Benmasumum
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhabalar, normalde apu sistem dizicektim baya araştırma yaptım ama işlemci + ekran kartı alsam mı yoksa direkt apu sistem mi dizsem diye hala arasında kaldım bir türlü çözüm bulamadım.
Bende olan parçalar şunlar;
- Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600mhz (oc) DDR4 soket AM4 mATX anakart
- 1x 8 gb 2400mhz ddr4 hd marka ram
- Diğer parçalar vs. hepsi bulunmakta sadece işlemci veya işlemci + ekran kartı alıcam bunların arasında takılı kaldım.
Bütçem: 3000-4200 TL arası ama 4200 TL ye de çıkabilirim.
Toplayacağım sistemi ne için kullanacağım: Oyun oynamak için ve internette gezinip işlerimi halletmek için.
Ne tür oyunlar?: Valorant,Csgo,Gta5,Apex legend,Fortnite,Rainbox Six Siege,Forza Horizon 4-5 ikiside,nfs heat ve payback, bu tür oyunlar.
Biliyorum düşük bütçem var fakat en azından orta ayarlarda 60-70-100 fps arası bu oyunlar için verse çok iyi olur.
Güzel bir tavsiye lazım bütçemin şuanlık üstüne çıkamam.
Sizce bu istediğime göre sadece "işlemci (apu)" mi yoksa "işlemci + ekran kartı" mı almalıyım alırsam da hangilerinden almalıyım belirtirseniz sevinirim.
İyi forumlar
Bende olan parçalar şunlar;
- Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600mhz (oc) DDR4 soket AM4 mATX anakart
- 1x 8 gb 2400mhz ddr4 hd marka ram
- Diğer parçalar vs. hepsi bulunmakta sadece işlemci veya işlemci + ekran kartı alıcam bunların arasında takılı kaldım.
Bütçem: 3000-4200 TL arası ama 4200 TL ye de çıkabilirim.
Toplayacağım sistemi ne için kullanacağım: Oyun oynamak için ve internette gezinip işlerimi halletmek için.
Ne tür oyunlar?: Valorant,Csgo,Gta5,Apex legend,Fortnite,Rainbox Six Siege,Forza Horizon 4-5 ikiside,nfs heat ve payback, bu tür oyunlar.
Biliyorum düşük bütçem var fakat en azından orta ayarlarda 60-70-100 fps arası bu oyunlar için verse çok iyi olur.
Güzel bir tavsiye lazım bütçemin şuanlık üstüne çıkamam.
Sizce bu istediğime göre sadece "işlemci (apu)" mi yoksa "işlemci + ekran kartı" mı almalıyım alırsam da hangilerinden almalıyım belirtirseniz sevinirim.
İyi forumlar