"İhbarweb.org.tr" den Geri Bildirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eray045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Sayın eray ****,

www.facebook.com/group.php?gid=46787991651&ref=mf internet adresine ilişkin ihbarınızla ilgili olarak, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nca 5651 sayılı “İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun” da yer alan suçlar kapsamında ve 5651 sayılı yasanın uygulama usul ve esaslarını belirleyen yönetmelikler (www.tib.gov.tr/kanun_yönetmelik.htm) muvacehesinde gerçekleşen teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonucunda; Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nca, re’sen erişimin engellenmesi kararı verilmesini gerektirecek yeterli derecede şüphe sebebi içerik tespit edilmiş olup, Başkanlıkça gerçekleşen işlemler sonucunda sözkonusu içeriğe normal yollarla erişim(tüm İnternet adresinin erişiminin engellenmesi mahsuru giderilmek suretiyle) işlem tarihimiz itibariyle engellenmiştir. İlginiz ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgi için www.ihbarweb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı
Daha önceden facebookta Atatürk'e ve Türklüğe ağır hakaret eden bir grubu ihbar etmiştim..
grup kapanmış zaten de

Geri dönüş yapmaları hoşuma gitti , paylaşmak istedim.

sansürü desteklemiyorum ama bazı siteler gerçekten engellenmeyi hakediyor , bu adres aklınızd blunsun :wink: