Soru İki laptop arasında kaldım

Acer Nitro 5 mi? Monster Tulpar T5 mi

• Acer Nitro 5

• Monster Tulpar T5

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Efee Şahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar acil öneri lazım 3 gün önce hepsiburadadan casper excalibur g870 4060 32 ram modelini aldım içindeki özellikler güzel ama bilgisayar sanki uçak gibi bağırıyor öyle böyle değil.Kütüphanede dirlik vermedi evde keza aynı şekilde çok pişman oldum iade edip yeni bilgisayar alacağım ama 2 bilgisayar arasında kaldım monster tulpar mı yoksa acer nitro 5 mi ikisi de aynı özellikler işlemci dışında.Benim asıl sorum bu iki bilgisayardan hangisi daha az yorar beni hangisi daha az ses çıkartıp daha az ısınır ve oyunlarda beni tatmin eder,kontrol paneli hangisinin uygulaması daha iyi malum excalibur kullandığım için aşırı kötü bi paneli var hiç bir şey ayarlayamıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_5365.png
    IMG_5365.png
    279.4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_5364.png
    IMG_5364.png
    139.8 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleyen moderatör:

JelibonBeyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selamlar. Kütüphanede Uçak gibi bağırmasının sebebi performans modundan alakalı olabilir. Benim anakartımda ai asistan var oyun oynadığımda extreme performansa falan alıyor. Eğer sizde bu özellik yoksa elle değiştirmelisiniz. İnternetten aldığım panel görsellerini ekliyorum. Zaten Bilgisayarların özellikleri arasında neredeyse hiçbir fark yok
Monster Tulpar Control Panel
Acer Nitro 5 Control Panel