? Epifiz bezi ve Üçüncü Gözün Sırları serisinin 8. bölümü. Çoğu yerde Göz perdesi, Kalp gözü veya Epifiz bezi olarak adlandırılan üçüncü göz açma belirtileri ve tehlikeleri nelerdir?

Üçüncü göz, epifiz bezi olarak bilinir. Kaşların merkezinin hemen üzerinde bulunduğunu düşünebilirsiniz. Epifiz bezi ise tam olarak beynimizi iki yarım olarak düşünürsek merkezinde yani epitalamusta bulunur. Çok fazla bu konuyu uzatmak istemiyorum çünkü bu konuda 7 adet video yayınladık daha önce kanalımızda bu videodan sonra onları da izleyebilirsiniz.

Vücudun büyük güçlere sahip eşsiz bir parçasıdır bu bahsettiğimiz organımız. Üçüncü gözün açılması hayatınızda birçok değişiklik yaratır. Tam açılması sizi evrende bulunan hemen hemen her şeyin enerjisiyle bağlantı kurmanızı sağlar. Bildiğiniz gibi her şeyin bir enerjisi bulunmaktadır.
Tabi burada hemen ruhsal varlıklar geliyor herkesin aklına. Çünkü bunu tecrübe etmemiş kişiler anlatımlardan bunu çıkartıyor. Tecrübe edenlerde aslında yaşadıklarını tam manasıyla dile getiremiyor. Hani derler ya anlatılmaz yaşanır…

Doğuştan gelen ben duygumuz, ego düşüncesinin bir sonucu olarak, evrenin geri kalanından ayrıdır. Gerçekte, hepimiz evren ile birlikteyiz. Evren aslında bizlerin enerjisi ile bütünsel bir enerji ortaya koyuyor. Birlik duygumuz, yüksek duyularımızı kapsayan üçüncü göz ün aktivasyonundan gelir mesela. Bunlar, fiziksel olanları yansıtan ancak daha yüksek titreşimde var olan ruhsal duyulardır. Üçüncü göz açıklığının kendine özgü belirtileri var ve bu semptomların görülmesi kolaydır.

Üçüncü gözünü yaşadığı anlık enerji yoğunluğu ile kısa bir süre kullanabilen kişilerin sayısı oldukça fazla. Zaten genelde de bu hissiyatı kısa bir düre deneyimleyen insanlar daha ilgili oluyor bu konuya. kısa sürede olsa yaşadıklarını uzun süreli yaşamak ya da hayatının bir parçası bir yaşam biçimi olarak kullanmak istiyorlar.
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Gerçek Hayatta Catwoman... O Dünyanın En Usta Hırsızı​


Eminim ki hepiniz DC karakterlerinden biri olan kedi kadını tanıyorsunuz. Batman ile bağlantılı kurgusal bir karakter olan catwoman en üst seviyede çevikliğe sahip imkansızı başaran bir hırsızdı. Peki, bu süper kötü Catwoman karakterinin gerçek olduğunu söylesem. Dünyanın en usta hırsızı unvanını alan gerçek hayattaki süper kötülerden biri. Üç kıtada çok sayıda karmaşık dolandırıcılık ve soygunlar düzenledi. Nasıl dünyanın en usta hırsızı olduğunu ilginç hikayesini kabarık suç geçmişine rağmen nasıl 8 yıl hapis yattıktan sonra salıverildiğini anlatacağım.

Catwoman karakterine benzetilen ve dünyanın en usta hırsızı unvanını alan kişi bir kadın değildi. O Kanadalı bir adamdı. 1972 doğumlu ve halen daha yatta olan biri. Suç dosyası oldukça kabarık. Üç kıtada karmaşık dolandırıcılık ve soygunları düzenlemesiyle tanınan biri olması hatta on altı suçu kabul etmesine rağmen sadece 8 yıl hapiste yattıktan sonra salıverildi. Bir süreliğine Catwoman olarak anılmasının sebebi hiçbir güvenlik sistemine yakalanmamış hiçbir görgü tanığının olmamasından kaynaklandı.
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Lucid Rüya Faydaları Nelerdir? Bilinçli Rüya ve Rüya Kontrolü Hakkında​


Rüyaları kontrol etme teknikleri yani rüya yönlendirebilme yeteneği! Rüya esnasında rüyada olduğunun farkına varmak kim istemez? Lucid dream yani Türkçe olarak berrak rüya yada rüya kontrolü.

Daha önce hiç rüya gördüğünüz esnada, gerçekten bir rüyanın içinde olduğunuzu fark ettiniz mi? Yani rüyanın rüya olduğunun bilincine vardınız mı? Peki bir rüyayı kontrol edebildiniz mi? Eminim birçoğunuz bilinçli rüya ya da diğer adıyla rüya kontrolü yapmıştır. Genel olarak rüyanın rüya olduğunun bilincinde olanların sayısı daha fazladır. Rüya kontrolü biraz daha bilinçli rüyaya göre başlarda zordur.

Bu videoda bilinçli rüya ya da İngilizce olarak Lucid Dream olarak anılan bilinçli rüya görme ve kontrolünün faydalarından bahsedeceğim fakat Lüsid rüya hakkında tanımlamalara değinmeyeceğim çünkü bir önceki videomuzda bunları ayrıntılı olarak anlatmıştık. Bu videoda diğer videoya göre Lucid Rüya nasıl yapılır konusuna biraz daha gireceğiz, bunun yanında Bilinçli rüya kontrolü faydaları nelerdir bunda bahsedeceğim.

İlk önce şunu bilmeniz gerekiyor Lucid rüya psikolojik olarak kabul gören bilimsel ve klinik araştırmalarla kanıtlanmış ve antik zamanlardan beri uygulanan bir farkındalık çalışmasıdır. Rüyaları kontrol edebilmenin yarattığı iyileştirici ve heyacan verici bir dünyaya girmek, aslında sanıldığından da kolay. Bilim adamları bu konuda uzun zamanlardan beri çalışıyor. Hatta Amerikan Psikoloji Derneği Lucid Dream tanımını “uyuyan kişinin rüya gördüğünün farkında olduğu ve rüya anlatısının ilerlemesini etkileyebileceği bir rüya.” olarak tanımlıyor.

Rüya farkındalığı olarak da dile getirilen bilinçli rüya “Şu an rüyadayım.” Cümlesinin söylenmesi ile başlıyor aslında. Buradan sonrasında birçok kişi rüyası üzerinde hakimiyet kurup gidişatı kontrol etmek istesede bunu başaramıyor o rüyanın bilinçli bir rüya olduğunun farkında olduğu noktada kalıyor.

Bir uyku esnasında rüya görebilmek için ilk önce Rem uykusu gerçekleşmeli. Rem uykusunu size kısaca şöyle özetleyebilirim Uyku halindesiniz fakat beyniniz uyanıkmış gibi davranmaktadır. Mesela uyurgezerlik ve uykuda konuşma bu evrede görülmektedir. Aynı zamanda yeri gelmişken şunu da açıklamak lazım. Genelde herkesin korktuğu halk arasında karabasan diye tabir edilen durum bu uyku safhasında yani rem uykusunda gerçekleşir.
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Türkiye’de Sokakta Çıplak Dolaşan Cinsel İlişkiye Giren İnsanlar! Neler Oluyor?​

Türkiye'de Sokakta Çıplak Dolaşan Cinsel İlişkiye Giren İnsanlar Gündemde! Türkiye'de Neler Oluyor? Son günlerde art arda skandal görüntüler peş peşe ortaya çıkıyor ve haber oluyor... “Türkiye'de Neler Oluyor?” ya da “Ne oluyor bu insanlara?” sorusunu sizin kadar bende son günlerde oldukça çok soruyorum. Çıplak dolaşanlar, sokakta cinsel ilişkiye girenler, uygunsuz şekildeki erkeklerin ve kadınların görüntüleri gün geçtikçe sosyal medyada yayılıyor. Bu görüntülere neredeyse her gün bir yenisi daha ekleniyor üstelik Türkiye’nin dört bir tarafından geliyor bu görüntüler. Bebek sahili, Denizli, Ankara, Kahramanmaraş, Mardin, İstanbul, Tekirdağ birçok şehirde eş zamanlı skandal görüntüler ortaya çıkıyor. Sanki biri düğmeye basmış gibi...

Ben tesadüflere inanmam... ya sizce neler oluyor?
 

maximum017

Asistan
Cezalı
Katılım
2 Kasım 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33

Çin Uzayda Gizemli Sinyaller Keşfetti Sonra Haberi Sildi?​


Çin Uzayda Gizemli Sinyaller Keşfetti Sonra Haberi Sildi. Çin, uzaylı bir medeniyetten gelen sinyalleri mi yakaladı? Evrende yalnız mıyız? Çin'den flaş 'dünya dışı medeniyet' açıklaması geçtiğimiz günlerde Çin devleti destekli “Günlük Bilim ve Teknoloji Haberleri" gazetesinde, Çinlilerin dev Sky Eye radyo teleskopunun uzaylı uygarlıkların belirtilerine dair sinyalleri yakalamış olabileceğine dair bir rapor yayımlandı. Kısa bir süre sonra o rapor da ona ilişkin diğer tüm haberler de silindi. Önce "Uzaylılara dair kanıt bulmuş olabiliriz" dediler, sonra aniden haberi kaldırdılar. Çin'de gündem dünya dışı yaşam. İnsanoğlu yüzyıllardır evreden yalnız olup olmadığını merak ediyor. Bunun cevabını aramak için pek çok projeye imza attık, milyarlarca Dolar harcadık. 'Evrende yalnız mıyız?' sorusuna yanıt arayan Bilim dünyası Çin'den gelen haberi konuşuyor. Çin'de devlet destekli Bilim ve Teknoloji Gazetesi, dünyanın en büyük radyo teleskobu "Gök Gözü"nün uzaylı medeniyetlere dair kanıt bulmuş olabileceğini yazdı. Haber saatler içinde hiçbir gerekçe gösterilmeden kaldırıldı. Olay sosyal medyada spekülasyonlara yol açtı. Haberin sosyal ağ Weibo'da trend olmaya başlamasına ve diğer medya kuruluşları tarafından da işlenmesine rağmen, rapor Çin bilim ve teknoloji bakanlığının resmi mecrası Science and Technology Daily'nin web sitesinden kaldırıldı. Bunun neden yapıldığı henüz netlik kazanmış değil. Science and Technology Daily, raporun neden yayından kaldırıldığı ile ilişkili sorulara henüz yanıt vermedi veya herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Eylül 2020'de, Çin'in güneybatısındaki Guizhou eyaletinde bulunan ve 500 metre çapa sahip Sky Eye, resmi olarak dünya dışı yaşam arayışını başlatmıştı. 2019’da Avustralya'daki CSIRO Parkes Gözlemevi'ndeki bir teleskopla yakalandı. 2018'de ise yine Kanadalı araştırmacılar bir sinyal alıklarını dile getirmişti. 2015'te yine bilim insanları bir radyo sinyali yakaladıklarını dile getirmiş fakat sonra her nedense yakalanan sinyalin, bir mikrodalga fırından geldiği tespit edildiği dile getirilmişti. Çin'e Uzaylılardan Sinyal! Çin Uzayda Gizemli Sinyaller Keşfetti Sonra Haberi Sildi.
 
Üst