İki süper online oyun

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
2. biliyordumda 1. bilmiyordum tşkler

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Benim etrafımda ki bir sürü insan travian oynuyor ama benide pek sarmadı 8)

yashale

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Travian iyi güzel de, oyuna yeni başlayanların pek fazla gelişmeye imkanı olmuyor, büyük balık küçük balığı yer prensibi. Salimfb altın kazanmanı mı sağlayacağız bu linkten üye olursak?

salimfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yashale dedi ki:
Travian iyi güzel de, oyuna yeni başlayanların pek fazla gelişmeye imkanı olmuyor, büyük balık küçük balığı yer prensibi. Salimfb altın kazanmanı mı sağlayacağız bu]

ewt o linkten üye oslursanız altın kazanacam ama üye olan kişinin nufusu 250 olunca kazanacağım oda biraz zor ama olsun :D

yashale

Asistan
Reaksiyon puanı
0
salimfb dedi ki:
yashale dedi ki:
Travian iyi güzel de, oyuna yeni başlayanların pek fazla gelişmeye imkanı olmuyor, büyük balık küçük balığı yer prensibi. Salimfb altın kazanmanı mı sağlayacağız bu]

ewt o]

250 mi bizim zamanımızda böylemiydi mirim 75 nüfusa işi bağlıyodun, hayat çok pahalı oldu çook. :D

salimfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
250 mi bizim zamanımızda böylemiydi mirim 75 nüfusa işi bağlıyodun, hayat çok pahalı oldu çook. :D

Speed Server olduğu için öyle qaliba 250 nufus olmasını istio

Reaksiyon puanı
1
ikisinde biliom ikisinde de sahtekar çok çokkiat edim hele crimste size tüyo veriyim saygınlık kazanmanın kolay yolu eroinleri alın bekleyin son günlere doğru hepsini satn en aşşa 300 bin saygınlık geliyo çok iyi bilirim ben o oyunu çünkü 3.düydüm şifremi çaldılar sakın msnlerini almayın türk olsalar dahi benden demesi

travianda güsel oyun onlarda en iyi ama galyalılar yuzak binasını alıon 2 tane 10. sevyede yapıon adamlarının yarısını yakalıon benden sölemesi

skate

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaş alper3189 ben 1.oyuna yani suç oyununa kayıt oldum ama nasıl oynicamı bilmiyorum ve bana şifrem göderilmedi

keremjohn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boşverin geçte olsa hepsinin zaman kaybı olduğunu anlayacaksınız , çok fazla bağlanmayın

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Kaç gündür bağrıyorum " The Crims oynayan var mı ?" diye. Bu konunun hortladığı iyi olmuş. :D

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Travian eskisi kadar sarmasa da candır. Yıllar önce bırakmıştım , arkadaşlarla ts8 de tekrar buluştuk kafamıza göre takılıyoruz :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Hortlamayan konu kalmasın. :devil2::devil: