Yardım İkinci el iPhone cihaz alacağım. Sağlamlığını nasıl test edebilirim.

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
merhabalar
yeni iPhone alacağım pilini vs bakacağım.
baska neylere bakmam gerekiyor

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Touch ID/Face ID, true tone, kameraların çalışma durumu, hoparlör/ahize, bataryanın değişip değişmediğini öğren eğer değişmişse faturasını iste.

Reaksiyon puanı
4,725
Touch ID/Face ID, true tone, kameraların çalışma durumu, hoparlör/ahize, bataryanın değişip değişmediğini öğren eğer değişmişse faturasını iste.
Çok bilgilendirici ama bilmeyen adam nasıl anlayacak bunu?

Daha bugün konu açacaktım ama fazla konu olsun istemedim, e ticaret sitelerini eledik, telefoncuları en başta eledik, geriye kurumsal diyeceğimiz firma easycep kalıyor, şimdi burada mükemmel çok iyi ve iyi vs etiketleri var telefonların bunlar arasından bütçeye göre seçerek alınabilir mi peki?

Easycep araştırdım iki şeyden uzak durun diyor 1. Kutu içindeki adaptör kablo, 2. Telefon asla satmayın ölünün ölüsü fiyat veriyorlar.

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Kontrol merkezinde parlakliga basili tut true tone olmali

yuz tanima calisiyormu kontrol et

pil sagligi

Ekran ile kasa arasina dikkatlice bakin biraz sikistirin ekran kasanin icine girip cikiyorsa (cok az hareket bir sey olmaz) o telefon acilmistir

E devletten imeilini sorgulayin cihazin icindeki imeili *#06* tuslayarak gorebilirsiniz faturadaki ve kutudaki imeillerle ayni olmasina dikkat edin

erisilebilirlik ayarlarindan arkaya cift dokunmayi aktiflastirip deneyln

Karanlik temadaysa acik temaya getirin beyaz bir ekrana girip ekranin ortasina bastirin herhangi bir renk olusuyormu bu onemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoperlorler onemli telefonda arama yaparak konusun ve sesi hoperlore alarak konusun ikisinin microfonu ayri wifi ve bluetoothu denemeyi unutmayin vaktiniz varsa sarja takip sarjin yukselip yukselmediginide kontrol edin