İğrenç espiriler 2

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Aaa ama olmuyo böyle iğrenç espiri motoru gibi laflar:D Sanatçıya saygı lütfen :D :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Eyvallah :)

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
fiş alırmıydınız?
hayır ben balık sevmem.
yahu bu kadar iğrenç bir espri duydunuz mu yaw.

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
- Alo! Aslı yok mu?
- Aslı yok, fotokopisi olur mu?:D

- Matematikçi pokemona ne denir?
+ dikachu :stuart:

..

Çok iyi göbek atan kazana ne denir?
İyi oynayan kazansın

Tomi'nin annesi kimdir?
Anatomi

What is organ?
organ is a sanayi...:D
bunlara bayıldım hele şu organ is a sanayi ve dikaçhu süper öldüm yaw gülmekten karnıma ağrılar giridi resmen harbi çok iğrenççç

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
bunlara bayıldım hele şu organ is a sanayi ve dikaçhu süper öldüm yaw gülmekten karnıma ağrılar giridi resmen harbi çok iğrenççç
Bizde yalan yok :D
Sizlerle en iğrenç espirileri buluşturmaya devam edeceğim
DURMAK YOK YOLA DEVAM :devil::razz::D

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
:happy::D Bu muhabbet bana acayip ilham verdi :mrgreen:
Ama bir hafta yokum, dönünce 3. DALGA ile karşınızdayım:stuart:

tüh yaw 1 hafta he
beklicem seni değilki 1 hafta 1 yıl olsa ben hep burdayım sende geliceksin biliyorum ;):sweatdrop:haber ver gelince karşıliim seni :D:D:D:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Valla sağol ya:D

attigo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok iyi göbek atan kazana ne denir?
İyi oynayan kazansın
2 boy farkla 1.geldi
süper olmuşlar

cherechii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunlarda bendeniğrenç espirileriğrenç espirilerİğrenç EspirilerElektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demis?Cok korkuyorum elimi tutar misin ???Arkadaslar Telefon lar dinleniyormus...Iyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuslardi...Saatin çalisiyo mu?EvetBenimkine de is bulsana...Bir adam kendini surekli kanalizasyona atiyormusNeden?Kendini bi bok saniyormus.Eli olmayan babaya ne denir?No-el baba...Ben sünnete karsiyim.Gençlerin önünü kesmeyelim...Bir gökdelenin üzerinde kirmizi bir isik yanip sönüyormus neden?Cünkü binanin sarji bitiyormus...Tarti neden tartmamis?çünkü üzerinde anti-tartar dismacunu varmis..Sinüs 60, kosinüs tutmus...Karinca bir zencinin koluna düsmüs ne demis?Karakola düstüm.Size bir killik yapayim ; içine killarinizi koyarsiniz..Viyana kusatmasi neden bitmis?Etrafta atacak kus kalmadigi için...Ben her seyi dusunurum demek ki ben tefalim.En hizli sayi hangisidir?10Niye?Onun arabasi var...Temel arabasiyla dag basinda giderken benzinibitmis. Bari beni benzinciye kadar idare etsindiye depoya isemeye baslamis.Yoldan gecen bir adam merak icinde sormus:Abi bu senin yaptigin normal mi?Hayir demis Temel "Kursunsuz".Cok iyi gobek atan kazana ne denir?Iyi oynayan kazansinBagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar bagirmasak taJilet SEN SOR ben soyleyimTem otoyoluna muz duserse ne olur?Cevap temmuzRidvan'in bi buyugu nedir?RidtwoYerin kulagi var benim de kulagim var...Ben yer miyim ? hayir yemem...Size deniz anasi taklidi yapayim mi...?Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim.Allah bana "Yuru Ya Kulum" dedi.Arabayi sattimBir adam colde kalmis ve cayi cok severmis,cay bulmus icmemis neden?Cunku Ulkersiz bir cay Saati dusunulemez.Volkswagen Passat, sahsi oynamaPeder amca senin oglun toptu yaEeeSimdi tufek olmusCan neden bogazdan gelir?Can Emirgan'da oturdugu icin.Can bedenden cikmayinca ne olur?Diger derslerinden geri kalirTukenmez kaleminin yayini verseneNapican?Yayla lezzet testiSen terlemissindir, sana terlik getiriyimNe diyon?Celine DionBana yamuk yapma! Ama kare, cember falan yapabilirsin.Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisinidovmeye birakmis neden?Esek sudan gelmisTomi'nin annesi kimdir?AnatomiArkeologlar arka bahcede kazi yapiyorlarmis, kaz olmusBebegin tekine TIR carpmis ama olmemis,neden?Bezi bariyerliymis.Bol keseden atmis, dar keseden esek.İğrenç Espiriler

OnurAbi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ateist biri zili nazıl çalar ?
dindendön

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bunlarda bendeniğrenç espirileriğrenç espirilerİğrenç EspirilerElektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demis?Cok korkuyorum elimi tutar misin ???Arkadaslar Telefon lar dinleniyormus...Iyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuslardi...Saatin çalisiyo mu?EvetBenimkine de is bulsana...Bir adam kendini surekli kanalizasyona atiyormusNeden?Kendini bi bok saniyormus.Eli olmayan babaya ne denir?No-el baba...Ben sünnete karsiyim.Gençlerin önünü kesmeyelim...Bir gökdelenin üzerinde kirmizi bir isik yanip sönüyormus neden?Cünkü binanin sarji bitiyormus...Tarti neden tartmamis?çünkü üzerinde anti-tartar dismacunu varmis..Sinüs 60, kosinüs tutmus...Karinca bir zencinin koluna düsmüs ne demis?Karakola düstüm.Size bir killik yapayim ; içine killarinizi koyarsiniz..Viyana kusatmasi neden bitmis?Etrafta atacak kus kalmadigi için...Ben her seyi dusunurum demek ki ben tefalim.En hizli sayi hangisidir?10Niye?Onun arabasi var...Temel arabasiyla dag basinda giderken benzinibitmis. Bari beni benzinciye kadar idare etsindiye depoya isemeye baslamis.Yoldan gecen bir adam merak icinde sormus:Abi bu senin yaptigin normal mi?Hayir demis Temel "Kursunsuz".Cok iyi gobek atan kazana ne denir?Iyi oynayan kazansinBagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar bagirmasak taJilet SEN SOR ben soyleyimTem otoyoluna muz duserse ne olur?Cevap temmuzRidvan'in bi buyugu nedir?RidtwoYerin kulagi var benim de kulagim var...Ben yer miyim ? hayir yemem...Size deniz anasi taklidi yapayim mi...?Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim.Allah bana "Yuru Ya Kulum" dedi.Arabayi sattimBir adam colde kalmis ve cayi cok severmis,cay bulmus icmemis neden?Cunku Ulkersiz bir cay Saati dusunulemez.Volkswagen Passat, sahsi oynamaPeder amca senin oglun toptu yaEeeSimdi tufek olmusCan neden bogazdan gelir?Can Emirgan'da oturdugu icin.Can bedenden cikmayinca ne olur?Diger derslerinden geri kalirTukenmez kaleminin yayini verseneNapican?Yayla lezzet testiSen terlemissindir, sana terlik getiriyimNe diyon?Celine DionBana yamuk yapma! Ama kare, cember falan yapabilirsin.Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisinidovmeye birakmis neden?Esek sudan gelmisTomi'nin annesi kimdir?AnatomiArkeologlar arka bahcede kazi yapiyorlarmis, kaz olmusBebegin tekine TIR carpmis ama olmemis,neden?Bezi bariyerliymis.Bol keseden atmis, dar keseden esek.İğrenç Espiriler

:devil::icon_:abi bu ne ya hiçbir şey okunmuyor...:D:euro::donatello:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
"What is organ?
organ is a sanayi" espirisini yabancılara yapmayın sakın, anlamıyo takozlar :D :D

Kendinize geldiğinizi varsayarak serinin 3. bölümünü kısa bir süre sonra sizlerle paylaşacağımı bildirmek isterim:)

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arabamız Focus , artislere Tokuz , 10.000 km'yi geçersek Yokuz ....
Al ford ol Lord
Türbülansın ustasıyım gözlerinin hastasıyım
Kule kalkışıma kızlar inişime hasta
İstanbul ankara 2 saat sana sevgim 24 saat
Beni benden değil kamyonumun egzosundan sor
Tam destek , Hep Köstek :D

Aradığınız kişi şuanda başka biriyle yatıyor cinnet geçirmek için 1i salla gitsin demle içsin demek için 2 yi vay namussuz o.... nasıl yaptın bunu bana demek için 3ü bana çok konuşuyorum diye küfür etmek istiyorsanızda 4 ü tuşlayın ( 4 tuşlanır :D ve kapatılır )

Böğh demeyin arkadaşlar daha var ama sonra :D

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
pc ye format atcamyarı bozuldu bunlar yüzünden