- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 157
Aaa ama olmuyo böyle iğrenç espiri motoru gibi laflar
Sanatçıya saygı lütfen

Aaa ama olmuyo böyle iğrenç espiri motoru gibi laflarSanatçıya saygı lütfen
![]()
![]()
Hahagoogle gibi düşün oda bi motor dimiyanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim:whistling:
Hehefiş alırmıydınız?
hayır ben balık sevmem.
yahu bu kadar iğrenç bir espri duydunuz mu yaw.
bunlara bayıldım hele şu organ is a sanayi ve dikaçhu süper öldüm yaw gülmekten karnıma ağrılar giridi resmen harbi çok iğrenççç- Alo! Aslı yok mu?
- Aslı yok, fotokopisi olur mu?
- Matematikçi pokemona ne denir?
+ dikachu :stuart:
..
Çok iyi göbek atan kazana ne denir?
İyi oynayan kazansın
Tomi'nin annesi kimdir?
Anatomi
What is organ?
organ is a sanayi...![]()
Bizde yalan yokbunlara bayıldım hele şu organ is a sanayi ve dikaçhu süper öldüm yaw gülmekten karnıma ağrılar giridi resmen harbi çok iğrenççç
Bizde yalan yok
Sizlerle en iğrenç espirileri buluşturmaya devam edeceğim
DURMAK YOK YOLA DEVAM :devil::razz:![]()
:happy:arkandayız hep destek tam destek![]()
:happy:Bu muhabbet bana acayip ilham verdi :mrgreen:
Ama bir hafta yokum, dönünce 3. DALGA ile karşınızdayım:stuart:
Bunlarda bendeniğrenç espirileriğrenç espirilerİğrenç EspirilerElektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demis?Cok korkuyorum elimi tutar misin ???Arkadaslar Telefon lar dinleniyormus...Iyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuslardi...Saatin çalisiyo mu?EvetBenimkine de is bulsana...Bir adam kendini surekli kanalizasyona atiyormusNeden?Kendini bi bok saniyormus.Eli olmayan babaya ne denir?No-el baba...Ben sünnete karsiyim.Gençlerin önünü kesmeyelim...Bir gökdelenin üzerinde kirmizi bir isik yanip sönüyormus neden?Cünkü binanin sarji bitiyormus...Tarti neden tartmamis?çünkü üzerinde anti-tartar dismacunu varmis..Sinüs 60, kosinüs tutmus...Karinca bir zencinin koluna düsmüs ne demis?Karakola düstüm.Size bir killik yapayim ; içine killarinizi koyarsiniz..Viyana kusatmasi neden bitmis?Etrafta atacak kus kalmadigi için...Ben her seyi dusunurum demek ki ben tefalim.En hizli sayi hangisidir?10Niye?Onun arabasi var...Temel arabasiyla dag basinda giderken benzinibitmis. Bari beni benzinciye kadar idare etsindiye depoya isemeye baslamis.Yoldan gecen bir adam merak icinde sormus:Abi bu senin yaptigin normal mi?Hayir demis Temel "Kursunsuz".Cok iyi gobek atan kazana ne denir?Iyi oynayan kazansinBagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar bagirmasak taJilet SEN SOR ben soyleyimTem otoyoluna muz duserse ne olur?Cevap temmuzRidvan'in bi buyugu nedir?RidtwoYerin kulagi var benim de kulagim var...Ben yer miyim ? hayir yemem...Size deniz anasi taklidi yapayim mi...?Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim.Allah bana "Yuru Ya Kulum" dedi.Arabayi sattimBir adam colde kalmis ve cayi cok severmis,cay bulmus icmemis neden?Cunku Ulkersiz bir cay Saati dusunulemez.Volkswagen Passat, sahsi oynamaPeder amca senin oglun toptu yaEeeSimdi tufek olmusCan neden bogazdan gelir?Can Emirgan'da oturdugu icin.Can bedenden cikmayinca ne olur?Diger derslerinden geri kalirTukenmez kaleminin yayini verseneNapican?Yayla lezzet testiSen terlemissindir, sana terlik getiriyimNe diyon?Celine DionBana yamuk yapma! Ama kare, cember falan yapabilirsin.Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisinidovmeye birakmis neden?Esek sudan gelmisTomi'nin annesi kimdir?AnatomiArkeologlar arka bahcede kazi yapiyorlarmis, kaz olmusBebegin tekine TIR carpmis ama olmemis,neden?Bezi bariyerliymis.Bol keseden atmis, dar keseden esek.İğrenç Espiriler