2800TL'YE Faturalı,garantili(20ay),kutulu ve temiz bir iPhone 7 buldum.Sizce alınır mı yoksa iPhone 8'in çıkmasını bekleyip sıfır mı almalıyım ? iPhone 8 çıkınca fiyatlar düşer mi???Teşekkürler...
Son düzenleyen moderatör:
O para verilmez 2. Ele isterse bir haftalık olsun2800TL'YE Faturalı,garantili(20ay),kutulu ve temiz bir iPhone 7 buldum.Sizce alınır mı yoksa iPhone 8'in çıkmasını bekleyip sıfır mı almalıyım ? iPhone 8 çıkınca fiyatlar düşer mi???Teşekkürler...
2800TL'YE Faturalı,garantili(20ay),kutulu ve temiz bir iPhone 7 buldum.Sizce alınır mı yoksa iPhone 8'in çıkmasını bekleyip sıfır mı almalıyım ? iPhone 8 çıkınca fiyatlar düşer mi???Teşekkürler...
En doru karar 2. El işi sıkıntılı o kadar parayı vereceksin yazık günah 0 al en güzeliHepinize çok teşekkür ederim.... O zaman iPhone 8'i bekliyorum))
Madem tanıdık düşsün biraz daha sen bilirsin temiz dersen alırsın ama ben 2. El telefona o parayı güvenip de vermem ama kullanıcı olan sensin performans olarak seni üzmez ama kamera beklentin yüksek olmasın özellikle düşük Işık'taBir tanıdıkta iPhone 7 var sıfır gibi 2 aylık fln kutulu faturalı en son 2700 TL diyor???Alınır mı?beklemeye devam mı???
Çok teşekkürler biraz daha düşermeye çalışıcam olmadı sıfırın düşmesini beklerim...Güven konusunda bir sıkıntı olmaz ama kamera çok kötü değildir herhalde?Madem tanıdık düşsün biraz daha sen bilirsin temiz dersen alırsın ama ben 2. El telefona o parayı güvenip de vermem ama kullanıcı olan sensin performans olarak seni üzmez ama kamera beklentin yüksek olmasın özellikle düşük Işık'ta
Normalde iyi güzel aşırı kötü değil ama gece çekiminde mallsef kötü fiyatına göreÇok teşekkürler biraz daha düşermeye çalışıcam olmadı sıfırın düşmesini beklerim...Güven konusunda bir sıkıntı olmaz ama kamera çok kötü değildir herhalde?
neden 7 den memnun kalmadın?Ben sıfır iPhone 7 Black aldım 8 ay dayanabildim en fazla gittim 2. el iPhone 6 Plus aldım ona rağmen daha iyi. 7 Plus dersen bir şey diyemem ama 7'den uzak dur şiddetle tavsiyem.
Şarj konusu sıkıntı onun dışın da merak ettim ne gibi yönleriniz den memnun kalmadınız en azından bilgi olur bakmak isteyen arkadaşlara. Ben verdiğim parayı bir yöne koyarak düşünüyorum şarjı ve kamerası gerçekten berbat o fiyata kıyaslaBen sıfır iPhone 7 Black aldım 8 ay dayanabildim en fazla gittim 2. el iPhone 6 Plus aldım ona rağmen daha iyi. 7 Plus dersen bir şey diyemem ama 7'den uzak dur şiddetle tavsiyem.
neden 7 den memnun kalmadın?
Şarj konusu sıkıntı onun dışın da merak ettim ne gibi yönleriniz den memnun kalmadınız en azından bilgi olur bakmak isteyen arkadaşlara. Ben verdiğim parayı bir yöne koyarak düşünüyorum şarjı ve kamerası gerçekten berbat o fiyata kıyasla
Bak kesinlikle katılıyorum 6 dan sonra apple benim için bitti bakalım bu yıl ne yapacak takiplerine bakıncaBenim tercih sebebim biraz şahsiydi yani telefonu beğenmedim. Phone tuşu, rengi, anten çizgileri, hele ki stereo girişinin olmaması, dev kamera vs... hiç hoşuma gitmedi. Stereo girişi çok kötü bir dezavantaj benim için. Phone tuşu da bir garip zaten. Hiçbir zaman severek cıvıl cıvıl kullanmadım 7'yi. O yüzden 2. el le değiştirdim.
Yukarıda arkadaşa da belirttiğim gibi telefon bana göre hiç iyi değil. Apple yıllar sonra ilk kez çuvallamış. Adamlar hiç yenilik getirmemiş ki. Hep eksiltmişler ve mahvetmişler kısacası. Bu saatten sonra 7 Plus'a param yetse bile almam. Phone tuşu yüzünden.