İktidara Gelince İdamı Geri Getireceğiz

Juggernaut

Profesör
2 Mayıs 2007
3,323
41
0
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin iktidara gelmesi durumunda yoksulluk ve cehalete karşı seferberlik ilan edeceğini, dokunulmazlıkları kaldıracağını söyledi.

6517685.jpg


Osman Pamukoğlu, partisinin İzmir il başkanlığının açılışını yaptı. Türkiye'deki ilk il örgütünü İzmir'de kurduklarını belirten Pamukoğlu, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Burdur, Bursa, Denizli, Düzce, Eskişehir, İstanbul, Kocaeli, Manisa, Sivas, Yalova ve Zonguldak il başkanlarının da yetki belgelerini aldığını, buralarda da il örgütlerini oluşturmaya başladığını ifade etti.

Henüz 3 haftalık bir parti olduklarını, ancak genel merkezi 32 bin kişinin arayarak partiden hizmet almak istediğini söylediklerini belirten Pamukoğlu, şunları kaydetti:

“İlk il örgütünü İzmir'de kurma nedenimiz, Batı'nın pinokyosunun İzmir sahillerine çıkıp Ankara'nın önlerine gelmesi ve yine İzmir sahillerinde tahta parçalarına ayrılarak denize dökülmesidir. Türkiye'deki siyasi partiler denenerek yıprandı. Bu nedenle ülke sorunlarını hızla çözebilecek yeni bir parti ve kadro gerekli.”
Pamukoğlu, meselelere kesin çözümün, Atatürk'ün milliyetçi, devrimci, etkin güce sahip gençleri ile idealist yurttaşlar sayesinde sağlanacağına işaret ederek, şöyle devam etti:

“Bugün yoktan var edilen bir ülke vardan yok ediliyor. Bu da halkı huzursuzluğa sevk ederek öz güven kaybına neden oluyor. Dağlarında eşkıyanın, şehirlerinde çetelerin hüküm sürdüğü, güvenliği kalmamış bir memlekette yaşamak, halkımızın layık olduğu bir durum olamaz. Partimiz iktidar olduğunda ilk iş olarak yoksulluk ve cehalete karşı seferberlik ilan edecek, bütün dokunulmazlıkları, hırsızlık ve yolsuzluklarda zaman aşımını kaldıracaktır. İdamı geri getirecektir.”

Osman Pamukoğlu, konuşmasının ardından İzmir İl Başkanı Süleyman Aşkın'a parti rozeti taktı.

Kaynak ; http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9993661.asp?gid=229&sz=65606
 

MegaWolt

Profesör
29 Mayıs 2007
3,522
42
228
idamsız olmaz zaten ya, biz bu konuda çağın çook gerisindeyiz zaten, bence de idam hemen gelmeli.
 

djwolwerine

Asistan
17 Temmuz 2008
120
0
0
Sonuna kadar İdam cezasının geri getirilmesinden yanayım. Ancak bu adam benden oy alamaz tipini beğenmedim
 

tugbagaleri

Profesör
13 Mayıs 2006
2,224
46
228
"Asmayalımda besleyelimmi diyenlerin partisi" idam gelsindersen o ipin senin boğazına geçirilebilme ihtimalinide düşünmenlazım vatan hainliği kriterleri heran değişebilir :) Ozamanda evrensel insan haklarından bahsedilir oda ayrı mevzu...
 

Turab Garip

Dekan
Emektar
30 Mayıs 2007
6,890
176
1,243
tugbagaleri dedi ki:
vatan hainliği kriterleri heran değişebilir

Zaten hep değişken ki. :) Bir de dokunulmazlıkların tamamen kaldırılması ülkenin yönetilmesini imkansızlaştıracaktır. Çünkü meclisimiz her zaman suç dosyaları kabarık vekillerden oluşuyor. :)

Zaten çok temiz vekiller bile olsa, muhalefetler, iktidarları zayıflatabilmek için yoktan suçlar icat edeceklerdir.
 

_megavisor_

Profesör
17 Eylül 2008
2,214
4
0
Zaten hep değişken ki. :) Bir de dokunulmazlıkların tamamen kaldırılması ülkenin yönetilmesini imkansızlaştıracaktır. Çünkü meclisimiz her zaman suç dosyaları kabarık vekillerden oluşuyor. :)

Zaten çok temiz vekiller bile olsa, muhalefetler, iktidarları zayıflatabilmek için yoktan suçlar icat edeceklerdir.


:donatello:........
 

WaterBoy

Profesör
24 Eylül 2007
2,751
5
0
Osman Pamukoğlu parti yapısını iyi düzenler üstüne birde halka güven verirse sanıyorum meclise girer.
 

RadoN

Dekan
30 Ekim 2007
5,813
3
0
Bu bir oy toplama politikası.. Biliyosunuz ki halk artık yapılan suçların cezasını yetersiz bulduğundan idamı geri ister olmuş.. Asıcaksın bunları.. Sallandırıcan ki ibret olsun.. bak bakiim bidaha yapıyolar mı?.. sözlerini duyuyoruz.. İdamı geri getireceğiz deyip oy toplamak işte..
 

HRNKC

Profesör
1 Ağustos 2008
4,155
20
218
idam işi olmamış ! bu ülkede yoktan yere çok insan asıldı...bir daha bunlarla karşılaşmak istemiyoruz ( bu ülkenin işi belli olmaz bi bakarsın senin boynun iple bütünleşmiş ) , her ne kadar halk '' asalım , keselim '' modlarında olsa da bu tamamen uygulanan yetersiz cezalandırmadan kaynaklı. yasama organları doğru dürüst ceza politikası uygularsa zaten idama gerek kalmaz...
 

centigrade

Doçent
24 Mayıs 2008
994
4
18
bence soyadına yakışmayan bir hayat felsefesini savunuyor.
pamuk ipliğine bağlı bir siyasi portre çizerekte işe girişmesi kötü olmuş.
yapacağın ilk icraatlar buysa , iktidarı değil milletvekilliğini dahi rüyalarına hapsetmiş ,bu rüyalarınıda idama mahkum etmiş ...
 
Üst