İki telefon arasında karasız kaldım

ibrahim bulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
iphone se güçlü güzel ama ön kamera kötü deniyo bide 64 gb olanı 2400 tl not 5 de bu fiyat ama boyut frklı ekran kalitesi farklı sizce mantıklı olan nedir

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Note 5 daha mantıklı elbette eğer çok fena bir 4 inç takıntın yoksa illa hastası oldum dayanamıyorum alacağım diyorsan da sakın 64 GB'ını alma SE'nin 50 GB Cloud aylık 3 TL :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

iphone 5se modeli, iphone 6s'in guclu donanimi ile gelmesi ve iphone 6'dan bile uygun fiyata satisa cikmasi ile dikkatleri uzerine topladi. Acikcasi apple'in şu 16gb lik hafiza konsundaki tutumu hic hos degil. Tabiri caizse dunyanin parasini verip hala bu kadarcik hafizalara sigmaya calismak cok yanlis. Bide cakallik yapip 32gb'lik versiyonuda kaldiriyorlar piyasadan 64gb ile daha cok para almak icin. Bunlari goz onunde bulundurun. Kamera konusunda arka kamerada 6s tadinda geliyor. On kameradaki kotu yorumlarin sebebi mp'in dusurulmus olmasi. Ama bunun icin bu kadar buyuk tepkilere gerek yok sonucta 5s ile cok guzel selfiler cekiliyordu. 5se ile de guzel selfiler cekilebiecegini dusunuyorum. Ozetle iphone 5se modeli guzel bir model olacaktir ama su hafiza konusundaki tutumunu yanlis buluyorum.. Sanki icindeki en pahali komponentleri degistirmis gibi cok az bir maliyet ile arttirilan hafizayi cok paraya talep etmek çok yanlis bir tutum.

Samsung note 5 kasa olarak 5se den cok daha buyuk bir yapida ama note 5 ekran ve kamera konusunda cok cok basarili. Batarya konusunda da basarili olan urun islemci olarak 5se nin gerisinde skorlar aliyor. Geriye kalan butun ozellikler icin note 5 guzel bir tercih.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Eğer kullanımı sorun olmayacaksa Note 5 almak bence çok daha mantıklı.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
O paraya küçücük iphone alınmaz...Note 5 gayet iyi bir telefon...Kamera olarak sizi üzmez...Performansı da iyi ama karar sizin yani ekran olarak hangisini istiyorsanız onu alın ama bence o paraya yazık olur SE alırsanız...

sarper.arıkan

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Iphone se ile Note 5 çok kıyaslanmamalı. Burada temel faktör sizin küçük boyutlu mu (?) yoksa küçük boyutlu mu(?) telefon kullanmak isteyeceğiniz. Uzun zamandır Note 5 kullanmış biri olarak, günlük uygulama ihtiyaçlarımı gerekte oyunlarda memnun edici düzeyde.
Ayrıca, Note 5 psikolojik olarakta özellik, şıklık ve performans anlamında tatmin edecektir.
Son aldığı 6.0.1 güncellemesiyle de performansında gözle görülür bir iyileştirme söz konusu olmuştur.
Iphone se yeni çıkan bir sistem olsada, Note 5 pozisyonunda hem tablet hem de telefon deneyimini yaşatmayacaktır.

sarper.arıkan

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Yukarıda yazdıklarıma bir düzeltme küçük boyutlu mu yoksa büyük boyutlu mu sistem tercih edeceksiniz(?) bunu iyi karar vermelisiniz.

Saruman 12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tabikide note 5 5 se ile kıyaslanmaz bile kamera ekran pil açısından açık ara önde bi telefon

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Büyük ekran mı küçük ekran mı?Note 5 harika bir telefon.SE de öyle.Ama 4"bana küçük geldi