rozabay
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 34
Uzun zaman sayılabilecek bir süre önce http://forum.shiftdelete.net/nefret-ettiginiz-siteler/218337-bu-site-kapatilsin.html konusunda ki ilgili siteyi Ihbarweb.org.tr adresine ihbar etmiştim. Site 30-08-2011 tarihinde kapatıldı fakat herhangi bir cevap gelmemişti. Cevap için ümidim yoktu ancak bu gün Ihbarweb.org.tr adresinden bir mail geldi.
Maili soyadımı gizleyerek paylaşıyorum.
Sayın Özkan *****,
kemalatatup.wordpress.com internet adresine ilişkin ihbarınızla ilgili olarak, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca 5651 sayılı "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun" ve bu Kanunun uygulama usul ve esaslarını belirleyen yönetmelikler (www.tib.gov.tr/kanun_yonetmelik.html) muvacehesinde gerçekleşen teknik inceleme sonucunda; şikayetinize konu internet adresine/içeriğe erişimin engellenmiş olduğu işlem tarihimiz itibariyle tespit olunduğundan Başkanlıkça yapılabilecek başka bir işlem bulunmamaktadır.
İlginiz ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.
Daha fazla bilgi için www.ihbarweb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı
Maili soyadımı gizleyerek paylaşıyorum.
Sayın Özkan *****,
kemalatatup.wordpress.com internet adresine ilişkin ihbarınızla ilgili olarak, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca 5651 sayılı "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun" ve bu Kanunun uygulama usul ve esaslarını belirleyen yönetmelikler (www.tib.gov.tr/kanun_yonetmelik.html) muvacehesinde gerçekleşen teknik inceleme sonucunda; şikayetinize konu internet adresine/içeriğe erişimin engellenmiş olduğu işlem tarihimiz itibariyle tespit olunduğundan Başkanlıkça yapılabilecek başka bir işlem bulunmamaktadır.
İlginiz ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.
Daha fazla bilgi için www.ihbarweb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı