Qokomow
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 22
Elimde iki ayrı monitör var biri hdmi vga dönüştürücü ile leptopuma bağlı iki monitörü nasıl tek monitör gibi birleştirebilirim?
Nasıl yani ? Eğer aynı görüntüyü iki monitöre vermek istiyorsanız vga çoklayıcı alabilirsiniz. Ama 2 farklı monitörü tek bir vga yerine takmak istiyorsanız benim bildiğim öyle bir şey yok.Elimde iki ayrı monitör var biri hdmi vga dönüştürücü ile leptopuma bağlı iki monitörü nasıl tek monitör gibi birleştirebilirim?
Yanıtınız için teşekkürler sorunum 2 monitörü tek monitör olarak birleşik kullanmak geniş ekranda oyun oynamak istiyorum görseldeki gibiNasıl yani ? Eğer aynı görüntüyü iki monitöre vermek istiyorsanız vga çoklayıcı alabilirsiniz. Ama 2 farklı monitörü tek bir vga yerine takmak istiyorsanız benim bildiğim öyle bir şey yok.
İki monitörü ayrı slotlara takmadan böyle geniş ekran olarak oynayamazsınız. Eğer tek bir girişiniz var ise tek bir monitör takabilirsiniz.Yanıtınız için teşekkürler sorunum 2 monitörü tek monitör olarak birleşik kullanmak geniş ekranda oyun oynamak istiyorum görseldeki gibi Ekli dosyayı görüntüle 182708
Type c girişi de var 2 monitör bağlayabiliyorum. Yanlışım varsa düzeltin iki monitörü Windows'a tek monitör gibi göstermek istiyorum mesela 1920x1080 olan 2 monitörü yan yana kullanıp 3840x1080 elde etmek istiyorum.İki monitörü ayrı slotlara takmadan böyle geniş ekran olarak oynayamazsınız. Eğer tek bir girişiniz var ise tek bir monitör takabilirsiniz.
Anladım o zaman ekran kartının yazılımına girip yapmalısınız. Aşağıya attığım linkteki videoyu izlereyerek nvidia kartlar için istediğinizi yapabilirsiniz.Type c girişi de var 2 monitör bağlayabiliyorum. Yanlışım varsa düzeltin iki monitörü Windows'a tek monitör gibi göstermek istiyorum mesela 1920x1080 olan 2 monitörü yan yana kullanıp 3840x1080 elde etmek istiyorum.
Ekran kartı ayarlarımda bu seçenekler bulunmuyor maalesef.Anladım o zaman ekran kartının yazılımına girip yapmalısınız. Aşağıya attığım linkteki videoyu izlereyerek nvidia kartlar için istediğinizi yapabilirsiniz.
Ekran kartınızın marka modelini söyler misiniz? nvidia ise her modelde aynıdır sürücülerinizi kontrol edin.Ekran kartı ayarlarımda bu seçenekler bulunmuyor maalesef.
laptop modelim asus x515fEkran kartınızın marka modelini söyler misiniz? nvidia ise her modelde aynıdır sürücülerinizi kontrol edin.
bu ayarlar olmalı doğru yere baktığınıza emin misiniz ? ss atabilir misiniz.laptop modelim asus x515f
ekran kartı nvdia mx130
bu ayarlar olmalı doğru yere baktığınıza emin misiniz ? ss atabilir misiniz.
Bilgisayarınızdaki işlemcinin apu'su var mı? İşlemciyi yazar mısınız. Bilgisayarınızın laptop olduğunu tahmin ediyorum. Eğer işlemciniz intel ise bu videodakileri yapmayı dener misiniz?
Videoda gösterilenleri uyguladım ancak yine de ayarlarda gözükmüyor. Bilgisayarım laptop, işlemcisi Intel i5-1035G1 1.00GHz 10.NesilBilgisayarınızdaki işlemcinin apu'su var mı? İşlemciyi yazar mısınız. Bilgisayarınızın laptop olduğunu tahmin ediyorum. Eğer işlemciniz intel ise bu videodakileri yapmayı dener misiniz?
nvidia ayarlarında değil intelin ayarlarında arayacaksınız. Arama kısmına intel kontrol paneli yazarsanız çıkar.Videoda gösterilenleri uyguladım ancak yine de ayarlarda gözükmüyor. Bilgisayarım laptop, işlemcisi Intel i5-1035G1 1.00GHz 10.Nesil
İntel ayarlarında bulamadım cahilliğime verinnvidia ayarlarında değil intelin ayarlarında arayacaksınız. Arama kısmına intel kontrol paneli yazarsanız çıkar.
Kendim hiç intel apu kullanıp çift monitör yapmadığım için bilemiyorum ama kendi sitelerinde bunu buldum bir deneyin isterseniz. Uzatılmış Masaüstü Modunu Etkinleştirmeİntel ayarlarında bulamadım cahilliğime verin![]()
Maalesef bulamadım ama yine de çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız içinKendim hiç intel apu kullanıp çift monitör yapmadığım için bilemiyorum ama kendi sitelerinde bunu buldum bir deneyin isterseniz. Uzatılmış Masaüstü Modunu Etkinleştirme
Rica ederim. Youtube'ta filan aratırsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Olmadı ekran kartı sürücülerinizi bir daha gözden geçirin.Maalesef bulamadım ama yine de çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için