Amma takıldınız ekran hızınaBu devirde 60 Hz telefon kullanılmaz. İkinci el13 Pro.
Takılırım çünkü akıcılık önemli. Hem bir telefona 40 bin lira vereceğim, hem de çağdışı 60 Hz ekran ile kullanacağım. Saçmalık.Amma takıldınız ekran hızına![]()
Çokta önemli birşey değil; Önemli olan stabil olması tabi kişilerin önceliği değişebilir; Görüşüne saygı duyarımTakılırım çünkü akıcılık önemli. Hem bir telefona 40 bin lira vereceğim, hem de çağdışı 60 Hz ekran ile kullanacağım. Saçmalık.
Fiyat uygun olsa önemli olan stabillik diyebiliriz ama mesele günümüzde standart olan bir özelliğin dahi bulunmadığı telefona şişirilmiş fiyat ödemek.Çokta önemli birşey değil; Önemli olan stabil olması tabi kişilerin önceliği değişebilir; Görüşüne saygı duyarım![]()
Bir telefon alırken hiç bakmadığım hatta en sevmediğim özellik o kadar hızlı ekranda hiçbir şey kaçırmamak için herşeyin detayına bakmakFiyat uygun olsa önemli olan stabillik diyebiliriz ama mesele günümüzde standart olan bir özelliğin dahi bulunmadığı telefona şişirilmiş fiyat ödemek.
Cihazı konu sahibi değil siz kullanacaksınız sanırım.Bir telefon alırken hiç bakmadığım hatta en sevmediğim özellik o kadar hızlı ekranda hiçbir şey kaçırmamak için herşeyin detayına bakmak
Benim işim olmaz o kadar hızlı ekranla
Ben kullanmayacam ama konu sahibinin sorduğu cihazlardan biri İPhone 14 ve ben iki senedir çoook memnunumCihazı konu sahibi değil siz kullanacaksınız sanırım.![]()
Memnun olmanıza sevindim, ama bu bütçeler için mantıklı bir cihaz değil. Kendi önceliklerinize göre önermek yerine genel bakmanız gerek. Ben aynı hatayı 15 alarak yapmıştım ve nasıl cihazlar olduğunu gayet iyi biliyorum.Ben kullanmayacam ama konu sahibinin sorduğu cihazlardan biri İPhone 14 ve ben iki senedir çoook memnunum![]()
Memnun olmanıza sevindim, ama bu bütçeler için mantıklı bir cihaz değil. Kendi önceliklerinize göre önermek yerine genel bakmanız gerek. Ben aynı hatayı 15 alarak yapmıştım ve nasıl cihazlar olduğunu gayet iyi biliyorum.
Komik bir şey yazdığımı düşünmüyorum.
Memnun olmadığım birşeyi önermem…
Çünkü insan kendisi memnun olmadığı ve istemediği birşeyi başkası içinde istememeli…
Memnun olup sevip istediğinin bin katını başkası için istemeli…
Burada yorumda bulunan herkes benden bin kat daha iyi telefona sahip olsun inşallah
Gülüyorum keyfim yerinde pazara gidiyorum ibadetimi yapacam o yüzden keyfim yerinde
Kalanı önemsiz diye birşey demiyorum;Görüşüne değer vermezsem cevap vermezdimKomik bir şey yazdığımı düşünmüyorum.
Ben kullandım memnunum kalanı önemsiz diyorsunuz yani. Güzel.
ALLAH kabul etsin.
Sonuç olarak memnun kalmanız alınabilir olduğunu göstermez.Kullanıp memnun olmadığım birşeyi önermem diyorum…Bildiğimin dışında birşey önermem bunu hem forumda hemde hayatımda uygularım…
İşte tam bu noktada anlaşamıyoruzSonuç olarak memnun kalmanız alınabilir olduğunu göstermez.
Anlaşamadığımız nokta şu; sen öznel bakıyorsun, ben genel bakıyorum. Konu sahibi sen olmadığın için de haksız oluyorsun.İşte tam bu noktada anlaşamıyoruz
Burası kişisel kalıyor; Senin önceliğin farklı
Benim önceliğim farklı; Burada kişisel öncelik devreye giriyor
Öznel bakmıyorum ben memnunsam onu öneriyorum…İnsan memnun olduğu birşeyi önerir hem adam iPhone 14 soruyorAnlaşamadığımız nokta şu; sen öznel bakıyorsun, ben genel bakıyorum. Konu sahibi sen olmadığın için de haksız oluyorsun.