Iki telefon arasında kaldim

Çağrı GÖKÇEK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni 2-3 sene götürecek telefon alacağım tercihlerim Sony Xperia Z1 ve LG G2 1150 tl sınır. Z2 fiyati düşerse alicam ama tercihlerim suan bunlar hangisini tercih edersiniz?

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Z2 almanı tavsiye ederim biraz zorla istersen z1 alma g2 de bi seçenek ama z2 varken g2 almam ben.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
seçenek bunlar ise bence g2 al. z3 ten aşağısı alınmaz bence parana yazık etme..

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Z2 al paralel ithalat 1000 tlye telefoncularda bulunuyor.

Kastiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kendi Z3'ümü 1.600 TL ye sahibinden üzerinden satıp daha sonra 1.400 TL ye gene sahibinden üzerinden satın aldım benim Z3'ün 18 ay garantisi vardı aldığım telefon 88 gün önce ithal edilmiş çiziksiz vuruksuz 0 ayarındaydı. benim kide aynı şekildeydi ama arada 4 ay farkı vardı ve 200 tl kar yaptım havadan :D ama 2. elde 1.250 TL ye kadar bulunabilir temiz Z3 zorlarsan 1.300 e falan

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
seçenek bunlar ise bence g2 al. z3 ten aşağısı alınmaz bence parana yazık etme..
Neden? Şu an Z2 her haliyle G2'den daha iyi bir cihaz. Tam tamına 1 sene önce Bu aylarda G2 kullanıyordum, bilen bilir. Şu an ise Z2 kullanıyorum. Arada kasa, kamera, performans, stabilite olarak dağlar kadar fark var. Z2 açık ara geçiyor. Milleti yanlış yönlendirmeyin.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Neden? Şu an Z2 her haliyle G2'den daha iyi bir cihaz. Tam tamına 1 sene önce Bu aylarda G2 kullanıyordum, bilen bilir. Şu an ise Z2 kullanıyorum. Arada kasa, kamera, performans, stabilite olarak dağlar kadar fark var. Z2 açık ara geçiyor. Milleti yanlış yönlendirmeyin.

kullanıcısına göre değişir kardeşim o iş. sony kamera yazılımları bekleneni hala veremiyor, o kadar üst düzey insanlar açıklama yapıyor iyi filan diye, ben dlsr makinemle çekim yapıyorum kullanmayı bilene sony'nin kamera yazılımı güzel ama süper otomatik mod bence hiç tatmin edici değil. kasa zaten hala alt üst fazlalıkları var ama ben yine de beğeniyorum. stabilite demişsin bence G2, Z2 ile rahatlıkla kapışır. bence G2 nin tek sıkıntısı biraz pil konusu olabilir. yinede Z2, G2'den iyi bir cihaz. fiyatları ve klasman farkları belli ediyor zaten, ayrıca Çağrı GÖKÇEK kardeşim z2'nin fiyatı düşerse alırım demiş, e Z1 zaten G2 ile kıyaslanamaz bence!!

kardeşim paran yetiyorsa git Z2 al. telefoncularda da bulursun ama şöyle bi olay var, arkadaşımın aldığı Z2'nin (ilk hafta çıktığında almıştı) yan kapaklardan biri düşmüştü. garantiye gönderdi 35 gün sonra kapalı kutu verdiler. nerde kaldı ilk hafta almasındaki amaç. demem o ki sağlam bi yerden al..

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Z2 katlarca iyi cihaz G2'den. Z2 alabiliyorsanız alın.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Paran varsa yada iyice sabırla bekle kelepir Z2 düşecektir.
ha yok bu anlamda sıkıntım var diyorsan Z1 al.
Z1, g2 den Z2 g3 ten daha iyi. Ekran ısınma hız vs ...
güzellikten yanayım dersen g2-3 güzel ama hiçbir türlü yarışamazlar Z1-2 ile ...

Çağrı GÖKÇEK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanıcısına göre değişir kardeşim o iş. sony kamera yazılımları bekleneni hala veremiyor, o kadar üst düzey insanlar açıklama yapıyor iyi filan diye, ben dlsr makinemle çekim yapıyorum kullanmayı bilene sony'nin kamera yazılımı güzel ama süper otomatik mod bence hiç tatmin edici değil. kasa zaten hala alt üst fazlalıkları var ama ben yine de beğeniyorum. stabilite demişsin bence G2, Z2 ile rahatlıkla kapışır. bence G2 nin tek sıkıntısı biraz pil konusu olabilir. yinede Z2, G2'den iyi bir cihaz. fiyatları ve klasman farkları belli ediyor zaten, ayrıca Çağrı GÖKÇEK kardeşim z2'nin fiyatı düşerse alırım demiş, e Z1 zaten G2 ile kıyaslanamaz bence!!

kardeşim paran yetiyorsa git Z2 al. telefoncularda da bulursun ama şöyle bi olay var, arkadaşımın aldığı Z2'nin (ilk hafta çıktığında almıştı) yan kapaklardan biri düşmüştü. garantiye gönderdi 35 gün sonra kapalı kutu verdiler. nerde kaldı ilk hafta almasındaki amaç. demem o ki sağlam bi yerden al..

Temmuzun sonuna dogru alicam zaten telefonu şuan şehir disindayim alicam inşallah

Blent872

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Az bekle Z2 mutlaka düşecektir.
Z2 almalısın her yönden daha iyi

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu piyasada z1 compact en düşük 1200 liraysa Sony Z2 1300 tl ye bile düşmesi zor hatta imkansız.

Çağrı GÖKÇEK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Temiz z3 alsam Kulaklik sarj aleti ve Garanti belgesi verirler mi yanında ?

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen en iyisi ne yap biliyor musun? 200 TL daha biriktir git LG G3 al. Şuan özellikleri gayet üst düzeyde. Pişman olmazsın.