Hasan Fehmi
Öğrenci
2. El iphone 6 alınır mi ? Alirken nelere dikkat etmeliyim ? Fiyat araligi en fazla ne kadar olmali ? 2. El telefon aldiktan donra garantisi nasil olur ? Yardimci olursaniz sevinirim.
5s'i nereden çıkarttın şimdi? Konu ile alakası yok ki.iPhone sıfır 5S almak yerine üstüne biraz daha ekleyip temiz iPhone 6 almak daha mantıklı
iPhone 5S in fiyatı uygun ama bu saatten sonra alınmaz artık eskidi 6 nın sıfırı pahalı ama biraz daha ekleyip 6 alırım demeye çalışıyorum5s'i nereden çıkarttın şimdi? Konu ile alakası yok ki.
Arkadaş zaten 5s'ten bahsetmemiş bile....iPhone 5S in fiyatı uygun ama bu saatten sonra alınmaz artık eskidi 6 nın sıfırı pahalı ama biraz daha ekleyip 6 alırım demeye çalışıyorum
Ben fikrimi söyledim sadeceArkadaş zaten 5s'ten bahsetmemiş bile....
Denmez. Hiçbir problem yaşamazsın. Ama faturası olmasına dikkat et serviste cihaz değişiminde fatura istiyor bazı yerler. Bazılarıda istemiyor.Mesela faturası telefonun ilk sahibinin adına kesilmiş oluyor. Ben cihazda bi sıkıntı yaşarsam Apple servisine götürdüğümde telefonun sahibi gelsin derler mi ? Bu ikinci el olayında garanti işleri nasıl yürüyor ?
Dostum cihazı alırken her konuda satıcı ile anlaştıysan satan kişinin iclodud hesabını cihazdan kaldırması gerekiyor, bu basit bir işlem. Satıcı kendi iCloud hesabını telefondan sildikten sonra sen kendi hesabını girebilirsin, ama satıcı silmezse sıkıntı olur. Cihazı alırken şunları yapacaksın özet geçeyim;Bir de telefonu aldığımızda telefonu ilk alan kişinin apple kimliģi ile kullanıyorsun gibi birsey duymustum. Apple kimliği sıfırlanmıyor mu ?
Aynen orada yazar.Ben telefonu telefoncudan alacağim. Imei numarası telefonun arkasında iphone yazan yerde mi yazıyor ?
Kontrol et temizse al bide Apple Türkiye garantisi olsun ve de jailbreak olmasın2. El iphone 6 alınır mi ? Alirken nelere dikkat etmeliyim ? Fiyat araligi en fazla ne kadar olmali ? 2. El telefon aldiktan donra garantisi nasil olur ? Yardimci olursaniz sevinirim.
Telefonda oyun oymayı seviyorsan ve internetin her daim açıksa kesinlikle alma şarjı hüsrana uğratır bir günü asla göremezsin,illada iphone alacam diyorsan plus serilerini al ayrıca ois olacağından çok daha kaliteli kamera deneyimin olur2. El iphone 6 alınır mi ? Alirken nelere dikkat etmeliyim ? Fiyat araligi en fazla ne kadar olmali ? 2. El telefon aldiktan donra garantisi nasil olur ? Yardimci olursaniz sevinirim.
Jailbreak ne alaka?Zaten telefoncudan almayacak mı?Jailbreak varsa da DFU moda Alıp sıfırlayabilirsin ve gider,hatta bunu telefoncuya da yaptırabilirsin.Kontrol et temizse al bide Apple Türkiye garantisi olsun ve de jailbreak olmasın